My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra bo my tu gadu gadu a ja muszę młodego do szkoły zawieźć później na trzy godzinki do pracy, później końcówka pakowania i fiu do pl

Ciesze się jak dziecko
Tylko kurcze jeszcze dziś musze męża wykorzystać bo mam skok owulacyjny, kiedy to wcisnąć w mój grafik
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja tam dla fanzoli nie robię już nic
Zbuntowałam się, tylko boję się tak Donga odstawić żebym sobie czegoś nie rozregulowała 
Dobra, dobra
. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka
...
Ale ok - takie myślenie jest zdecydowanie lepsze niż nerwowe wyczekiwanie dwóch krech. Niemniej, gdybyś jednak bała się deregulacji endo, to warto pewne wiktuały w diecie uwzględnić
.
A bieganie z zaświadczeniami z Sądu do banku po prostu git
. W nagrodę masz dumnego jak paw Młodego
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
najlepiej jak mały bedzie w szkoleAnastazjaaa wrote:Dobra bo my tu gadu gadu a ja muszę młodego do szkoły zawieźć później na trzy godzinki do pracy, później końcówka pakowania i fiu do pl

Ciesze się jak dziecko
Tylko kurcze jeszcze dziś musze męża wykorzystać bo mam skok owulacyjny, kiedy to wcisnąć w mój grafik
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Jak mały jest w szkole to my jesteśmy w pracy, odbieram młodego ze szkoły o 12 a z domu na samolot wychodzimy o 3, mąż wraca o 2,30.Biedroneczka83 wrote:najlepiej jak mały bedzie w szkole

Mam pół godziny aby wymyślić coś aby tiago się zaja i wykorzystać męża. -
Hejka dziewczyny

Anuśka znaczy nachnelas ręka jednak jak moja kolezanka
Ja sie dzis zastanawiam po co mierze te temperaturę - przeciez na monitoringu byłam.
A w zadne utrzymywanie i skoki drugie temperatury juz nie wierze.
Zadnych objawów II fazy nadal nie ma. Mogłoby tak byc juz zawsze - moze to po niepokalanku
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
BajkaAnastazjaaa wrote:Jak mały jest w szkole to my jesteśmy w pracy, odbieram młodego ze szkoły o 12 a z domu na samolot wychodzimy o 3, mąż wraca o 2,30.
Mam pół godziny aby wymyślić coś aby tiago się zaja i wykorzystać męża.
długa wciągająca
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
K... mnie strzela... w pracy chcą, żebyśmy zeszli z urlopów i wysyłają nas na siłę na urlop... wtedy, kiedy im pasuje... AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
hehe, i się zaczyna.. zamiast pytanie o mamę, pytanie o córkęAnastazjaaa wrote:Dzień dobry, jak się miewa dziś konstancja

Ana, to szybki seksik w łazience
Anuśka, temu 17-nastolatkowi założyłaś? no no.. my panujemy założyć już teraz Tymkowi i nextowi, gdy się urodzi, aby odkładać im na studia.. Tymek ma świnkę skarbonkę i szkoda aby tam leżały.. co to "olewki" oj, kto by w to uwierzył, że tak łatwo odpuścić, ale trzymam kciuki za luz:)
Maniek - taki spadek to nie spadek..ale czekamy cierpliwie te kilka dni..
Asiula - no to chamstwo.. później, jak potrzebujjesz to nie możesz, bo zwyczajnie już nie masz.. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:14
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Oj i wstaje trzeba się ogarnąć i spadamy na ten ślub i do rodziców... Temp nie będę mierzyć przez weekend jestem pewna że @ przyjdzie w niedziele. Jakbym nie zajrzala to miłego weekendu wszystkim
Konwalia cykl temu było identycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:15
Maniek

-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:K... mnie strzela... w pracy chcą, żebyśmy zeszli z urlopów i wysyłają nas na siłę na urlop... wtedy, kiedy im pasuje... AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Uprzedź fakty - wypełnij wniosek o urlop w dni płodne
.
Anuśka, ara lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Uprzedź fakty - wypełnij wniosek o urlop w dni płodne
.
Żebym była w stanie je jeszcze obliczyć
Pracy jest tyle, że w pozostałe dni, co będę w pracy muszę robić nadgodziny!!! Nonsens...
No i jeszcze moje koleżanki też muszą wybrać urlop i musimy się zgrać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:21
ara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnykonwalia hehehe ano o córcię najpierw...małż ma tak samo z rana, jak otwiera oczy, to do brzucha: jak tam nocka dla mojej dziewczynki minęła???
a że ja po 10razy do wc wstawałam, że krzyż boli.....to już aj tam....
Anast..dziękuję chyba dobrze się ma, ale podejrzewam, że czkawka ją męczy, bo mnie "powietrze po myszce puka"....a mała ewidentnie się przewróciła w dół...bo tam ją czuję
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

miałam taki silny ból miesiączkowy ze masakra az jak głupia poleciałam do wc bo myślałam ze mi @ sie tak szybko zaczyna