My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe dziewczyny przymierzalam przy nim chyba z 20 sukienek jego cierpliwosc konczyla sie po pierwszych 2-3
ale byl twardy
probowal nie usnac 
alejak juz zalozylam ta to od razu widzialam w jego oczach ze to ta
a my juz po spowiedzi bylismy co by calkowicie byc z młodymi w ich dniu
LaRa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:marnut uuuuuuuuu bidulka momo, podziękuj i też pozdrów;)
Miałyśmy iść jutro razem, ale patrząc na pogodę - to chyba trzeba będzie wziąć yellowsubmarine
. Jeśli uda nam się spotkać choćby na kawę, to przekażę i pozdrowię
.
Malenq lubi tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Agawera gratulacje
w jakim dniu testowałaś, bo Twój wykres chyba nie jest aktualny
jeszcze raz gratulacje 
dzis pół godziny temu
planowany @ na 16 ale tylko plamiłam myslłaam ze wytrzymam do wizyty 29,10 ale nie wytrzymałam 2 kreska troche blada ale jest
cati lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Bardzo ładnie Aniu z waszej strony

my swiadkami jestesmy za rok we wrzesniu i tez trzeba bedzie sie wyspowiadac.
wiesz mojego zagnac do spowiedzi to wyczyn ;/
jego tata jest ateista ;/ wiec mimo iz maz byl jako dzieciak ministrantem to tatus wpoil mu sporo ;/
a ja teraz probuje go powoli przekonac
nie naciskam bo nie ma to sensu po prostu tlumacze
-
kochana nie jest zle troszke sie uspokoiło pojechałam do Biedrony z malą wróciłam i co znowu mnie boli szyjka twrda megawysoko i zamknieta na amen oby tak zostało przez koejne 9 miesięcycati wrote:Na obiad byla karkowka bo przez przypadek odmrzilam nie to mieso co trzeba wiec na patelnie grilowa i ziemniaki opiekane. Szybko smacznie i pożywnie

Ania - Kiecka bomba ! nie nakladaj majtek obciskających - bo bedziesz myslala tylko o nich zamiast sie dobrze bawic .. one sa katorgą !!!!!!
Agawera - Najpierw musisz wrzucic zdjecie na serwer , np. na fotosik.pl
jak juz masz zdjecie to klikasz link i go kopiujesz w tresc postu ktory chcesz dododac i musisz umiescic na początku to ->
przyklad:
Albo tak jak Anuśka mowi
link z formatem do forum.
dziekuje za czary mary
-
agawera wrote:dzis pół godziny temu
planowany @ na 16 ale tylko plamiłam myslłaam ze wytrzymam do wizyty 29,10 ale nie wytrzymałam 2 kreska troche blada ale jest
a w ktorym dniu dpo
? 15? jesli dobrze licze?
Ania_84 wrote:wiesz mojego zagnac do spowiedzi to wyczyn ;/
jego tata jest ateista ;/ wiec mimo iz maz byl jako dzieciak ministrantem to tatus wpoil mu sporo ;/
a ja teraz probuje go powoli przekonac
nie naciskam bo nie ma to sensu po prostu tlumacze 
Znam to , ale u nas to dwrotnie poznalismy ksiezy osobiscie i poprostu wiemy jak ich zycie wyglada i nie jest za ciekawie. PRzez to ja tez sie zniechecilam do kosciola , Wierze w Boga i to bardzo. BO czlowiek bez wiary to jest pusty.
Poprostu nie lubie chodzic do kościoła
Biedronka - ciesze sie , czyli wrota zamkniete
i tak zostanie !! podziekujesz mi jak zobaczysz 2 kreseczki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:45
-
nick nieaktualny
-
Agawera gratulacje !!!! Wszystkiego zdrowego dla Was :***
Aniu - kiecka śliczna!
agawera lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH