My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chciałam kiedyś kupić sobie rasowego koteczka, ale na stronie schroniska zobaczyłam mojego Psikusa i musiałam go adoptować. Małż się ze mnie śmieje że sobie koto-psa adoptowałam bo śpi ze mną, chodzi przy nodze i nawet rozmawia do mnie
justta lubi tę wiadomość
-
Co tu tak cicho? Kobietki co robicie? Ja właśnie wróciłam z miasta, ale goraco, byłam cała mokra jak weszłam do domu, a wcześniej było mi zimno że hej jak siedziałam, wystarczyło wyjść, pochodzić i od razu gorąco kupiłam sobie kabanoski na dzisiaj, taką mam chętkę, a co. I dzisiaj mój tato kręcił miód, bo ma pszczółki i miodek będę miała świeży
-
Anuśka wrote:A to Wy oboje macie takie wspólne hobby... Super . Ja mam bardzo wielu znajomych na motorach i bardzo uważam na motocyklistów na drogach. Ale sama raczej nie wsiądę. Wolę fotel kierowcy i 4 kółka I właśnie zapakuję się do mojego autka i ruszam w trasę, bo trochę popracować dzisiaj trzeba
Tak, myśmy się nawet poznali dzięki motocyklom.
Mnie dziewczynki też jakaś niemoc ogarnęła. Miałam jechać po motocykl ale tak mi się nie chce że sobie odpuszczę. A jak mi się nie chce jeździć na motocyklu to coś jest na rzeczy....
Kolano mnie boli, zaraz będzie lać. -
Hej Krokodylku
Dziewczynki powiedzcie mi ile czasu mierzycie tempkę rano? czy do pikania czy dłużej jakieś z 4-5 minut, bo zrobiłam test sobie przed chwilą taki że trzymałam dłużej niż pikanie i w obu pomiarach po sobie miałam ten sam wynik a nie jak wcześniej mierzyłam, do piknięcia to miałam bardzo różniące się wyniki. Jak mierzycie, ja mam termometr owulacyjny elektroniczny -
Justta, ja nie patrzę na pikanie bo pika mi po 3 sekundach już Mierzę dokładnie 2 minuty, sprawdzone, że po tych 2 min. nigdy nie nabija już. Poza tym nawet na ulotce mojego jest informacja, żeby nie sugerować się pikaniem tylko właśnie trzymać te kilka minut Więc nie wiem w ogóle po co te dźwięki, chyba tylko żeby wkurviały
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Dzięki za info właśnie czytam ten temat i będę mierzyć te dwie minuty, bo wtedy wynik jest jednakowy po powtórzeniu. Ja właśnie wstałam z drzemki, zmogło mnie, ale pogoda iście letnia u nas. Ciekawe jak Tamka i jej wyniki
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Ja tam pokombinowałam na tym moim wykresie, nie wiem kiedy ta owu faktycznie była, ale póki co niech tak zostanie
Justta, ja mam nadzieję, że jednak nie zaliczysz tej doliny Ostatnia dobra nowina u Malenki, przydałaby się znowu jakaś, bo coś kiepsko nam 30stkom się wiedzie... -
justta wrote:Nenaa a może jednak nie będzie tej @ u ciebie? czujesz coś, mnie bolą jajniki na przemian
Za chwilkę zaczną mnie pewnie boleć piersi jak zawsze kilka dni przed @, potem dzień przed przestaną i przylezie zołza.