My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania normalnie się poryczałam jak to przeczytałam, o ja głupiutka ale dobrze że się wszytko wyjaśniło, najgorsze się właśnie sytuacje wyrwane z kontekstu a człowiek sobie myśli po swojemu.
Dziewczynki zobaczymy co z tego mojego cyklu wyjdzie, ale oby, oby. Wczoraj wieczorem byłam taka rozpalona, że aż miałam rumieńce na twarzy, a cycki to parzyły normalnie, teraz już lepiej, ale czuje je cały czas, mam nadzieję, że to nie na chorobę.
Nenaa no takiej tempki jeszcze nie miałam
Tamka masz przeboje z tym twoim psiakiem moje na szczęście po kastracji to nie mam tego problemu, Tamka ja się nie obraże chętnie przyjmę jednego, daw koty i pies to by było
Krokodylku ja dzisiaj już z rana wypiłam mleczko z miodkiem mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:08
Nenaaa, Tamka, Katja lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Malenq, OMG, 9 ???!!!!! mamma mia, na razie "wirtualnie" rozdałam dwa... co z pozostałą siódemką?! ha, wiem - jeden dla Neny, drugi dla Maleqiej, trzeci dla Ani, czwarty dla Justy, piąty dla Alfetki, szósty dla Krokodylka, siódmy dla Chmureczki
-
hehe z checia pryzjme wczorja maz chcial mi zafundowac yorka bo czytal ogloszenia i juz chcial wczoraj dzownic..
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Witajcie ja znowu nie wyspana, pobudki w nocy i też jak Malenq słuchałam o 3 śpiewu ptaszków
Ania to miałaś rewelacyjny dzień super dzieciaczki i świetnie że potem dostały jeszcze prezenty, musiały mieć niezłe minki
Krokodylek u mnie 8dpo i powiem Ci że (*)(*) nieźle mnie palą
justta widzę coś się kroi ;> -
U mnie też dużo miodu więc częstujcie się, ostatnio był drugi raz wybierany
Co tam porabiacie?
Tamka trzymam kciuki żeby u psiny jednak nic nie było widać na tym usg
U mnie się zachmurzyło ale gorąco bardzo jest zapowiadają niezłe burze na dzisiaj, ale dzisiaj M przyjeżdża to już nie będę sama
-
Chyba każdy facet zaliczył taką wpadkę Mój też święty nie jest. On pisał maile ze swoją szkolną miłością. Niestety tak to już jest z facetami, jak tylko odwrócisz wzrok to oni stroszą piórka przed innymi babami
Malenq, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka, miałam to samo dwa cykle wstecz, do tej pory nie wiem co to było, od 13 do 17 dnia cyklu. Pierwszy raz tak miałam i raczej nie można tego było podciągnąć pod plamienia owulacyjne...z resztą ja nigdy plamień owulacyjnych nie miałam. Może akurat Twoje to owulacyjne? A może po prostu jakiś hormon zaszalał. Na szczęście u mnie się to już, jak do tej pory, nie powtórzyło. Jeśli bardzo się niepokoisz to może odwiedź ginka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny