My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedne z dongiem a inne ze świremAnuśka wrote:Będzie będzie zabawa
będzie się działo..... 
byle do testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:12
Anuśka lubi tę wiadomość
-
ahhhh laski, jaki mega wqrw mnie złapał... nigdy nie odzywałam sie żle odnosnie teśćiów itd. ale dzis to przegiecie
dzwoni tesciowa, cos tam gadamy, potem mowie ze R musi jechac z psem do Veta bo zauwazylam na jednym oczku jakby małe bielmo, wiec trzeba szybko reagowac. Mówie ze mam nadzieje ze dadza krople i to pomoze, bo on jest jeszcez za młody na ślepniecie (labrador, 6,5 roku) a ona ze nie wiadomo!!!
ze ktos jej kiedys powiedzial ze jak jedno sie rodzi to drugie musi umrzec!!!! Qrwa!!!! czujecie cos takiego powiedziec, wiedzac jak bardzo kocham mojego nunula?????
teraz siedze i wyje, powiedzialam małżowi o tej rozmowie i sie wqrwił i powiedzial ze mam nie odbierac telefonów od Jego matki!!
no fuck qrwa!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:09
-
Ania_84 wrote:no ale to troche chyba za wczesnie na plamienia i @ co nie ??
ja nie mowie ze to od razu zagniezdzenie ale chyba troche za wczesnie
czy ty tak plamisz na kilka dni przed
Ja owu miałam w 14 dc czyli wczesniej niż pokazuje wykres. Zawsze tak mam owu. Nie mierzyłam temperatury a potem znów zaczełam to już był skok i tak owu wykazał. Więc dziś nie 9 a 10 dpo. A moje FL mają po 11 dni.
Dwóch ginekologów orzekło, że to wsyatrczajaco.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
LaRA no co za ......... !!!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
No i smarta miałaś rację... żelu nie będzie na Kobielskiej dzisiaj

Ale na całe szczęście zamówiłam w innej aptece stacjonarnej i dzisiaj odbiorę... uffffffff... kamień z serca
Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
od poczatku gdy to zobsczylam bylam pewna ze bedzie ok, krople dadza i to zniknie (ucze sie optymizmu)...do momentu rozmowy z tesciowa, tak mnie dobiła ze chodze po domu i rycze a pies chodzi za mna i nie wie o co chodzi, wiec sie do niego przytulam i mi lzej
och qrwości!!!!!! -
LaRa spokojnie pojedzcie do wet da mu kropelki ibedzie ok

jakbym miala zdj mojego psa wtedy co go pochaly psy a teraz to bys zobaczyla z czego potrafia sie wykaraskac psy .. jest na necie gdzies zdj podobnego pogryzienia ale nie bede wklejac bo boje sie ze czesc moze zemdlec
-
Lara olej teściową masakra jak mozna tak do wrażliwej kobiety w ciąży powiedzieć wrrrr co za babsko pogłaszcz piesia ode mnie
a ja siedze pisze kseruje sobie i nagle zdałam sobie sprawe ja pierdole jak mnie szczypią masakrycznie sutki wrrrrr wiecie co ide spać do piątku
a w piątek sikne na test 10
-
Lara, teściowa beznadziejna, nie słuchaj jej.
Będzie dobrze!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lara serduszko, pieskowi nic nie będzie
mój ma 13 lat i daje radę a zachowuje się jak szczeniak
Kochana absolutnie nie jest prawdą że jak się coś rodzi inne musi umrzeć no większej bzdury nie słyszałam, natura tak nie działa
nic się nie martw
wszystko będzie dobrze 
to tak jakbym powiedziała ze poroniłam dlatego że wyleczyliśmy w międzyczasie u psa zapalenie szyjek zębowych a że równowaga musi być..... proszę Cię bzdet totalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:23
-
Biedroneczka83 wrote:a ja siedze pisze kseruje sobie i nagle zdałam sobie sprawe ja pierdole jak mnie szczypią masakrycznie sutki wrrrrr wiecie co ide spać do piątku
a w piątek sikne na test 10 
Właśnie Biedra - ja już miałam dawno pytać- co Ty w pracy robisz?
Bo taki lajt chyba masz?
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
LaRA- fota w awatarze

Są podejrzenia na dziewczynkę?
LaRa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
zalezy od dnia przetargi oferty pisam sekretariat do ogarnięcia telefony zapytania o wyceny czase jakiś kosztorys walneLena83 wrote:Właśnie Biedra - ja już miałam dawno pytać- co Ty w pracy robisz?
Bo taki lajt chyba masz? -
Lena83 wrote:LaRA- fota w awatarze

Są podejrzenia na dziewczynkę?
tak
, po pierwszych prenatalnych, lekarz powiedział ze na 80% dziewczynka
ale potwierdzi na 100 % na nastepnych badaniach