My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja, no i super plan Wprawdzie nie staracie się jakoś bardzo długo, ale zawsze lepiej wiedzieć wcześniej czy nic nie stoi na przeszkodzie
Justta, nooo idzie lato, zapiernicza ten czas, u nas zachód słońca około godzinki później niż w Pl, oni tu dopiero za kolację będą się brali Taki naród, heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:18
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle pogoda dziś była niesamowita aż się chciało wyjść i złapać pierwsze prawdziwe promyki słoneczka! Justta już ciemno ale za to ciepło jeszcze Nenaaa jak się pragnie Maleństwa to się wszystko zrobi by je mieć tylko człowiek jak pragnie to po każdym kochaniu się wierzy że to może teraz się udało...
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Spoko, tyle nie przytyjesz przecież a jak coś to będziesz miała pretekst żeby zrzucić i zaciągniesz swojego w obroty
Serio, biorę się za siebie, bo ostatnio dupsko przyrosło do kanapy, toż to niezdrowe, nie przystoi się tak lenić i rozmemłanym chodzić Ale to może od jutra...
justta lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, wracam do was. Nadrobilam zaległości choć te 20 stron nie było łatwo. Mam co prawda teraz jeszcze sporo spraw spadkowych do załatwienia i nie bardzo jeszcze wiem jak sie zabrać za to wszystko, ale powracam do starań. Mój wykres nadal doprowadza mnie do szału i zastanawiam sie czy płomień nie uznać za nowy cykl - zobaczę jak tempka bedzie wygladała. Trzymam kciuki za was wszystkie
Ania_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Hej dziewczynki odemnie troche odpoczniecie
jutro od ran sprawy z pogrzebem zalatwiamy, o 15 pogrzeb wrocimy penwie kolo 20 czwartek od rana praca pozniej od 13-19 szkolenie prowadze wiec na pewno mnie nei bedzie- cyba ze wieczorkiem piatek troche luznisjszy sobota od 9-18 znowu prowadze szkolenie a w niedziele od 9-17 w szkole siedze bo proawdze zajecia -
No ale się rozpisałyście... Na jedno popołudnie wyszłam do ogrodu a tu tyyyyyle do czytania Napisałabym coś mądrego ale o tej porze nic nie przychodzi mi do głowy. Czuję moją macicę... coś tam się dzieje... jakby coś ciągnie, strzyka... Chyba czas się wziąć do roboty...
Ania, widzę że Ty też w sferze edukacyjnej się obracasz... Wymagająca branża -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki wpadlam sie przywitac na herbatke
umylam głowke i a za jakas godzinke jedziemy kupic dodatkowe talerze bo mama M zliczyla 50 os po pogrzebie ze bedzi e a nasenie po wieniec .. pozniej z godzinka luzu i jedziemy . -
Hejka witajcie ja też dzisiaj od rana nie wyspana, budziłam się co dwie godz w nocy, może po południu nadrobię spankiem, miłego dnia
Ania trzymajcie się i wracaj jak będziesz miała czas
Smarta jak tak czujesz że to @ to dobrze zrobiłaś że założyłaś nowy wykres
Anuśka a ja od rano brak sił do czegokolwiek, ale jakoś muszę się zmobilizować
Malenq również miłego dnia życzę
Krokodylku witaj wśród zombi