My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:po sniadanku siadam z kawusia

Olga bo chyba cos przegapilam dlaczego myslicie o wyjezdzie ??
mi polecaja wszyscy Norwegie
pojechalabym ale jeste mstraszny zmarzluch
bo mamy mega duże problemy z $$ jak tak dalej pójdzie to coś czuję ze z komornikiem się witać będziemy ;/ -
Agawera zaciskam wszystkie kciuki !!!
Moj kot tez :***^*
agawera lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Czarnula a próbowaliście uzyskać jakas pomoc w MOPSie?
No trzeba probowac!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
mnie boli okres...kuffffaaaaa ....dziś pierwszy dzień to jestem taka znów zła i rozczarowana że bym chyba mogła walić głową w mur...tyle że to nic nie da....
konwalia będzie dobrze nie martw się
czarnula napisłam Ci wiadomość na priv
konwalianka lubi tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualny
-
Kochane moje powiedzcie mi czy jak jest taki mały pik LH to może dojść do owulki? Robiłam testy i najsilniejsza kreska była wczoraj ale ta kreska i tak jest o wiele słabsza niż miewałam do tej pory. A dzisiaj już jej prawie nie widać więc wpisałam wczorajszy test jako pozytywny. Co o tym sądzicie???????
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka no ten z wczoraj.
Przeciez nie wszystkim wychodza testy owu.
A Ty za wczesnie nie robisz jesli chodzi o godzine tych testów?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Czarnulka - w Norwegii jest zapotrzebowanie na roznych monterow i innych takichCzarnula87 wrote:Czy tylko mnie tak głowa masakrycznie dzisiaj boli???
jest taka agencja pracy ardecco oni maja tam ogloszenia .
ew.szukajcie na fin.no
Dla kobiet jest ciezko z pracą nawet majac j.angl
dlatego ja siedze w domu i ucze sie norweskiego.
A łepek mnie tez od rana boli , ale ja to sie przyzwyczailam bo niskocisnieniowiec ze mnie i jak tylko taka smetna pogoda to ja mogla bym spac godzinami. Kiedys lekarz badal mi cisnienie w taka pogode to sam stwierdzil ze ja to powinnam dzis nie wstac z lozka patrząc na wyniki.
Angelika - ehh szkoda
ale nie ma sie co poddawac , kolejny cykl przed toba ! :*
Anuśka - 19 ja bym obstawial , druga sprawa czasami ten skok LH jest tak krótki ze moglaś zrobić za poźno ale np. bylo pare h wczesniej najbardziej stęzone .
tak wiec ja bym wziela pod uwage ten 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:38
Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
-
OLga kurde niestety wiem co czujesz.. u nas jest tez masakra niewiem jak skolujemy 1000 zl do knca miesiaca.. ;/ a juz nie mowie o nastepnych wydatkach ;/
na szczes ie poki co nie zalegamy z niczym bo wyprostwoalismy w miare wsio .. no oprocz 1800 zl za wegiel ktore mamy oddac tesciowej ;/
ale wiem ze bedzie ciezko .. szczegolnie jak bedziemy musieli wykombinowac 9 tys na biopsje
-
Czarnula - ja bym juz rozmawiała z bankami.
Próbowała uzyskać konsolidację i mniejsza ratę.
Bank zawsze inaczej patrzy jak klient mowi o swoich problemach wczesniej niz dopiero jak gruchną terminy długie i komornik.
A nie daj Boże wypowiedzą Wam umowy kredytów i trzeba bedzie wszystko spłacić w miesiac ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
konwalianka wrote:cześć kochane.. dziś dzień złych wieści?
u nasdobre i złe wieści.. dobre.. mamy za sobą wizytę z badaniem słuchu i dalszymi rokowaniami.. i wyszło pozytywnie! Bardzo nas to cieszy.. uszy Tymcia (poki co) są zdrowe, błony prawidłowe, jedynie jedna trąbka nieco zapchana, ale nie jest źle.. w każdym razie wody nie ma w uszach, nie ma konieczności operacji (uff- chyba?), ale badanie na słuch.. nie do wykonania- Tymek jest za mały i nie rozumie dokładnie o co chodzi w badaniu, zatem niestety nie wiemy jak wygląda u niego kwestia niedosłuchu.. ale może przetrwamy, następna wizyta w kwietniu.. tyle z dobrych wiadomości..
Konwalianka, a robiliście ABR/ badanie BERA/ badanie potencjałów słuchowych z pnia mózgu?
mój młody miał diagnozowany niedosłuch jako niemowlak, w 5mc został już zaaparatowany bo udało się ustalić poziom niedosłuchu.
Do badania ABR nie jest wymagana współpraca pacjenta - jedyny wymóg to sen ale to do przeżycia
Konwalin
-
nick nieaktualnycati wrote:Czarnulka - w Norwegii jest zapotrzebowanie na roznych monterow i innych takich
jest taka agencja pracy ardecco oni maja tam ogloszenia .
ew.szukajcie na fin.no
Dla kobiet jest ciezko z pracą nawet majac j.angl
dlatego ja siedze w domu i ucze sie norweskiego.
A łepek mnie tez od rana boli , ale ja to sie przyzwyczailam bo niskocisnieniowiec ze mnie i jak tylko taka smetna pogoda to ja mogla bym spac godzinami. Kiedys lekarz badal mi cisnienie w taka pogode to sam stwierdzil ze ja to powinnam dzis nie wstac z lozka patrząc na wyniki.
Angelika - ehh szkoda
ale nie ma sie co poddawac , kolejny cykl przed toba ! :*
Anuśka - 19 ja bym obstawial , druga sprawa czasami ten skok LH jest tak krótki ze moglaś zrobić za poźno ale np. bylo pare h wczesniej najbardziej stęzone .
tak wiec ja bym wziela pod uwage ten 19
gorzej że męzu kiepsko z angielskim
koleżanka szuka w anglii i szkocji roboty dla niego
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH