X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Nenaaa wiem cos o tym hehe u mnie niestety coś jajniki szaleją... wczoraj kłucie lewego, dziś prawego i lekki ból podbrzusza... zapewne zbliża się @ :/
    Miejmy nadzieję, że jednak nie przylezie małpiszon do Ciebie ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa ja tez mam taka nadzieje :D mój Ukochany sprawdzał aż na internecie co to znaczy jak kłują (śmiechu miałam co nie miara taki był przejęty jak czytał info) i oczywiście dla Niego to już rośnie jego mały Kajetanek albo mała Tamarka... i weź tu z takim rozmawiaj że to raczej zbliżająca się @...

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka też kiedyś miałam coś takiego, ale też nie wiem w sumie od czego, samo przeszło.

No koleżanki, jeszcze chwilę i zacznę weekend. :)

Wolałabym zacząć wczoraj ale co zrobić. :)

• justta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka miłego weekendu ;-) tym zaczynającym dzisiaj jak i weekendującym się od wczoraj

Anuśka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :) Dziewczynki mam pytanko... wczoraj mierząc sobie tempke (biały termometr) zauważyłam na nim jasnoróżowy śluz potem już był normalny skąpy ale biały... nie wiecie co to może oznaczać, zbliżającą się @? bo @ powinnam dostać 28-go-/30-go bo mam nieregularne cykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Również życzę miłego odpoczywanka:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł,
    Katja, super, że mąż taki zaangażowany :)
    Krokodyś, to udanego weekendu życzę :) Nie szalej na motorze ;)
    Justta, zbieraj siły przed testowaniem, bardzo fajny wykres ;)
    Moja tempka umarła, trzeba by ją reanimować bo nie daje znaków życia :) ale nie chce mi się bo już @ czuję, więc niech zdycha w spokoju ;)
    Miłej soboty wszystkim 3dziechom :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 12:09

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, a zdarzały Ci się plamienia przed @ wcześniej? W którym dniu cyklu jesteś?

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa nie nigdy tak nie miała dlatego właśnie pytam bo może któraś z Was miała? 24 dzień cyklu...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Nenaaa nie nigdy tak nie miała dlatego właśnie pytam bo może któraś z Was miała? 24 dzień cyklu...
    Przy zagnieżdżeniu zarodka zdarzają się takie lekkie plamienia ale nie jest to regułą :) Może to być też jakieś otarcie... Możemy sobie tak gdybać...a co to faktycznie było tego nie wie nikt ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to rzeczywiście otarcie bo wolę to w taki sposób sobie wyjaśnić niż potem się rozczarować...:/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) Wyspałam się baaardzo. Dawno tak nie pospałam. Widzę Katja, że Ciebie też jakieś plamienie dopadło z tą różnicą, że ja miałam 11-12dc więc już wymyśliłam że u mnie jest to plamienie owulacyjne a u Ciebie implantacyjne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka My kobiety potrafimy w najdrobniejszym szczególe dostrzec to co chcemy...:D skoro plamienie owulacyjne to teraz trzeba działać :D jak ja bym chciała by to było plamienie implantacyjne! chociaż od 3 dni mam kłucie w lewym jajniku potem w prawym a dziś znowu w lewym... najdziwniejsza ale i najfajniejszą zmiana jaka u siebie dostrzegam to brak tych wstrętnych pryszczy na tydzień przed miesiączką... przypuszczalnie za 4-6 dni powinnam dostać @ a moja twarz wygląda jak pupcia niemowlaczka a co miesiąc miałam we włosach i na czole pełno wyprysków... no nie wiem może sobie tylko wkręcam coś... :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak mamy :) Ja w poprzednim cyklu całą fazę lutealną byłam w ciąży i miałam wszystkie jej objawy łącznie z mdłościami :) Dopiero @ sprowadziła mnie na ziemię...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja nie mam mdłości tylko czuję jakąś kluchę w gardle :/ och My biedne nakręcaczki :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu pusto dzisiaj :) Ja zaliczyłam ogromny spadek formy. Chyba zmiana pogody tak zadziałała, bo z pięknej słonecznej zmieniła się na ciszę przed burzą i poszłam spać. Piękna leniwa sobota :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja jestem. Spałam długo bo wczoraj imprezka do późna i % i ciężko wrócić do żywych. :)

Mam kosę z małżem i jestem wkurzona na niego. :]

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam cierpliwie na czerwiec, wtedy będę mogla w końcu testować :D oby tym razem się udało :)

Anuśka, Katja, Tamka lubią tę wiadomość

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słonecznie:)

Miłej niedzieli:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily ja też czekam na czerwiec i mam nadzieję na 2 krechy ;)
    Krokodylku a czymże to Ci zawinił Twój małż?

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ