My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania super kiecka

ja zaraz skakuje do wanny moze mi ten ból przejdzie kude udzwigałam do omu apuche i zakupy i zaczeło bolec jeszcze bardziej od prawego jajnika az do nogi
ciągnie potem małż obiecał relaksssss i winko czerwone :0)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu ŚLICZNIE wyglądasz, a kiecka odlotowa...gdzie? gdzie? gdzie kupiłaś???
a mnie NIE MOC dopadła....coś nie bardzo się czuję, sennie i do d....py....
Biedra to wymocz się za mnie, jak ja tęsknię za dłuuuuuuuuugimi kąpielami, a tu tylko szybki prysznic.......
-
nick nieaktualnyracja ja rz mialam, takie wyglądające jak reformy do kolan...matko i córko co ja przeżyłam...no i miałam takie baleronki tak mi się wpiły...gorset też nie lepszy ale jaki seksowny ;pzgredka wrote:Ania: po co CI takie gaciory, tylko się umęczysz

Właśnie na ogląda program naukowy o komarach...wiecie, że;
1. Tną tylko Komarzyce
2. Grupa O jest bardziej pożądana, najmniej gr. A
3. Uwielbiają ukąsić kobiety w ciąży...ponieważ wydychają więcej dwutlenku węgla a a w ten sposób wyczuwają pożądany obiekt do ukąszenia
4. Kąszą częściej ludzi ubierających sie w czerń, niebieski i czerwony...
No to ja mam gr krwi O i uwielbiam czerń ;( Wiedziałam, że jestem częściej kąszona od innych to nikt mi nie wierzył...teraz mam dowody naukowe :p
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Aniu ŚLICZNIE wyglądasz, a kiecka odlotowa...gdzie? gdzie? gdzie kupiłaś???
a mnie NIE MOC dopadła....coś nie bardzo się czuję, sennie i do d....py..../QUOTE]
też tak mam i już chyba wiem skąd mdłości i być może też zmęczenie...to chyba wycięty pęcherzyk mi znów dokucza tzn obawiam się, że coś z moim układem pokarmmowym coś się dzieje...czy ja mogę być w końcu zdrowa!!!Chyba krew mi znów gdzieś ucieka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:51
-
mnie tez dopadła i enna jestem za oenm zaro buro i ponuro jeszcze Zuza ma kiepski humor i fochuje mi tuMalenq wrote:Aniu ŚLICZNIE wyglądasz, a kiecka odlotowa...gdzie? gdzie? gdzie kupiłaś???
a mnie NIE MOC dopadła....coś nie bardzo się czuję, sennie i do d....py....
Biedra to wymocz się za mnie, jak ja tęsknię za dłuuuuuuuuugimi kąpielami, a tu tylko szybki prysznic....... -
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja tylko na chwilę, zaraz uciekam do dziadka... ech, też mam z nim przeboje
Mamy już wyniki morfologii plemników:
Plemniki o prawidłowej budowie 4 - % > 4
Plemniki o nieprawidłowej budowie 96 - % _
Plemniki z defektem główki 96 - % _
Plemniki z defektem wstawki 17 - % _
Plemniki z defektem witki 8 - % _
Niedojrzałe komórki spermatogenezy 1 - % _
Plemniki z patologicznymi przywieszkami
cytoplazmatycznymi
1 - % _
TZI (teratozoospermia indeks) 1.26 -
Na moje oko kolejne badanie, które za przeproszeniem dupy nie urywa...
Ciężki dzień, bardzo ciężki. Będę na nocnej zmianie, pa, buźka!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Biedroneczka83 wrote:Ania super kiecka

ja zaraz skakuje do wanny moze mi ten ból przejdzie kude udzwigałam do omu apuche i zakupy i zaczeło bolec jeszcze bardziej od prawego jajnika az do nogi
ciągnie potem małż obiecał relaksssss i winko czerwone :0)
Biedrona ja ci ta ciaze zaczarowalam , ale nie chcialam zebys cierpiala
((
Na obiad byla karkowka bo przez przypadek odmrzilam nie to mieso co trzeba wiec na patelnie grilowa i ziemniaki opiekane. Szybko smacznie i pożywniemarnut wrote:Cati - obiad! Dobrze, że mi przypomniałaś! Zrobiłam popcorn i muffiny i myślałam, ze wystarczy. Trza śmigać robić (jak to mówił mój kolega) "schabowe z kurczaka"
.
Ania - Kiecka bomba ! nie nakladaj majtek obciskających - bo bedziesz myslala tylko o nich zamiast sie dobrze bawic .. one sa katorgą !!!!!!
Agawera - Najpierw musisz wrzucic zdjecie na serwer , np. na fotosik.pl
jak juz masz zdjecie to klikasz link i go kopiujesz w tresc postu ktory chcesz dododac i musisz umiescic na początku to ->
przyklad:
Albo tak jak Anuśka mowi
link z formatem do forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:02
-
Kiecke wybrał mi maz
kupilismy ja przypadkowo na glownej ulicy kielc
inne ktore ogladalam nawet nie przymiezylam
heheh
co do gatek to własnie tak myslam zeby nie zakladac
jak to moj maz powiedzial co sie bedziesz eczycy i tak beda pijani i nikt niebedzie pamietal czy brzuszek gdzies ci bedzie stercal czy nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz bardzo mądrego mężaAnia_84 wrote:Kiecke wybrał mi maz
kupilismy ja przypadkowo na glownej ulicy kielc
inne ktore ogladalam nawet nie przymiezylam
heheh
co do gatek to własnie tak myslam zeby nie zakladac
jak to moj maz powiedzial co sie bedziesz eczycy i tak beda pijani i nikt niebedzie pamietal czy brzuszek gdzies ci bedzie stercal czy nie
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu no to M. ma niezłe oko....tylko pozazdrościć....z moim A. to katorga iść do sklepu spożywczego a co dopiero po kieckę

BRAWO, Brawo dla mężusia:)
Cholera Ania, tez chce takiego ... jak ja wyciaga swojego.. to tylko slysze a ty juz nie masz takiej w szafie ???
No cóż...
-
Gratulacje !!!agawera wrote:

No to ci niespodzianke nam zrobilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:24
konwalianka, agawera, Asiula86, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH