My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziękuję Malenq, taki mam zamiar, serduszkowanie tylko wtedy kiedy nas najdzie ochota, bez mierzenia tempki, chyba nawet testy owu sobie daruję w tym miesiącu
zobaczymy czy ginka coś mi da na tę prolaktynę, jeśli nie, to kupię sobie castagnus, i poczekamy ze 4 miechy, jak nic nie wyjdzie to idę do invimedu , niech sprawdzą o co chodzi -
nick nieaktualny
-
Tamka ja tak mówię odpuść odpuść, ale sama nie odpuszczę i dalej będę badać tą tempkę i wyliczać i kalkulować, taka nasza natura już, chociaż w tym cyklu tak bardzo się nie stresowałam i nie nakręcałam, bo mężuś był 3 tygodnie w domu to było wszystko na spontana i myśli gdzieś uciekły na inne tory a ty kochana pogadaj z ginkiem i zobaczysz co on na twoje wyniki
Tamka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
dobrze mi zrobiło odstawienie wszystkich cyrków ze staraniami
kurcze myślałam, że będą jakieś serducha..... no ale maj jeszcze trwa
czekam na małpiszona, bo już czuję jak się skrada a ja chce żeby spóźniła mi się tak z 5 dni....... bo jak w terminie będzie to wakacje przekichane..hmmm -
Lemurku z tą małpą ja miewam róznie, w zeszłym roku jak wyjechałam na wczasy nad morze to mi się o 8 dni spóźniła, no i gdzie dostałam - nad morzem - prosta teoria męza, zawsze chce być z nami w czasie fajnych zdarzeń, święta, urodziny, wyjazdy, zawsze wtedy mam @ ;| ale Tobie życzę aby przyszła za 9 miesięcy
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj wymiękam. Jestem po ciężkiej konferencji... Cały dzień ściśnięta w garniaku. Jak wróciłam do domu to zobaczyłam małą czerwoną plamkę, nie można tego nawet plamieniem nazwać ale coś było Macica mnie boli mam wrażenie że jest jakaś spuchnięta. Mój gin powiedział że od 22 mamy z małżem "pracować" nad fasolką, ale jak pomyślę że miałabym coś robić to jeszcze bardziej zaczyna mnie boleć Poza tym tempka mi spadła... Bez sensu...
Tamka nasze życzenia były szczere bo wyniki masz fajne, ciekawe co Ci powie Twój gin.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej szkolenie super.. matko jak dzieci sie ciezyl .. bo to takie 2-4 podstawowka.. jaka ekscytacja jak sie podlacz a drukarke , ja zmienia pulpit super
jak wlaczalismy drukarke I raz to jakim sie pojawilo odliczanie za ile sie uruchomi test .. to zbiegly sie wszytskie wokol mnie i odlicazaly 10.9.8..... 1.0 ...Huuurraaa
matko takie dzieciaczki to moglabym uczyc
Juz Was nadrabiam