X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś skarbie :( ech wredna @ grrr....
    a wyniki masz dobre, poza podwyższoną prolaktyną...
    kurczę mam nadzieję, że gin coś więcej ci wyjaśni...
    Tulę mocno skarbie:) może faktycznie odpocznij jeśli zdołasz....

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Malenq, taki mam zamiar, serduszkowanie tylko wtedy kiedy nas najdzie ochota, bez mierzenia tempki, chyba nawet testy owu sobie daruję w tym miesiącu

zobaczymy czy ginka coś mi da na tę prolaktynę, jeśli nie, to kupię sobie castagnus, i poczekamy ze 4 miechy, jak nic nie wyjdzie to idę do invimedu , niech sprawdzą o co chodzi :(

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze to mieć plan, żeby nie popaść w "schizy" --- pogadaj szczerze z gink'ą i coś wymyślicie:)

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ja tak mówię odpuść odpuść, ale sama nie odpuszczę i dalej będę badać tą tempkę i wyliczać i kalkulować, taka nasza natura już, chociaż w tym cyklu tak bardzo się nie stresowałam i nie nakręcałam, bo mężuś był 3 tygodnie w domu to było wszystko na spontana i myśli gdzieś uciekły na inne tory ;-) a ty kochana pogadaj z ginkiem i zobaczysz co on na twoje wyniki

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie kochane, że was nie ma? Ja dzisiaj znowu z tymi kabanosami przed kompem, chyba się uzależniłam od kabanosów ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) ja mam chwileczkę więc wpadłam, smacznego Justa ;) ja planuję sobie zrobić koktajl truskawkowy bo mnie coś naszło ;) Kochana ale ładnie wygląda Twój wykres ;) życzę zieloności ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ;)
    dobrze mi zrobiło odstawienie wszystkich cyrków ze staraniami ;)
    kurcze myślałam, że będą jakieś serducha..... no ale maj jeszcze trwa ;)
    czekam na małpiszona, bo już czuję jak się skrada a ja chce żeby spóźniła mi się tak z 5 dni....... bo jak w terminie będzie to wakacje przekichane..hmmm

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurku z tą małpą ja miewam róznie, w zeszłym roku jak wyjechałam na wczasy nad morze to mi się o 8 dni spóźniła, no i gdzie dostałam - nad morzem - prosta teoria męza, zawsze chce być z nami w czasie fajnych zdarzeń, święta, urodziny, wyjazdy, zawsze wtedy mam @ ;| ale Tobie życzę aby przyszła za 9 miesięcy ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka to rób koktajl, ja dzisiaj jadłam też truskawki pyszka, a z tym moim wykresem, to mam nadzieję że się udało, ale okaże się ;-) , lemurek w takim razie życzę Ci żeby się spóźniła ;-)

Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka ale ja mam torbiel krwotoczną, więc szans nie ma żadnych a z tą małpą to się tylko wkurzam bo pół wakacji myśleć będę kiedy nadejdzie a potem do 7 dni zabezpieczeń i co i potem do domu hahaha

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Alfetka i Justta wykresy zapowiadają świetne zakończenie ;) trzymam kciuki ;)

Alfetka, justta lubią tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurku przepraszam nie wiedziałam, i co w takiej sytuacji? trzeba to farmakologicznie podleczyć?

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka mam nadzieję, że tak jak ostatnio mi się sama wchłonie i po okresie już jej nie będzie......ale dopiero w sierpniu się dowiem czy jest czysto, bo nie mam już sił chodzić do gin.... od sierpnia lub września znów podejmiemy starania ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To życzę Ci tego z całego serca ;) to tak jak z moją cysta prosta w piersi, raz jest raz jej nie ma - skąd się to bierze to nie wiem. Bedzie dobrze Kochana ;)

lemurek lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wymiękam. Jestem po ciężkiej konferencji... Cały dzień ściśnięta w garniaku. Jak wróciłam do domu to zobaczyłam małą czerwoną plamkę, nie można tego nawet plamieniem nazwać ale coś było :/ Macica mnie boli :( mam wrażenie że jest jakaś spuchnięta. Mój gin powiedział że od 22 mamy z małżem "pracować" nad fasolką, ale jak pomyślę że miałabym coś robić to jeszcze bardziej zaczyna mnie boleć :( Poza tym tempka mi spadła... Bez sensu...
    Tamka nasze życzenia były szczere bo wyniki masz fajne, ciekawe co Ci powie Twój gin.

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lemurek współczuję, sama przez 1,5 miesiąca męczyłam się z krwotoczną, ale w cyklu po jej wchłonięciu - zaciążyłam - i tego kochanie tobie życzę...
    mykam spać, dzisiaj oczka same się zamykają, dobrej nocki:)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tego się trzymam Malenq ;) i spokojnych snów ;)

• smarta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to też dziś jakaś wypluta po całym dniu jestem.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranej nocy Malenq ja też idę spać bo już nie widzę na oczy, może dzisiaj się wyśpię chociaż, do jutra kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szkolenie super.. matko jak dzieci sie ciezyl .. bo to takie 2-4 podstawowka.. :) jaka ekscytacja jak sie podlacz a drukarke , ja zmienia pulpit :) super :)
    jak wlaczalismy drukarke I raz to jakim sie pojawilo odliczanie za ile sie uruchomi test .. to zbiegly sie wszytskie wokol mnie i odlicazaly 10.9.8..... 1.0 ...Huuurraaa :D

matko takie dzieciaczki to moglabym uczyc :D

Juz Was nadrabiam :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ