My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja wrote:Nenaaa wiem cos o tym hehe u mnie niestety coś jajniki szaleją... wczoraj kłucie lewego, dziś prawego i lekki ból podbrzusza... zapewne zbliża się @
-
nick nieaktualnyNenaaa ja tez mam taka nadzieje
mój Ukochany sprawdzał aż na internecie co to znaczy jak kłują (śmiechu miałam co nie miara taki był przejęty jak czytał info) i oczywiście dla Niego to już rośnie jego mały Kajetanek albo mała Tamarka... i weź tu z takim rozmawiaj że to raczej zbliżająca się @...
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Dziewczynki mam pytanko... wczoraj mierząc sobie tempke (biały termometr) zauważyłam na nim jasnoróżowy śluz potem już był normalny skąpy ale biały... nie wiecie co to może oznaczać, zbliżającą się @? bo @ powinnam dostać 28-go-/30-go bo mam nieregularne cykle.
-
nick nieaktualny
-
Heloł,
Katja, super, że mąż taki zaangażowany
Krokodyś, to udanego weekendu życzęNie szalej na motorze
Justta, zbieraj siły przed testowaniem, bardzo fajny wykres
Moja tempka umarła, trzeba by ją reanimować bo nie daje znaków życiaale nie chce mi się bo już @ czuję, więc niech zdycha w spokoju
Miłej soboty wszystkim 3dziechom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 12:09
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja wrote:Nenaaa nie nigdy tak nie miała dlatego właśnie pytam bo może któraś z Was miała? 24 dzień cyklu...
Może to być też jakieś otarcie... Możemy sobie tak gdybać...a co to faktycznie było tego nie wie nikt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka My kobiety potrafimy w najdrobniejszym szczególe dostrzec to co chcemy...
skoro plamienie owulacyjne to teraz trzeba działać
jak ja bym chciała by to było plamienie implantacyjne! chociaż od 3 dni mam kłucie w lewym jajniku potem w prawym a dziś znowu w lewym... najdziwniejsza ale i najfajniejszą zmiana jaka u siebie dostrzegam to brak tych wstrętnych pryszczy na tydzień przed miesiączką... przypuszczalnie za 4-6 dni powinnam dostać @ a moja twarz wygląda jak pupcia niemowlaczka a co miesiąc miałam we włosach i na czole pełno wyprysków... no nie wiem może sobie tylko wkręcam coś...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny