X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojeździłam coś na moto, miał być grill ale pogoda się zesrała i grilla nie ma. Trudno, oglądam żużel w tv. :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poki co pogod a sliczna :) choc duszno:)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też śliczna pogoda i już się chłodniej zrobiło. Alfetka oby oby ;-) te nasze wykresy coś zwiastowały. Ania podziel się ogórkiem - uwielbiam, a nie mam

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki idę spać, miłego wieczoru i odpoczywajcie jeszcze ;-) ja się muszę w końcu wyspać po całym tygodniu nocnych pobudek, może w końcu dzisiaj mi się uda, do jutra

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta i Nenaaa kiedy testujecie? Mam przeczucie, że zielony kropek będzie :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Justta i Nenaaa kiedy testujecie? Mam przeczucie, że zielony kropek będzie :)
    No będzie będzie u Justyśki ;) Ja nie zdążę zatestować ostatniego dnia maja, no co zrobić...nigdy się nie wyrabiam :D Zawsze wcześniej mnie krew zalewa, dosłownie i w przenośni ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, dziewczyny, człowiek na weekend na działkę wyskakuje i ma tyle do nadrobienia :) potrzebne mi było te leniuchowanie na leżaku z książką :) nawet 3 przeczytałam :) a moj telefon się zbuntowal i nie budził mnie na mierzenia tempki. Co do mezowskich pseudozdrad mój przed ślubem też 2 razy coś kombinował ale że nie umie kłamać to się zorientowałam na tyle wcześnie że to ukrucilam w zarodku. Ale jemu to potrzebny był po prostu GPS na palcu :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki! :) Ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test... i wyszedł negatywny ;( wątpię żeby było za wcześnie. Martwię się tylko jak ja to powiem mojemu M. żeby mi się znów nie rozpłakał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

A dla mam i przyszłych mam 07roza.gif

Miłego dnia:-)

Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A czy 28 latki też mogą zapisać się do waszego wątku? :)
    Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nast... witaj tuż przed 30stką:-)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
    W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
    Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nasturcja, zapraszamy :)
    Dziewczyny, czy któraś ma wiedzę na temat działania duphastonu? Gin mi kazał brać od 16dc, żeby się jajeczko bezproblemowo zagnieździło. A ja wyczytałam, że jak się weźmie duphaston przed jajeczkowaniem to ono może być zahamowane przez ten lek. I teraz mam problem, bo plamienie było (może nawet okołoowulacyjne), ale trzech wyższych temperatur nie ma i nie wiem czy faktycznie doszło do ovu... A dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę... Ja nie rozumiem. Dziewczyny, które nie chcą zajść zaliczają wpadki bez mierzenia temki, łykania wspomagaczy i bez czegokolwiek. A ja się staram i g@#no z tego :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nast....tutaj poczytaj:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691.html

Anuśka znajdź kwiatuszka na czerwcówkach u niej chyba dupek zatrzymał owulkę, ja nie wiem....

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka też wiem cos o tym :( za każdym razem wiara że to może w końcu teraz się udało a potem przychodzi rozczarowanie... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Nasturcja :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Katja lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nasturcja wśród nas ;-) witajcie wszystkie, ja od rana mam już doła, bo dzisiaj już ból @, i co zrobię, w reszcie nadzieją ja już ją tracę pomału jak na ten cykl, a mam zamiar testować 30, jak wcześniej mnie nie zaleje, jak przypuszczam.
    Kochane wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Mamusi, dla tych które już są i będą, czyli dla wszystkich staraczek <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:37

Katja, Malenq, Nenaaa, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Hej. A czy 28 latki też mogą zapisać się do waszego wątku? :)
    Pozdrawiam :)

Witaj :) Ja też 28 latek. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    No to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
    W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
    Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz.

Między 3 a 5 dniem cyklu.
    Najlepiej w 3. :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: