X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojeździłam coś na moto, miał być grill ale pogoda się zesrała i grilla nie ma. Trudno, oglądam żużel w tv. :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poki co pogod a sliczna :) choc duszno:)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też śliczna pogoda i już się chłodniej zrobiło. Alfetka oby oby ;-) te nasze wykresy coś zwiastowały. Ania podziel się ogórkiem - uwielbiam, a nie mam

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki idę spać, miłego wieczoru i odpoczywajcie jeszcze ;-) ja się muszę w końcu wyspać po całym tygodniu nocnych pobudek, może w końcu dzisiaj mi się uda, do jutra

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta i Nenaaa kiedy testujecie? Mam przeczucie, że zielony kropek będzie :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Justta i Nenaaa kiedy testujecie? Mam przeczucie, że zielony kropek będzie :)
    No będzie będzie u Justyśki ;) Ja nie zdążę zatestować ostatniego dnia maja, no co zrobić...nigdy się nie wyrabiam :D Zawsze wcześniej mnie krew zalewa, dosłownie i w przenośni ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, dziewczyny, człowiek na weekend na działkę wyskakuje i ma tyle do nadrobienia :) potrzebne mi było te leniuchowanie na leżaku z książką :) nawet 3 przeczytałam :) a moj telefon się zbuntowal i nie budził mnie na mierzenia tempki. Co do mezowskich pseudozdrad mój przed ślubem też 2 razy coś kombinował ale że nie umie kłamać to się zorientowałam na tyle wcześnie że to ukrucilam w zarodku. Ale jemu to potrzebny był po prostu GPS na palcu :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki! :) Ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test... i wyszedł negatywny ;( wątpię żeby było za wcześnie. Martwię się tylko jak ja to powiem mojemu M. żeby mi się znów nie rozpłakał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

A dla mam i przyszłych mam 07roza.gif

Miłego dnia:-)

Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A czy 28 latki też mogą zapisać się do waszego wątku? :)
    Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nast... witaj tuż przed 30stką:-)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
    W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
    Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nasturcja, zapraszamy :)
    Dziewczyny, czy któraś ma wiedzę na temat działania duphastonu? Gin mi kazał brać od 16dc, żeby się jajeczko bezproblemowo zagnieździło. A ja wyczytałam, że jak się weźmie duphaston przed jajeczkowaniem to ono może być zahamowane przez ten lek. I teraz mam problem, bo plamienie było (może nawet okołoowulacyjne), ale trzech wyższych temperatur nie ma i nie wiem czy faktycznie doszło do ovu... A dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę... Ja nie rozumiem. Dziewczyny, które nie chcą zajść zaliczają wpadki bez mierzenia temki, łykania wspomagaczy i bez czegokolwiek. A ja się staram i g@#no z tego :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nast....tutaj poczytaj:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691.html

Anuśka znajdź kwiatuszka na czerwcówkach u niej chyba dupek zatrzymał owulkę, ja nie wiem....

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka też wiem cos o tym :( za każdym razem wiara że to może w końcu teraz się udało a potem przychodzi rozczarowanie... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Nasturcja :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Katja lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nasturcja wśród nas ;-) witajcie wszystkie, ja od rana mam już doła, bo dzisiaj już ból @, i co zrobię, w reszcie nadzieją ja już ją tracę pomału jak na ten cykl, a mam zamiar testować 30, jak wcześniej mnie nie zaleje, jak przypuszczam.
    Kochane wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Mamusi, dla tych które już są i będą, czyli dla wszystkich staraczek <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:37

Katja, Malenq, Nenaaa, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Hej. A czy 28 latki też mogą zapisać się do waszego wątku? :)
    Pozdrawiam :)

Witaj :) Ja też 28 latek. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    No to tak po krótce o nas. Ja 28, mąż 31 lat. Staramy się 6 miesięcy, 7 cykl. Bez żadnych leków. Żadne badania nie były jeszcze robione. Mąż ma cukrzycę odziedziczoną po mamie. Bierze tabletki. Ma również podwyższony cholesterol.
    W tym cyklu nam się nie udało niestety, czyli będziemy zaczynać 8cs.
    Ja wiem, że takie pytania były już wałkowane milion razy, ale czy któraś dobra duszyczka mogłaby mi napisać w jaki dzień cyklu mam robić dokładnie fsh, lh, estradiol, prolaktyne i progesteron? TSH i testosteron mam w porządku, ale i tak zrobię jeszcze raz.

Między 3 a 5 dniem cyklu.
    Najlepiej w 3. :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ