My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
przepraszam ze sie nie odzywalam..ale mislismy powazne dni z mezem
ogolnie wszystkoz akonczylo sie dobrze
udowodnil mi ze to byl tylko jego kiepski zart ,
a juz dopelnieniem wszytskiego bylo to ze z piatku na sobote kazalam mu spac gdzie indziejpowiedzialm ze jestem na niego wsciekla ..
w obote rano pokazal mi wszytsko co mial na komopie i komorke , i o dziwo. okazuje sie ze tak naparwde to okazalo sie- i tu azmi sie glupio zrobilo.ze gadal z jedna dziewcyzna.li non stop nawijal o mnie ..
wtytlumaczyl mi wszystko, przepraszal kilka razy
wytlumaczyl mi ze nieraz musipogadac sobie o tych wszystkich badaniach itp itd z obca osoba.
zapytalam sie go czy zdaje sobie sprawe ze teraz moe zaufanie do niego spadlo, dwa ze ta dziewczyna mogla niapisac min a fb ze on mnie zdradza np ..
no i powiedzialam mu ze skoro nic nie ma na sumieniu to ma zrobic z krwi badania na HIV, i inne tyyfusy .. zgodzil sie bez problemu.. oczywiscie pozniej jak sie zgodzil powiedzialm ze nie mucsi ale powiedzial mi ze zrobi zebym byla spokojna .. a pozatym ze naprade nie ma nic do ukrycia..
dzis wczoraj wieczorem podczytywalam was ale nie udzielalam sie bo chcielim wszystko sobie wyjasnic..
na koniec poiwedzial mi ze dopeiro teraz wie jak duzo moze namacic takie glupie gadania i chec odgrywania macho przed innymi.. i ze wie ze teraz bedzie musial sporo popracowac nad powrotem do tego zaufania jakie mialam do niego ..
mam nadzieje ze dostal nauczke ijuz takiego numeru nie wywinie ..
No ale jest i plus tego .
w domu mam tak wysprzatane. a ja leze i pachne
sniadanko do lozka,takie jakie dawno nie bylo
nawet nie wiedzialam ze moj M tyle mozei tak dlugoo
caly wieczor przesiedzial ze mna, i o dziwo poruszal jeszzce temat...
zadalam mu jedno wazne pytanie czy chcilby zebym ja tak pisala z jakims facetem.. zatkalo go..
pozniej zapaytalam sie jakby sie poczul czytajac u mnei takiego eska..
powiedzial ze okropnie.
wygarnelam mu tez ze nie dosc ze wszytskim sie zamartwam, placze w ukryciu zeby jego nie dolowac.. dobrze wie ze mam jakies problemy z serduchem jak sie denerwuje.. a on jeszcze doklada mi taka akcje.
nawet jego mama sie skapnela ze cos jest nie tak..i powiedzial jej ze zawalil jedna sprawe za co dodatkowo oberwalo miu si eod mamusiTamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Emily ja też czekam na czerwiec i mam nadzieję na 2 krechy
Krokodylku a czymże to Ci zawinił Twój małż?
Powiedzmy że jego samochód jest dla niego ważniejszy niż ja.
A jak mu wczoraj mój brat powiedział na ten temat parę słów prawdy to jeszcze strzelił focha i mnie opierdzielił bo ktoś mu śmiał zwrócić uwagę.
Zła jestem jak szlag.
Ania cieszę się że już wszystko macie wyjaśnione. -
jak mi keidys powiedzial ze samochod jest dla niego bardzo wazny i z enie raz powinam mu sobei dajc przy nim to co chce porobic.. to mu powiedzialam ze ok..tylko jak mu sie zachce to niech wklada fajfusa we wlew do baku
Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anus.. powiem tak jego mina byla bezcenna
tk samo bylo z komome jak za dlugo siedzial to wyslalam mu maila.. z piknym obiadem i podpisalam ze skoro tak duzo siedzi przed kompem to moze tez z monitora sobie to zjescNenaaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak mi keidys powiedzial ze samochod jest dla niego bardzo wazny i z enie raz powinam mu sobei dajc przy nim to co chce porobic.. to mu powiedzialam ze ok..tylko jak mu sie zachce to niech wklada fajfusa we wlew do baku
Ania dobre. Wykorzystam.
Teraz pojechał ze swoim bratem na moto, mówili żebym jechała z nimi ale mam ich w d*pie. Farfocle pitolone. Tylko auto i motocykl, auto i motocykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 15:40
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki, bylismy na wyjezdzie urodzinowym u znajomego , a dzisiaj akurat wypadaja urodziny meza
pogoda piekna ale juz wrocilismy bo on biedny siedzi i prcauje nad naszym domkiem... Ale dostal dobry urodzinowy obiadek i jeszcze jakis deser zaraz wymysle.
Zaluje ze nie moglam mu na urodziny dac w prezencie testu z dwiema krechami ale coz, nie na wszystko ma sie wplyw
Nena i Justa, Wasze wykresy napawaja optymizmem! Oby wreszcie cos nam sie tu ruszylo, no i Katja tez dobrze wrozytrzymam kciuki
Nenaaa, Katja lubią tę wiadomość
-
Witajcie u nas też pogoda piękna, wczoraj zaliczyliśmy grila, najadłam się za wszystkie czasy
Nona witaj wśród nas
Ania świetna riposta, masz pomysły
Krokodylku zrób sobie wieczór dla siebie, niech sam trochę posiedzi, jak już przyjedzie do domu
Tamka ja liczę na Nene w tym cykluw końcu musi się zazielenić u kogoś, ja się nie chcę nakręcać za bardzo, ale jak na razie mam bóle @ od czasu do czasu, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
miłego wieczorku kochane
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Hehe, tylko tam czasem żadnych zakładów nie róbcie, żadnej kasy na mnie proszę nie stawiać bo ja już małpowo się czuję a Wy zbankrutujecieJest tak jak w każdym innym cyklu, nie zapowiada się niestety na nic innego oprócz @
Justta i Alfetka są najbardziej podejrzane póki coDziewczyny powodzenia!
Tamka, najlepszego dla Męża! Sto lat!
Krokodyl, dużo cierpliwości i szybkiego zażegnania konfliktu małżeńskiego
Ania, dobrze, że między Tobą a Mężem już wszystko okNiezłe masz na Niego sposoby, hehe
Dla reszty babeczek wielki buziak!Tamka, Katja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Czesc dziewuszki, bylismy na wyjezdzie urodzinowym u znajomego , a dzisiaj akurat wypadaja urodziny meza
pogoda piekna ale juz wrocilismy bo on biedny siedzi i prcauje nad naszym domkiem... Ale dostal dobry urodzinowy obiadek i jeszcze jakis deser zaraz wymysle.
Zaluje ze nie moglam mu na urodziny dac w prezencie testu z dwiema krechami ale coz, nie na wszystko ma sie wplyw
Nena i Justa, Wasze wykresy napawaja optymizmem! Oby wreszcie cos nam sie tu ruszylo, no i Katja tez dobrze wrozytrzymam kciuki
Kochana życzę Ci abyś na kolejne urodzinki męża mogła mu sprezentować Wasze maleństwoTamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Hej,
Hehe, tylko tam czasem żadnych zakładów nie róbcie, żadnej kasy na mnie proszę nie stawiać bo ja już małpowo się czuję a Wy zbankrutujecieJest tak jak w każdym innym cyklu, nie zapowiada się niestety na nic innego oprócz @
Justta i Alfetka są najbardziej podejrzane póki coDziewczyny powodzenia!
Tamka, najlepszego dla Męża! Sto lat!
Krokodyl, dużo cierpliwości i szybkiego zażegnania konfliktu małżeńskiego
Ania, dobrze, że między Tobą a Mężem już wszystko okNiezłe masz na Niego sposoby, hehe
Dla reszty babeczek wielki buziak!
Wykres Justy jest super, u mnie spadek żaden wiec nie liczę na pozytywne zakończenie, ale u Ciebie Nenuś ta tempka do góry - pięknie -
hej kochane noo porzakdi mega skonczone z mezzem.. pomgalam grzecznie , ciasto czekoladowe zrobione studzi sie a ja teraz wpierdzialam ogorki kiszone
justta lubi tę wiadomość