Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Nenaaa wiem cos o tym hehe u mnie niestety coś jajniki szaleją... wczoraj kłucie lewego, dziś prawego i lekki ból podbrzusza... zapewne zbliża się @ :/
    Miejmy nadzieję, że jednak nie przylezie małpiszon do Ciebie ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa ja tez mam taka nadzieje :D mój Ukochany sprawdzał aż na internecie co to znaczy jak kłują (śmiechu miałam co nie miara taki był przejęty jak czytał info) i oczywiście dla Niego to już rośnie jego mały Kajetanek albo mała Tamarka... i weź tu z takim rozmawiaj że to raczej zbliżająca się @...

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka też kiedyś miałam coś takiego, ale też nie wiem w sumie od czego, samo przeszło.

No koleżanki, jeszcze chwilę i zacznę weekend. :)

Wolałabym zacząć wczoraj ale co zrobić. :)

• justta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka miłego weekendu ;-) tym zaczynającym dzisiaj jak i weekendującym się od wczoraj

Anuśka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :) Dziewczynki mam pytanko... wczoraj mierząc sobie tempke (biały termometr) zauważyłam na nim jasnoróżowy śluz potem już był normalny skąpy ale biały... nie wiecie co to może oznaczać, zbliżającą się @? bo @ powinnam dostać 28-go-/30-go bo mam nieregularne cykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Również życzę miłego odpoczywanka:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł,
    Katja, super, że mąż taki zaangażowany :)
    Krokodyś, to udanego weekendu życzę :) Nie szalej na motorze ;)
    Justta, zbieraj siły przed testowaniem, bardzo fajny wykres ;)
    Moja tempka umarła, trzeba by ją reanimować bo nie daje znaków życia :) ale nie chce mi się bo już @ czuję, więc niech zdycha w spokoju ;)
    Miłej soboty wszystkim 3dziechom :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 12:09

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, a zdarzały Ci się plamienia przed @ wcześniej? W którym dniu cyklu jesteś?

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa nie nigdy tak nie miała dlatego właśnie pytam bo może któraś z Was miała? 24 dzień cyklu...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Nenaaa nie nigdy tak nie miała dlatego właśnie pytam bo może któraś z Was miała? 24 dzień cyklu...
    Przy zagnieżdżeniu zarodka zdarzają się takie lekkie plamienia ale nie jest to regułą :) Może to być też jakieś otarcie... Możemy sobie tak gdybać...a co to faktycznie było tego nie wie nikt ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to rzeczywiście otarcie bo wolę to w taki sposób sobie wyjaśnić niż potem się rozczarować...:/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) Wyspałam się baaardzo. Dawno tak nie pospałam. Widzę Katja, że Ciebie też jakieś plamienie dopadło z tą różnicą, że ja miałam 11-12dc więc już wymyśliłam że u mnie jest to plamienie owulacyjne a u Ciebie implantacyjne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka My kobiety potrafimy w najdrobniejszym szczególe dostrzec to co chcemy...:D skoro plamienie owulacyjne to teraz trzeba działać :D jak ja bym chciała by to było plamienie implantacyjne! chociaż od 3 dni mam kłucie w lewym jajniku potem w prawym a dziś znowu w lewym... najdziwniejsza ale i najfajniejszą zmiana jaka u siebie dostrzegam to brak tych wstrętnych pryszczy na tydzień przed miesiączką... przypuszczalnie za 4-6 dni powinnam dostać @ a moja twarz wygląda jak pupcia niemowlaczka a co miesiąc miałam we włosach i na czole pełno wyprysków... no nie wiem może sobie tylko wkręcam coś... :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak mamy :) Ja w poprzednim cyklu całą fazę lutealną byłam w ciąży i miałam wszystkie jej objawy łącznie z mdłościami :) Dopiero @ sprowadziła mnie na ziemię...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja nie mam mdłości tylko czuję jakąś kluchę w gardle :/ och My biedne nakręcaczki :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu pusto dzisiaj :) Ja zaliczyłam ogromny spadek formy. Chyba zmiana pogody tak zadziałała, bo z pięknej słonecznej zmieniła się na ciszę przed burzą i poszłam spać. Piękna leniwa sobota :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja jestem. Spałam długo bo wczoraj imprezka do późna i % i ciężko wrócić do żywych. :)

Mam kosę z małżem i jestem wkurzona na niego. :]

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam cierpliwie na czerwiec, wtedy będę mogla w końcu testować :D oby tym razem się udało :)

Anuśka, Katja, Tamka lubią tę wiadomość

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słonecznie:)

Miłej niedzieli:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily ja też czekam na czerwiec i mam nadzieję na 2 krechy ;)
    Krokodylku a czymże to Ci zawinił Twój małż?

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ