My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Justta i Nenaaa kiedy testujecie? Mam przeczucie, że zielony kropek będzie
-
Rany, dziewczyny, człowiek na weekend na działkę wyskakuje i ma tyle do nadrobienia potrzebne mi było te leniuchowanie na leżaku z książką nawet 3 przeczytałam a moj telefon się zbuntowal i nie budził mnie na mierzenia tempki. Co do mezowskich pseudozdrad mój przed ślubem też 2 razy coś kombinował ale że nie umie kłamać to się zorientowałam na tyle wcześnie że to ukrucilam w zarodku. Ale jemu to potrzebny był po prostu GPS na palcu
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz. -
Hej Nasturcja, zapraszamy
Dziewczyny, czy któraś ma wiedzę na temat działania duphastonu? Gin mi kazał brać od 16dc, żeby się jajeczko bezproblemowo zagnieździło. A ja wyczytałam, że jak się weźmie duphaston przed jajeczkowaniem to ono może być zahamowane przez ten lek. I teraz mam problem, bo plamienie było (może nawet okołoowulacyjne), ale trzech wyższych temperatur nie ma i nie wiem czy faktycznie doszło do ovu... A dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę... Ja nie rozumiem. Dziewczyny, które nie chcą zajść zaliczają wpadki bez mierzenia temki, łykania wspomagaczy i bez czegokolwiek. A ja się staram i g@#no z tego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Nasturcja wśród nas witajcie wszystkie, ja od rana mam już doła, bo dzisiaj już ból @, i co zrobię, w reszcie nadzieją ja już ją tracę pomału jak na ten cykl, a mam zamiar testować 30, jak wcześniej mnie nie zaleje, jak przypuszczam.
Kochane wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Mamusi, dla tych które już są i będą, czyli dla wszystkich staraczekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:37
Katja, Malenq, Nenaaa, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:No to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz.
Między 3 a 5 dniem cyklu.
Najlepiej w 3.Nasturcja lubi tę wiadomość