X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq - wzajemnie :)

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nadzieja i wiara mi pozostała, że się uda i w czerwcu zobaczę 2 kreski i będę mega szczęśliwa :D może nam się tym razem poszczęści Anuśka :)

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki rękami i nogami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:42

Anuśka, Tamka, Nenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;)

przepraszam ze sie nie odzywalam..ale mislismy powazne dni z mezem :)
    ogolnie wszystkoz akonczylo sie dobrze :)

udowodnil mi ze to byl tylko jego kiepski zart ,
    a juz dopelnieniem wszytskiego bylo to ze z piatku na sobote kazalam mu spac gdzie indziej :P powiedzialm ze jestem na niego wsciekla ..
    w obote rano pokazal mi wszytsko co mial na komopie i komorke , i o dziwo. okazuje sie ze tak naparwde to okazalo sie- i tu azmi sie glupio zrobilo.ze gadal z jedna dziewcyzna.li non stop nawijal o mnie ..
    wtytlumaczyl mi wszystko, przepraszal kilka razy
    wytlumaczyl mi ze nieraz musipogadac sobie o tych wszystkich badaniach itp itd z obca osoba.
    zapytalam sie go czy zdaje sobie sprawe ze teraz moe zaufanie do niego spadlo, dwa ze ta dziewczyna mogla niapisac min a fb ze on mnie zdradza np ..
    no i powiedzialam mu ze skoro nic nie ma na sumieniu to ma zrobic z krwi badania na HIV, i inne tyyfusy .. zgodzil sie bez problemu.. oczywiscie pozniej jak sie zgodzil powiedzialm ze nie mucsi ale powiedzial mi ze zrobi zebym byla spokojna .. a pozatym ze naprade nie ma nic do ukrycia..
    dzis wczoraj wieczorem podczytywalam was ale nie udzielalam sie bo chcielim wszystko sobie wyjasnic..
    na koniec poiwedzial mi ze dopeiro teraz wie jak duzo moze namacic takie glupie gadania i chec odgrywania macho przed innymi.. i ze wie ze teraz bedzie musial sporo popracowac nad powrotem do tego zaufania jakie mialam do niego ..

mam nadzieje ze dostal nauczke ijuz takiego numeru nie wywinie .. :)
    No ale jest i plus tego . :P
    w domu mam tak wysprzatane. a ja leze i pachne :P
    sniadanko do lozka, <3 takie jakie dawno nie bylo :D
    nawet nie wiedzialam ze moj M tyle moze :D i tak dlugoo :D
    caly wieczor przesiedzial ze mna, i o dziwo poruszal jeszzce temat...
    zadalam mu jedno wazne pytanie czy chcilby zebym ja tak pisala z jakims facetem.. zatkalo go..
    pozniej zapaytalam sie jakby sie poczul czytajac u mnei takiego eska..
    powiedzial ze okropnie.
    wygarnelam mu tez ze nie dosc ze wszytskim sie zamartwam, placze w ukryciu zeby jego nie dolowac.. dobrze wie ze mam jakies problemy z serduchem jak sie denerwuje.. a on jeszcze doklada mi taka akcje.
    nawet jego mama sie skapnela ze cos jest nie tak..i powiedzial jej ze zawalil jedna sprawe za co dodatkowo oberwalo miu si eod mamusi :P

Tamka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Emily ja też czekam na czerwiec i mam nadzieję na 2 krechy ;)
    Krokodylku a czymże to Ci zawinił Twój małż?

Powiedzmy że jego samochód jest dla niego ważniejszy niż ja.
    A jak mu wczoraj mój brat powiedział na ten temat parę słów prawdy to jeszcze strzelił focha i mnie opierdzielił bo ktoś mu śmiał zwrócić uwagę.

Zła jestem jak szlag.

Ania cieszę się że już wszystko macie wyjaśnione.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi keidys powiedzial ze samochod jest dla niego bardzo wazny i z enie raz powinam mu sobei dajc przy nim to co chce porobic.. to mu powiedzialam ze ok..tylko jak mu sie zachce to niech wklada fajfusa we wlew do baku :P

Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, świetna riposta. Krokodylku tak małżowi powiedz :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus.. powiem tak jego mina byla bezcenna :D

tk samo bylo z komome jak za dlugo siedzial to wyslalam mu maila.. z piknym obiadem i podpisalam ze skoro tak duzo siedzi przed kompem to moze tez z monitora sobie to zjesc :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    jak mi keidys powiedzial ze samochod jest dla niego bardzo wazny i z enie raz powinam mu sobei dajc przy nim to co chce porobic.. to mu powiedzialam ze ok..tylko jak mu sie zachce to niech wklada fajfusa we wlew do baku :P

Ania dobre. Wykorzystam. :D
    Teraz pojechał ze swoim bratem na moto, mówili żebym jechała z nimi ale mam ich w d*pie. Farfocle pitolone. Tylko auto i motocykl, auto i motocykl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 15:40

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :) ale mamy dzisiaj piękny słoneczny dzionek aż chce się żyć :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki, bylismy na wyjezdzie urodzinowym u znajomego , a dzisiaj akurat wypadaja urodziny meza :-) pogoda piekna ale juz wrocilismy bo on biedny siedzi i prcauje nad naszym domkiem... Ale dostal dobry urodzinowy obiadek i jeszcze jakis deser zaraz wymysle.
    Zaluje ze nie moglam mu na urodziny dac w prezencie testu z dwiema krechami ale coz, nie na wszystko ma sie wplyw

Nena i Justa, Wasze wykresy napawaja optymizmem! Oby wreszcie cos nam sie tu ruszylo, no i Katja tez dobrze wrozy ;-) trzymam kciuki

Nenaaa, Katja lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas też pogoda piękna, wczoraj zaliczyliśmy grila, najadłam się za wszystkie czasy ;-)

Nona witaj wśród nas ;-)
    Ania świetna riposta, masz pomysły ;-)
    Krokodylku zrób sobie wieczór dla siebie, niech sam trochę posiedzi, jak już przyjedzie do domu
    Tamka ja liczę na Nene w tym cyklu ;-) w końcu musi się zazielenić u kogoś, ja się nie chcę nakręcać za bardzo, ale jak na razie mam bóle @ od czasu do czasu, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ;-) miłego wieczorku kochane

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Hehe, tylko tam czasem żadnych zakładów nie róbcie, żadnej kasy na mnie proszę nie stawiać bo ja już małpowo się czuję a Wy zbankrutujecie ;) Jest tak jak w każdym innym cyklu, nie zapowiada się niestety na nic innego oprócz @ :/
    Justta i Alfetka są najbardziej podejrzane póki co ;D Dziewczyny powodzenia!
    Tamka, najlepszego dla Męża! Sto lat! :)
    Krokodyl, dużo cierpliwości i szybkiego zażegnania konfliktu małżeńskiego :)
    Ania, dobrze, że między Tobą a Mężem już wszystko ok ;) Niezłe masz na Niego sposoby, hehe :)
    Dla reszty babeczek wielki buziak! 742469s3709nw4fb.gif

Tamka, Katja, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa ja dalej za Ciebie mocno trzymam kciuki ;-) mi jest strasznie gorąco ufff

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Nenaa ja dalej za Ciebie mocno trzymam kciuki ;-) mi jest strasznie gorąco ufff
    Ja też się dzisiaj duszę, ale to raczej przez pogodę, ciepełko konkretne u nas :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki....a u mnie ciśnienie leży i kwiczy...90/52..głowę rozsadza...bleeee pół dnia przeleżałam, ale to nic nie pomogło...
    gorąco to mało powiedziane...nie ma czym oddychać....

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Czesc dziewuszki, bylismy na wyjezdzie urodzinowym u znajomego , a dzisiaj akurat wypadaja urodziny meza :-) pogoda piekna ale juz wrocilismy bo on biedny siedzi i prcauje nad naszym domkiem... Ale dostal dobry urodzinowy obiadek i jeszcze jakis deser zaraz wymysle.
    Zaluje ze nie moglam mu na urodziny dac w prezencie testu z dwiema krechami ale coz, nie na wszystko ma sie wplyw

Nena i Justa, Wasze wykresy napawaja optymizmem! Oby wreszcie cos nam sie tu ruszylo, no i Katja tez dobrze wrozy ;-) trzymam kciuki

Kochana życzę Ci abyś na kolejne urodzinki męża mogła mu sprezentować Wasze maleństwo ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Hej,
    Hehe, tylko tam czasem żadnych zakładów nie róbcie, żadnej kasy na mnie proszę nie stawiać bo ja już małpowo się czuję a Wy zbankrutujecie ;) Jest tak jak w każdym innym cyklu, nie zapowiada się niestety na nic innego oprócz @ :/
    Justta i Alfetka są najbardziej podejrzane póki co ;D Dziewczyny powodzenia!
    Tamka, najlepszego dla Męża! Sto lat! :)
    Krokodyl, dużo cierpliwości i szybkiego zażegnania konfliktu małżeńskiego :)
    Ania, dobrze, że między Tobą a Mężem już wszystko ok ;) Niezłe masz na Niego sposoby, hehe :)
    Dla reszty babeczek wielki buziak! 742469s3709nw4fb.gif

Wykres Justy jest super, u mnie spadek żaden wiec nie liczę na pozytywne zakończenie, ale u Ciebie Nenuś ta tempka do góry - pięknie ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane noo porzakdi mega skonczone z mezzem.. pomgalam grzecznie , ciasto czekoladowe zrobione studzi sie a ja teraz wpierdzialam ogorki kiszone ;D

justta lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ