My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:jak przeczytałam ze musisz patrzec na proces wkłuwania to mi sie w głowie zakreciło a slina zebrała sie w ustach ja nie patrze bo jest jeszcze gorzej

SAMA SOBIE KREW POBIERALAŚ ???????????????? o matko ... kobieto ty jestes dla mnie szfarceneger !
NIE! Nie sama sobie, dżizas, to chyba niewykonalne
Pobierałam biednym ludziom-ofiarom na praktykach i potem w pierwszej pracy
A uczyłam się na mężu i jego kolegach: pożyczyłam stazę, rękawice, igły, alkohol i waciki z labu, odpalało youtuba i potem na chacie kłułam facetów, jak praca z narkomanami normalnie, taki mieli ubaw
Ja wiem że to jakaś abstrakcja ale ja BARDZO chciałam się z tej fobii wyleczyć i tylko siła woli mi pomogła wtedy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:32
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:hehe a może przyjedziesz i potrzymasz mnie za reke
tylko wez woreczek jakby zaczęła żygac bo to jest bardzo mozliwe 
Łojezu, to faktycznie odchorowujesz! Poniekąd rozumiem ii łączę się w bólu - mam ten sam odruch na widok pająka
.
Cati - obiad! Dobrze, że mi przypomniałaś! Zrobiłam popcorn i muffiny i myślałam, ze wystarczy. Trza śmigać robić (jak to mówił mój kolega) "schabowe z kurczaka"
.
-
OKi wizyta w Novum 31 pazdziernik godzina 17:45

wiec najpozniej 27 pazdziernika musimy zrobic badanie nasienia
konwalianka, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tylko chyba musze pod latarnia stanac

bo 150 na badanie nasienia, 60 na posiew, powtorzyc test i FSH to 50 , wizyta 160 i dojazd do wawy 100
razem 520 zl ..
a na koncie mamy 150 zl
a i zapomnialam ubezpieczenie samochdu 450 zl ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:03
-
Ania_84 wrote:tylko chyba musze pod latarnia stanac

bo 150 na badanie nasienia, 60 na posiew, powtorzyc test i FSH to 50 , wizyta 160 i dojazd do wawy 100
razem 520 zl ..
a na koncie mamy 150 zl
a i zapomnialam ubezpieczenie samochdu 450 zl ;/
Ania a to nie Ty miałaś stawki 50zł/20min pracy?
do końca miesiąca dwa tygodnie, jeszcze zostanie kasy na szaleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:05
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hehehno zeby jesczze bylo tylu klientowara wrote:Ania a to nie Ty miałaś stawki 50zł/20min pracy?
do końca miesiąca dwa tygodnie, jeszcze zostanie kasy na szaleństwa 
ara lubi tę wiadomość
-
myślę, że po takiej rundzie pod latarnią, to już nie będą potrzebne te badaniaAnia_84 wrote:tylko chyba musze pod latarnia stanac

razem 520 zl ..
a na koncie mamy 150 zl
a i zapomnialam ubezpieczenie samochdu 450 zl ;/
ara, Ania_84, marnut lubią tę wiadomość
-
nie no bede stosowala naturalna dforme antykoncepcji ...konwalianka wrote:myślę, że po takiej rundzie pod latarnią, to już nie będą potrzebne te badania

kalendarzyk
marnut, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87, marnut, konwalianka, Malenq, Pati Belgia, Asiula86, Blondik, Krokodylica, justta, ara lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Biedro poproszę gołąbka
35odc.