My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja się witam z chu***mi wiadomościami..tempka dramatycznie niska i już plamię..ja Cię pier***le co cykl to dłuższy to chyba coś jest nie tak prawda????
dziś zamówię donga ..(bierze się po ustaniu@???) ...i umówię się do innej gin bo ta moja mnie wkur**ć zaczyna nie bede czekała rok bo ona tak chce..poza tym mówiłam jej że te cykle mam jakieś za długie jak dla mnie...ehh
soryy że tak z rana mięsem rzucam ale zła jestem jak cholera...na cały świat oczywiście...
Witaj Czarnula super że znów z nami gadasz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:02
Maniek

-
dobry ginekolog to połowa sukcesu mój po zrobirniu usg i obejrzeniu poziomu hormonów i stwierdzeniu PCOS zapytał sie mnie tylko czy chce teraz zajść w ciąże czy poprostu zaleczyć objawy jak powiedziałam że chce dzidziusia i że staramy sie 6 mies odrazu dał mi clo i inne hormony i w pierwszym cyklu zaszłam w ciąże i wiem że jesli w tym cyklu sie nie uda to ide do niego po następną dawkę

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Ja mam to samo kochana cycki jak dotkne kłują sutki wrażliwe co jakiś czas boli mnie brzuch kłuje cuduje tempka wysoka a jak grzmotnie to sie porycze tylko i jeszcze stres o wynikiLena83 wrote:Hej Dziewczyny!
Misia - trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszła.
Mi organizm jak co cykl płata figla ciazowego - objawy ktorych nie da sobie człowiek wmówić łącznie z mega zylami na cyckach, tempka a .... a potem bedzie baaaach i po sprawie.
Wlasnie pije kawe i słucham marudzenia mojej A. Przysięgam ze jak wstawanie i ubieranie rano takie potrwa jeszcze z kilka tygodni to mnie dowiozą do psychiatryka.
-
Hej kochane !
Lena moze ją do studni ?Lena83 wrote:Hej Dziewczyny!
Wlasnie pije kawe i słucham marudzenia mojej A. Przysięgam ze jak wstawanie i ubieranie rano takie potrwa jeszcze z kilka tygodni to mnie dowiozą do psychiatryka.
Angeika
moze to tylko plamienie ? <tule mocno > :*
Maniek - zmien , zmien bo moze ten gin sadzi ze bedziesz tak do niego latac jeszcze bog wie ile czasu.
Lara - w norge tez pogoda do D...
Biedronka - kiedy wyniki ?
Czarnulaaaaaaaa miłości MAAaaaaaaaaa , TEskniłaaaaaam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:33
Czarnula87, angeika lubią tę wiadomość
-
Te cyle terazniejsze są jakieś dziwne dla prawie wszystkich dziewczyn. Ja i Anusia tez miałyśmy bardzo krótkie i dziwne:-)marnut wrote:Cześć dziewczyny!
W życiu nie miałam tak krótkiej @. No, ale skoro tak, to wzięłam Donga
. Ciekawa jestem jakie będą efekty.
Aha - pisałyście mi tu, że "jak się będę dobrze czuła, to mogę wziąć więcej niż 1". Co to znaczy, że mogę źle się czuć? -
nick nieaktualny
-
Cati - zaryczalaby sie na smierć w tej studni a ja mam silne instynkty macierzyńskie

Niemniej bede pamietac o tej opcji.
Marnut - no dziewczynom chyba o samopoczucie psychiczne chodziło - przeciez miały po Dongu niezły humor.
Na pewno jak przedawkujwsz to odczucia jak po trawie
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć dziewczynki

Wróciłam w połonin cała i zasmarkana, ale bardzo zadowolona
. Oczywiście spotkaliśmy pędzącego Mamuta, którego my po dwóch dniach biegania i degustowania na szlaku nalewek z soplicy (wygrała śliwkówka) nie byliśmy w stanie dogonić
. Gratuluję kondycji! 
A tak poważnie, bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać z Marnut i Małżem Marnut, napić kawki i nawet trochę się razem przejść. Aguś dzięki raz jeszcze że przyjechaliście, mam tylko nadzieję, ze nie przypłacicie tego zdrowiem, bo przewiało nas wszystkich nieźle. Ale było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać
.
Kochane jeszcze nie wiem co u Was, bo wróciliśmy wczoraj po 1 w nocy, a teraz muszę się oddać pracy. Nadrobię wieczorem. Życzę wszystkim miłego dnia i dużo pogody ducha
Buźka :*
PS. Dziękuję za pozdrowienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:45
Pati Belgia, konwalianka, Anuśka, angeika, zizia_a lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
A ja będę miec w listopadzie dzieki krótkim cyklom dwie owulację - po I weekendzie i w ostatni.
Ale numer
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
MANIEK wrote:i ja się witam z chu***mi wiadomościami..tempka dramatycznie niska i już plamię..ja Cię pier***le co cykl to dłuższy to chyba coś jest nie tak prawda????
dziś zamówię donga ..(bierze się po ustaniu@???) ...i umówię się do innej gin bo ta moja mnie wkur**ć zaczyna nie bede czekała rok bo ona tak chce..poza tym mówiłam jej że te cykle mam jakieś za długie jak dla mnie...ehh
soryy że tak z rana mięsem rzucam ale zła jestem jak cholera...na cały świat oczywiście...
Witaj Czarnula super że znów z nami gadasz:)
dokładnie Maniek, donga zaczynasz po zakończeniu @
3m się ciepło!
dzień dobry dziewczyny, witam się poweekendowo
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Cześć dziewczynki

Wróciłam w połonin cała i zasmarkana, ale bardzo zadowolona
. Oczywiście spotkaliśmy pędzącego Mamuta, którego my po dwóch dniach biegania i degustowania na szlaku nalewek z soplicy (wygrała śliwkówka) nie byliśmy w stanie dogonić
. Gratuluję kondycji! 
A tak poważnie, bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać z Marnut i Małżem Marnut, napić kawki i nawet trochę się razem przejść. Aguś dzięki raz jeszcze że przyjechaliście, mam tylko nadzieję, ze nie przypłacicie tego zdrowiem, bo przewiało nas wszystkich nieźle. Ale było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać
.
Kochane jeszcze nie wiem co u Was, bo wróciliśmy wczoraj po 1 w nocy, a teraz muszę się oddać pracy. Nadrobię wieczorem. Życzę wszystkim miłego dnia i dużo pogody ducha
Buźka :*
PS. Dziękuję za pozdrowienia
Myśmy wczoraj wskoczyli pod kocyki, Małż uraczył się grzańcem a ja wytrawnym czerwonym winem na endo (bleeehh!) i żyjemy - bez smarków
. Nawet zakwasów nie ma, a myślałam, że dziś nie wstaniemy
.
Zimno było jak diabli, tośmy i gonili, żeby nie zamarznąć! Ładnie by to wyglądało, jakbyście musieli jeszcze ściągać ze szlaku dwie bryłki lodu
.
Lena - czyli jak będę się dobrze psychicznie czuła, to trzeba dowalić, żeby czuć się jeszcze lepiej? Powiem Ci, że ma to sens
. Ciekawa jestem, czy to jak z alkoholem - jest dobrze, później lepiej, ale jak przeholujesz to nic nie pamiętasz, albo pamiętasz aż za dużo
...
-
nick nieaktualnyLena, to nie fair! Masz podwójne szanse
!
Maniek - tak jak napisała Ara, Dong po zakończeniu @ do skoku temp. Zmień gina jak Ci ten nie pasuje i od razu mów, że staracie się o dziecko od 1,5 roku - unikniesz zbędnych gadek o "czasie". Cykl miałaś długi, prawda, ale za to z owulacją! Zawsze to +.
-
Marnut na pocieszenie Ci powiem ze szanse wyrównane bo pod koniec listopada mam prawie tydzien delegacji i nie bede widziec W. wiec raczej bez plemników szans nie ma
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Lenka ale ty juz bliźniaki nosisz w sobie przeciez heheLena83 wrote:Marnut na pocieszenie Ci powiem ze szanse wyrównane bo pod koniec listopada mam prawie tydzien delegacji i nie bede widziec W. wiec raczej bez plemników szans nie ma

-
Dronka - @ za chwile bedzie a nie bliźniaki
.... Bole na @ co raz silniejsze.
I zaczniemy 6 cykl
. Wiem ze niektorzy dluzej ale mi sie to wydaje wiecznoscia juz ....
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]