My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Cati no rewelacyjne zestawienie hehehe oj mnie tez lądują rzeczy na podłodze hehehe
Kroku kurcze mam nadzieje ze choć w trzecim trymestrze ci odpuszczą te mdłosci
no fakt u mnie tez , to pewnie kolejne płukanie w sedesie 
jak tam twoje bóle brzucha ? przeszły ci ?
Krokodylica - sprawdz w aptekach czy maja opaski na nadgastek uciskowe na chorobe morska. SEA-Band
Moja kolezanka stosowana to na miesiac miala z glowy mdlosci !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:18
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jezusie niebieski!!!!!!!! Jeszcze?????????? To mały terrorysta tam Ci w brzuszku rośnie chybaKrokodylica wrote:Aaaa naciąga mnie cały czas.

Słyszałam jak kiedyś babki mówiły że mdłości i wymioty przez całą ciążę miały ale myślałam że to naciągane opowieści.... A tu widzę że serio można tak mieć... Tulę mocno Kochana i oby do rozwiązania
-
Nieukowa wrote:
Arienka to super ze juz ci lepiej. Jak tam formalnosci w szpitalu? bylas juz na kontroli i masz od przyszlego cyklu zielone swiatlo czy musisz poczekac?
lepiej, chociaż mam dni kiedy łapie doły....
co do szpitala to czekamy na pisemną odpowiedź na pismo a potem się zobaczy....
na kontrole mam przyjść po pierwszej miesiączce a ja dopiero przestaję krwawić więc do miesiączki jeszcze jakieś trzy tygodnie
(miejmy nadzieję
)
co do zielonego światła to lekarze w szpitalu kazali czekać 3 miechy, ale mój gin (nie wiem czy będę do niego chodzić bo cały czas mi się wydaje ze wiedział że jest coś nie tak skoro dał mi dupka) powiedział że mamy się starać od razu po pierwszej @.... zobaczmy sadzę ze do połowy listopada będę musiała czekać bo tyle będzie trwało aż zacznę nowy cykl ... mam nadzieję że na Święta się uda
taki prezent gwiazdkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:23
-
Arienna wrote:lepiej, chociaż mam dni kiedy łapie doły....
co do szpitala to czekamy na pisemną odpowiedź na pismo a potem się zobaczy....
na kontrole mam przyjść po pierwszej miesiączce a ja dopiero przestaję krwawić więc do miesiączki jeszcze jakieś trzy tygodnie
(miejmy nadzieję
)
co do zielonego światła to lekarze w szpitalu kazali czekać 3 miechy, ale mój gin (nie wiem czy będę do niego chodzić bo cały czas mi się wydaje ze wiedział że jest coś nie tak skoro dał mi dupka) powiedział że mamy się starać od razu po pierwszej @.... zobaczmy sadzę ze do połowy listopada będę musiała czekać bo tyle będzie trwało aż zacznę nowy cykl ... mam nadzieję że na Święta się uda
taki prezent gwiazdkowy 
Z całych sił ci tego życze
to był by najpiękniejszy prezent Świąteczny

ps. kolejna strona otwieram... to znak ze czas sie czymś zając
Miłego dnia kobietki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:25
-
Ja mam taką znajomą, która starała się ok 2 lat i też w 5tc poroniła i lekarz kazał jej poczekać ze staraniami 3m-ce a ona zaliczyła wpadkę w kolejnym cykluArienna wrote:lepiej, chociaż mam dni kiedy łapie doły....
(miejmy nadzieję
)
taki prezent gwiazdkowy 
I ma zdrowego chłopaka i całkiem przystojnego (ma już 19lat)
Więc wydaje mi się że to czekanie to tak dziwnie wymyślają...
Arienna lubi tę wiadomość
-
a wiecie że dalej nie piję kawy?
znaczy INKĘ piję stwierdziłam że skoro trzy tygodnie wytrzymałam bez kofeiny to jej nie potrzebuję
Lena83, Biedroneczka83, Freja, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Arienka jak cos to moze skonsultuj z kims innym bojak nie ufasz lekarzowi to bedziesz sie tylko zastanwiac caly czas czy dobrze robi czy nie

Cati chyba bym sie nie mogla skupic " z ta pralka
-
oni każą czekać na wypadek gdyby poronienie nastąpiło z powodu jakiegoś wirusa, a że nie wiedzą dokładnie dlaczego nastąpiło poronienie ( bo zwyczajnie tego nie badają)wszystkim radzą czekać trzy miechy... a mama mojej przyjaciółki (pielęgniarka i fizjoterapeuta)która sama poroniła dwie ciąże powiedziała mi że mamy nie czekać bo po samoistnym poronieniu szybko się zachodzi w następną ciążęAnuśka wrote:Ja mam taką znajomą, która starała się ok 2 lat i też w 5tc poroniła i lekarz kazał jej poczekać ze staraniami 3m-ce a ona zaliczyła wpadkę w kolejnym cyklu
I ma zdrowego chłopaka i całkiem przystojnego (ma już 19lat)
Więc wydaje mi się że to czekanie to tak dziwnie wymyślają... -
tak tez zrobięAnia_84 wrote:Arienka jak cos to moze skonsultuj z kims innym bojak nie ufasz lekarzowi to bedziesz sie tylko zastanwiac caly czas czy dobrze robi czy nie

Cati chyba bym sie nie mogla skupic " z ta pralka
na wybór lekarza mam trochę czasu bo @ ma się pojawić plus minus 28 dni po całkowitym spadku BETY więc ogólny czas do następnego cyklu to ponoć 3-6 tygodni od poronienia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
O to to... Ja bym też nie czekałaArienna wrote:oni każą czekać na wypadek gdyby poronienie nastąpiło z powodu jakiegoś wirusa, a że nie wiedzą dokładnie dlaczego nastąpiło poronienie ( bo zwyczajnie tego nie badają)wszystkim radzą czekać trzy miechy... a mama mojej przyjaciółki (pielęgniarka i fizjoterapeuta)która sama poroniła dwie ciąże powiedziała mi że mamy nie czekać bo po samoistnym poronieniu szybko się zachodzi w następną ciążę
A z tą Inką to popieram
też ją piję i jest super... Ostatnio napiłam się rozpuszczalnej i mi nie smakowała
Arienna lubi tę wiadomość
-
podobno można tak słyszałam ja miałam zrobic teraz żeby zobaczyc czy owu była do tego dowalił mi estradiol i fSH hmm a TSH ja chciałamMANIEK wrote:a tego badania nie robi się jakoś 3 razy w cyklu ??? czy głupoty gadam
-
nick nieaktualnyWiesz, ja wierzylam,ze wszystko jest ok i bedziemy sie spokojnie starac,ale jak widac naiwnie w to wierzylam...cati wrote:Ja przed staraniem sie o dziecko zrobilam badania i swoje i meza . By wiedziec w ktorym kierunku w razie co isc
musicie zobaczyc co jest nie tak :* czasami to tylko stres , a czasami coś . Ale da sie wszystko doprowadzic do ładu
tak wiec wiara czyni cuda ! :*
Dzieki kochana :* Zbadamy go teraz i tak jak napisalas zobaczymy w ktora strone isc.
-
mhm ok ale to zmienię plan oleję progesteron i umówie się do innego gin na wizytę i od razu na monitoring niech coś myśli bo mam za długie cykle i nie wiem czy owulkę mam w sumie.
aż się zdołowałam tym wszystkim
JusWik lubi tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualnyJak on mial ta operacje to sie jeszcze nie znalismy,wiec nawet nie wiem ktory to stopien,w ogole ze sa stopnie.Ostatnio zaczelam o tym czytac i troche sie zmartwilamAnia_84 wrote:to niech zrobi jak najszybciej..
po pierwsze jelsi zylaki byly spore nie wiemjakiego stopnia mial.. to juz cje wtedy wplywaly na produkje nasienia negatywnie po operacji zazwuc
zaj po 3 miesiacach robi sie badanie zeby spr czy wszytsko jest ok.. i czy np nasienie nie cofa sie do cewki mocozwej i nie ma plemnikow w moczu
No ale zaczniemy od badan i zobaczymy.
Dzieku Aniu :*
-
to czekamy iprzebieramy nozkamiArienna wrote:tak tez zrobię
na wybór lekarza mam trochę czasu bo @ ma się pojawić plus minus 28 dni po całkowitym spadku BETY więc ogólny czas do następnego cyklu to ponoć 3-6 tygodni od poronienia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH