My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Cześć dziewczynki, wracam do was. Nadrobilam zaległości choć te 20 stron nie było łatwo. Mam co prawda teraz jeszcze sporo spraw spadkowych do załatwienia i nie bardzo jeszcze wiem jak sie zabrać za to wszystko, ale powracam do starań. Mój wykres nadal doprowadza mnie do szału i zastanawiam sie czy płomień nie uznać za nowy cykl - zobaczę jak tempka bedzie wygladała. Trzymam kciuki za was wszystkie
Hejka dziewczyny
czytałam i mam słowko do smarty
kochanie zrób betę koniecznie jesli nie robiłas bo skoro plamienia słabe i sie nie rozkreciły to wcale nie oznacza kolejnego cyklu
przykład z zycia wziety to moja znajoma ktora o ciazy dowiedziała sie w 6 mcu
to była jej czwarta ciaża i niespodziewana dodam a plamienia miała przez kilka mcy, wiec uznała ze to @
jak dziecko zaczelo kopac tak ze nie dało sie tego ignorowac poszła do gina
mimo plamien urodziła zdrową coreczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:25
-
justta wrote:Tamka w poprzednim cyklu też miałam "obiecujące objawy" i co nic z tego, a jak u Ciebie?
Ja mialam kupujaca na mieszkanie wiec najpierw na gwalt sprzatalam, bo wczoraj zjechalismy po 22, a pozniej prezentowalam teraz dopiero ze spaceru z psiurem wrocilam, znow miala kleszcza i naprawde obawiam sie, ze babcia zostane kolega z pracy doradzil mi wsunac jej pod zadek test ciazowy jak siusia eh, sobie bym podsunela ... A tu znowu nic ale coz, czerwiec to miesiac moich urodzin, moze dostane prezent z okazji 3+1 ...
-
Tamka to miałaś dzień i doczekasz się w końcu tego prezentu, jak my wszystkie lecę spać, może dzisiaj chociaż całą noc prześpię, bo kiepsko ostatnio ze mną, dobranoc babeczki i do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 22:11
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj sklęsłam,brzuch boli mnie okropnie, niech się już ten okres rozkręci bo mam dość
odebrałam wyniki, 6dpo
progesteron 26,31 norma dla fl 1,7 - 27
prolaktyna 26,79 norma dla fl 3,4 - 24,1
testosteron 0,26 norma dla fl 0,06 - 0,82
czyli progesteron strzela mi jak szalony, tylko skąd te plamienia w takim razie??
no i prolaktyna lekko w górze, zapisuję się do gina i zobaczymy, co ona na to
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka progesteron piekny a moze maly sie rozpycha i stad plamienia
ja meczacych kilka dni mam przed soba ;/
na dodatek owulka mnie w ciula robi ;/ jak mi sie przez ta france wydluzy cykl to nie bam jej banana
14 czerwca urodzinki je jej nie chce juz meic na nie ;;/Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nie kochana, cudów nie ma... właśnie zaczęłam kolejny cykl... i też nie wiem , skąd te plamienia tak wcześnie, skoro progesteron wysoki... może taka moja "uroda", oby...
i biję się z myślami - odpuścić mierzenie tempki w tym cyklu, czy dalej się tym katować... chyba odpuszczę, mam dość, naprawdę, za dużo wiary pokładam zawsze w każdym cyklu i wypompowałam się... widziałam się z kuzynką, która jest w 7 miesiącu i uraczyła mnie informacją, że oni tak naprawdę to się nie starali, miesiąc po decyzji o dziecku była już w ciąży..
mam zjazd emocjonalny i dół totalny
a u Ciebie Nenka jeszcze wszystko może się zdarzyć i niech się dzieje!
-
Mnie też już wkurvia termometr. Ale nie wiem czy czasem jeszcze gorzej bym się nie czuła nie mierząc wcale... kuźwa, to uzależnienie już chyba. Może faktycznie odpocznij trochę od tych obserwacji...
Już kiedyś wspominałam o mojej bratowej, też w sekundę po decyzji o dziecku była w ciąży...30latka, pierwsze dziecko, ponoć jeden jajnik niesprawny...Rozumiem co czujesz. Ja też wcześniej serio myślałam, że jak tylko będę chciała zaciążyć to wystarczą jeden, dwa cykle i gotowe. Naiwny człowiek...Tamka, Katja lubią tę wiadomość
-
Tamka tulę mocno, wstrętna @ musiała jednak przyjść do Ciebie a już miałam nadzieję, a wyniki masz super jak na moje oko, ale idź do lekarza i zobaczysz co powie, może jednak czas odpuścić, było już masę takich przypadków a potem bobas ja jak na razie nie mogę odpuścić
Nenaa u Ciebie wszytko jeszcze jest możliwe
Ania trzymaj się dasz radę a tą owulką u Ciebie to dziwna sprawa ale może już się właśnie czai za rogiemNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nena, też właśnie jestem termometroholikiem ale w tym cyklu szlaban na tempkę! zdecydowałam, idę na odwyk
Justa, chciałabym odpuścić, bardzo, bo czuję, że życie umyka mi miesiąc po miesiącu, od okresu do okresu... ale kurcze nie umiem -
Dobry:)
Ja dzisiaj rano wsadzilam sobei do dzioba "termometr". Otwieram oczy a to tubka od zelu conceive...dopochwowego, uzytego wczoraj .
Jestem zla bo chyba przegapilam owulke! Zdaje mi sie ze byla w 10dc a wtedy moj narzeczony nie nocowal w domu!
grrrrrrrrrrrrrr