SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry krew upuszczona nie było tak żle :) soczek popijam a szef zawalił mnie robotą
    Miłego człona :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam z chu***mi wiadomościami..tempka dramatycznie niska i już plamię..ja Cię pier***le co cykl to dłuższy to chyba coś jest nie tak prawda????

dziś zamówię donga ..(bierze się po ustaniu@???) ...i umówię się do innej gin bo ta moja mnie wkur**ć zaczyna nie bede czekała rok bo ona tak chce..poza tym mówiłam jej że te cykle mam jakieś za długie jak dla mnie...ehh

soryy że tak z rana mięsem rzucam ale zła jestem jak cholera...na cały świat oczywiście...

Witaj Czarnula super że znów z nami gadasz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:02

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, pogoda za oknem do dooooopppyyy ;(

Miłego poniedziałku :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ginekolog to połowa sukcesu mój po zrobirniu usg i obejrzeniu poziomu hormonów i stwierdzeniu PCOS zapytał sie mnie tylko czy chce teraz zajść w ciąże czy poprostu zaleczyć objawy jak powiedziałam że chce dzidziusia i że staramy sie 6 mies odrazu dał mi clo i inne hormony i w pierwszym cyklu zaszłam w ciąże i wiem że jesli w tym cyklu sie nie uda to ide do niego po następną dawkę:)

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png

Wysłany: 20 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Hej Dziewczyny!

Misia - trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszła.

Mi organizm jak co cykl płata figla ciazowego - objawy ktorych nie da sobie człowiek wmówić łącznie z mega zylami na cyckach, tempka a .... a potem bedzie baaaach i po sprawie.

Wlasnie pije kawe i słucham marudzenia mojej A. Przysięgam ze jak wstawanie i ubieranie rano takie potrwa jeszcze z kilka tygodni to mnie dowiozą do psychiatryka.
    Ja mam to samo kochana cycki jak dotkne kłują sutki wrażliwe co jakiś czas boli mnie brzuch kłuje cuduje tempka wysoka a jak grzmotnie to sie porycze tylko i jeszcze stres o wyniki :/

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka ciesze sie ze zajrzałas do nas

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane !
    Lena83 wrote:
    Hej Dziewczyny!
    Wlasnie pije kawe i słucham marudzenia mojej A. Przysięgam ze jak wstawanie i ubieranie rano takie potrwa jeszcze z kilka tygodni to mnie dowiozą do psychiatryka.
    Lena moze ją do studni ? :D

Angeika :( moze to tylko plamienie ? <tule mocno > :*
    Maniek - zmien , zmien bo moze ten gin sadzi ze bedziesz tak do niego latac jeszcze bog wie ile czasu.
    Lara - w norge tez pogoda do D... :/
    Biedronka - kiedy wyniki ? :)

Czarnulaaaaaaaa miłości MAAaaaaaaaaa , TEskniłaaaaaam :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:33

Czarnula87, angeika lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

W życiu nie miałam tak krótkiej @. No, ale skoro tak, to wzięłam Donga :). Ciekawa jestem jakie będą efekty.

Aha - pisałyście mi tu, że "jak się będę dobrze czuła, to mogę wziąć więcej niż 1". Co to znaczy, że mogę źle się czuć?
    Te cyle terazniejsze są jakieś dziwne dla prawie wszystkich dziewczyn. Ja i Anusia tez miałyśmy bardzo krótkie i dziwne:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Czarnula, ja się tak zastanawiam co to znaczy, że mogę się źle czuć? Zawroty głowy? Mdłości? Bóle brzucha? Nie wiem na co zwracać uwagę.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - zaryczalaby sie na smierć w tej studni a ja mam silne instynkty macierzyńskie ;)
    Niemniej bede pamietac o tej opcji.

Marnut - no dziewczynom chyba o samopoczucie psychiczne chodziło - przeciez miały po Dongu niezły humor.
    Na pewno jak przedawkujwsz to odczucia jak po trawie :P

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Wróciłam w połonin cała i zasmarkana, ale bardzo zadowolona :). Oczywiście spotkaliśmy pędzącego Mamuta, którego my po dwóch dniach biegania i degustowania na szlaku nalewek z soplicy (wygrała śliwkówka) nie byliśmy w stanie dogonić ;). Gratuluję kondycji! :D
    A tak poważnie, bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać z Marnut i Małżem Marnut, napić kawki i nawet trochę się razem przejść. Aguś dzięki raz jeszcze że przyjechaliście, mam tylko nadzieję, ze nie przypłacicie tego zdrowiem, bo przewiało nas wszystkich nieźle. Ale było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać :).

Kochane jeszcze nie wiem co u Was, bo wróciliśmy wczoraj po 1 w nocy, a teraz muszę się oddać pracy. Nadrobię wieczorem. Życzę wszystkim miłego dnia i dużo pogody ducha :) Buźka :*

PS. Dziękuję za pozdrowienia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:45

Pati Belgia, konwalianka, Anuśka, angeika, zizia_a lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę miec w listopadzie dzieki krótkim cyklom dwie owulację - po I weekendzie i w ostatni.
    Ale numer :D

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    i ja się witam z chu***mi wiadomościami..tempka dramatycznie niska i już plamię..ja Cię pier***le co cykl to dłuższy to chyba coś jest nie tak prawda????

dziś zamówię donga ..(bierze się po ustaniu@???) ...i umówię się do innej gin bo ta moja mnie wkur**ć zaczyna nie bede czekała rok bo ona tak chce..poza tym mówiłam jej że te cykle mam jakieś za długie jak dla mnie...ehh

soryy że tak z rana mięsem rzucam ale zła jestem jak cholera...na cały świat oczywiście...

Witaj Czarnula super że znów z nami gadasz:)

dokładnie Maniek, donga zaczynasz po zakończeniu @
    3m się ciepło!

dzień dobry dziewczyny, witam się poweekendowo :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Hej kochane !

Biedronka - kiedy wyniki ? :)

jutro o 11 ale odbiore dopiero ok 15 po pracy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tempka szaleje hehe dziś spadła :/ ale po pół godziny spokojnego leżenia dalej wzrosła sobie do 37,00 :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Cześć dziewczynki :)
    Wróciłam w połonin cała i zasmarkana, ale bardzo zadowolona :). Oczywiście spotkaliśmy pędzącego Mamuta, którego my po dwóch dniach biegania i degustowania na szlaku nalewek z soplicy (wygrała śliwkówka) nie byliśmy w stanie dogonić ;). Gratuluję kondycji! :D
    A tak poważnie, bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać z Marnut i Małżem Marnut, napić kawki i nawet trochę się razem przejść. Aguś dzięki raz jeszcze że przyjechaliście, mam tylko nadzieję, ze nie przypłacicie tego zdrowiem, bo przewiało nas wszystkich nieźle. Ale było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać :).

Kochane jeszcze nie wiem co u Was, bo wróciliśmy wczoraj po 1 w nocy, a teraz muszę się oddać pracy. Nadrobię wieczorem. Życzę wszystkim miłego dnia i dużo pogody ducha :) Buźka :*

PS. Dziękuję za pozdrowienia :)

Myśmy wczoraj wskoczyli pod kocyki, Małż uraczył się grzańcem a ja wytrawnym czerwonym winem na endo (bleeehh!) i żyjemy - bez smarków :). Nawet zakwasów nie ma, a myślałam, że dziś nie wstaniemy :).
    Zimno było jak diabli, tośmy i gonili, żeby nie zamarznąć! Ładnie by to wyglądało, jakbyście musieli jeszcze ściągać ze szlaku dwie bryłki lodu :).

Lena - czyli jak będę się dobrze psychicznie czuła, to trzeba dowalić, żeby czuć się jeszcze lepiej? Powiem Ci, że ma to sens :D. Ciekawa jestem, czy to jak z alkoholem - jest dobrze, później lepiej, ale jak przeholujesz to nic nie pamiętasz, albo pamiętasz aż za dużo :D...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, to nie fair! Masz podwójne szanse :D!

Maniek - tak jak napisała Ara, Dong po zakończeniu @ do skoku temp. Zmień gina jak Ci ten nie pasuje i od razu mów, że staracie się o dziecko od 1,5 roku - unikniesz zbędnych gadek o "czasie". Cykl miałaś długi, prawda, ale za to z owulacją! Zawsze to +.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut na pocieszenie Ci powiem ze szanse wyrównane bo pod koniec listopada mam prawie tydzien delegacji i nie bede widziec W. wiec raczej bez plemników szans nie ma ;)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 20 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Marnut na pocieszenie Ci powiem ze szanse wyrównane bo pod koniec listopada mam prawie tydzien delegacji i nie bede widziec W. wiec raczej bez plemników szans nie ma ;)
    Lenka ale ty juz bliźniaki nosisz w sobie przeciez hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka - @ za chwile bedzie a nie bliźniaki :( .... Bole na @ co raz silniejsze.
    I zaczniemy 6 cykl :(. Wiem ze niektorzy dluzej ale mi sie to wydaje wiecznoscia juz ....

‹‹ 2578 2579 2580 2581 2582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ