X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś skarbie :( ech wredna @ grrr....
    a wyniki masz dobre, poza podwyższoną prolaktyną...
    kurczę mam nadzieję, że gin coś więcej ci wyjaśni...
    Tulę mocno skarbie:) może faktycznie odpocznij jeśli zdołasz....

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Malenq, taki mam zamiar, serduszkowanie tylko wtedy kiedy nas najdzie ochota, bez mierzenia tempki, chyba nawet testy owu sobie daruję w tym miesiącu

zobaczymy czy ginka coś mi da na tę prolaktynę, jeśli nie, to kupię sobie castagnus, i poczekamy ze 4 miechy, jak nic nie wyjdzie to idę do invimedu , niech sprawdzą o co chodzi :(

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze to mieć plan, żeby nie popaść w "schizy" --- pogadaj szczerze z gink'ą i coś wymyślicie:)

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ja tak mówię odpuść odpuść, ale sama nie odpuszczę i dalej będę badać tą tempkę i wyliczać i kalkulować, taka nasza natura już, chociaż w tym cyklu tak bardzo się nie stresowałam i nie nakręcałam, bo mężuś był 3 tygodnie w domu to było wszystko na spontana i myśli gdzieś uciekły na inne tory ;-) a ty kochana pogadaj z ginkiem i zobaczysz co on na twoje wyniki

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie kochane, że was nie ma? Ja dzisiaj znowu z tymi kabanosami przed kompem, chyba się uzależniłam od kabanosów ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) ja mam chwileczkę więc wpadłam, smacznego Justa ;) ja planuję sobie zrobić koktajl truskawkowy bo mnie coś naszło ;) Kochana ale ładnie wygląda Twój wykres ;) życzę zieloności ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ;)
    dobrze mi zrobiło odstawienie wszystkich cyrków ze staraniami ;)
    kurcze myślałam, że będą jakieś serducha..... no ale maj jeszcze trwa ;)
    czekam na małpiszona, bo już czuję jak się skrada a ja chce żeby spóźniła mi się tak z 5 dni....... bo jak w terminie będzie to wakacje przekichane..hmmm

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurku z tą małpą ja miewam róznie, w zeszłym roku jak wyjechałam na wczasy nad morze to mi się o 8 dni spóźniła, no i gdzie dostałam - nad morzem - prosta teoria męza, zawsze chce być z nami w czasie fajnych zdarzeń, święta, urodziny, wyjazdy, zawsze wtedy mam @ ;| ale Tobie życzę aby przyszła za 9 miesięcy ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka to rób koktajl, ja dzisiaj jadłam też truskawki pyszka, a z tym moim wykresem, to mam nadzieję że się udało, ale okaże się ;-) , lemurek w takim razie życzę Ci żeby się spóźniła ;-)

Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka ale ja mam torbiel krwotoczną, więc szans nie ma żadnych a z tą małpą to się tylko wkurzam bo pół wakacji myśleć będę kiedy nadejdzie a potem do 7 dni zabezpieczeń i co i potem do domu hahaha

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Alfetka i Justta wykresy zapowiadają świetne zakończenie ;) trzymam kciuki ;)

Alfetka, justta lubią tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurku przepraszam nie wiedziałam, i co w takiej sytuacji? trzeba to farmakologicznie podleczyć?

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka mam nadzieję, że tak jak ostatnio mi się sama wchłonie i po okresie już jej nie będzie......ale dopiero w sierpniu się dowiem czy jest czysto, bo nie mam już sił chodzić do gin.... od sierpnia lub września znów podejmiemy starania ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To życzę Ci tego z całego serca ;) to tak jak z moją cysta prosta w piersi, raz jest raz jej nie ma - skąd się to bierze to nie wiem. Bedzie dobrze Kochana ;)

lemurek lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wymiękam. Jestem po ciężkiej konferencji... Cały dzień ściśnięta w garniaku. Jak wróciłam do domu to zobaczyłam małą czerwoną plamkę, nie można tego nawet plamieniem nazwać ale coś było :/ Macica mnie boli :( mam wrażenie że jest jakaś spuchnięta. Mój gin powiedział że od 22 mamy z małżem "pracować" nad fasolką, ale jak pomyślę że miałabym coś robić to jeszcze bardziej zaczyna mnie boleć :( Poza tym tempka mi spadła... Bez sensu...
    Tamka nasze życzenia były szczere bo wyniki masz fajne, ciekawe co Ci powie Twój gin.

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lemurek współczuję, sama przez 1,5 miesiąca męczyłam się z krwotoczną, ale w cyklu po jej wchłonięciu - zaciążyłam - i tego kochanie tobie życzę...
    mykam spać, dzisiaj oczka same się zamykają, dobrej nocki:)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tego się trzymam Malenq ;) i spokojnych snów ;)

• smarta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to też dziś jakaś wypluta po całym dniu jestem.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranej nocy Malenq ja też idę spać bo już nie widzę na oczy, może dzisiaj się wyśpię chociaż, do jutra kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szkolenie super.. matko jak dzieci sie ciezyl .. bo to takie 2-4 podstawowka.. :) jaka ekscytacja jak sie podlacz a drukarke , ja zmienia pulpit :) super :)
    jak wlaczalismy drukarke I raz to jakim sie pojawilo odliczanie za ile sie uruchomi test .. to zbiegly sie wszytskie wokol mnie i odlicazaly 10.9.8..... 1.0 ...Huuurraaa :D

matko takie dzieciaczki to moglabym uczyc :D

Juz Was nadrabiam :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ