My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jejku, nie nadążę za wami dzisiaj

Po powrocie do pracy mam kupę roboty, krew mi śmierdzi w próbówkach, mam zmuła cały dzień i już ledwo siedzę. Ale przynajmniej dzień minął błyskawicznie
Arienna długo cię trzyma krwawienie jak na tak wczesne poronienie, masakra ;/ Miejmy nadzieję że wszystko będzie ok i szybko dostaniesz zielone światło...
Anuśka koci rasizm mnie rozwalił
Nie pamiętam już co tam napisałyście bo co rusz ktoś mnie od forum odrywa, jak wrócę do domu to więcej napiszę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
wy sie smiejcie ale ja do tej pory pamietam slowa pani ze schroniska jak bralismy nasza Kami ..
" fajnie ze panstwo ja wzieli bo niestety takiego wegielka raczej by nikt nie wzial.. czarne koty maja gorzej z adopcja.."
zapytalam sie dlaczego
a ta sie popatrzyla "bo przynosza pecha"
ja sie tak popatrzylam na nia i mowie no tak a ludzie sa przedstawicielami rasy glupców
-
wiem, ale czytałam ze do dwóch tygodni się nie panikuje, jak mi do weekendu nie przejdzie to pójdę do ginaNieukowa wrote:
Arienna długo cię trzyma krwawienie jak na tak wczesne poronienie, masakra ;/ Miejmy nadzieję że wszystko będzie ok i szybko dostaniesz zielone światło... -
wynik badań
BETA HCG 164.8 ↑ mIU/ml poniŜej 5.00 mIU/ml
ciąŜa: 1-3 tydzień: 6-71
ciąŜa: 4 tydzień: 10-750
ciąŜa: 5-6 tydzień: 158-31795
ciąŜa: 7-9 tydzień: 3697-163563
ciąŜa: 10-12 tydzień: 27832-210612
ciąŜa: 14-15 tydzień: 12039-70971
ciąŜa: 16-18 tydzień: 8099-58176
Ania_84, konwalianka, Arienna, choco, Asiula86, angeika, MANIEK, Krokodylica, Anuśka, cati, LaRa, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
a to jeszcze Wam napisze że ciuszków dziecięcych po zmroku nie wolno zostawiać na dworze bo wejdą w nie złe duchy i dziecko będzie w nocy płakać i będzie bardziej podatne na choroby

hehe- ja śmigam do zobaczenia później bye
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba 5agawera wrote:skacze z radosci i krzycze

tylko nie wiem jak odczytac 4 czy 5
agawera lubi tę wiadomość
-
Agawera gratulacje!
I samych dobroci dla Was :***
agawera lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
ja mówie powolutku pa...lecę zaraz do fryzjerki....ona jest 5 miesiącu....ehhh cudnie wygląda i się b dobrze czuje...a zaliczyła wpadkę..w każdym razie jest zadowolona....
....
....
niech mnie ktoś kopnie lub przytuli bo czarne myśli mam...ja się chyba nigdy nie doczekam:(Maniek

-
MANIEK wrote:....
niech mnie ktoś kopnie lub przytuli bo czarne myśli mam...ja się chyba nigdy nie doczekam:(
Maniek tulam bo Cię rozumiem doskonalę...
Chyba żaden cykl mi nie było tak przykro jak ten..
Wczesniej jeszcze nie byłam np pewna, że z plemnikami wszystko ok...
teraz - nie rozumiem....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć Laseczki.
Lara było trzeba powiedzieć: a to teściowa planuje w kalendarz kopnąć?
Trzymam kciuki za pieska, na pewno kropelki pomogą.
Ania juz wiem czemu jak czarny kot mnie zobaczy to ucieka - boi się ze mu pecha przyniosę
Agawera gratuluję wyniku.
Wszystkie krwawiące - ściskam was mocno.
Czarnula mnie też głowa boli ale nie mogę nic wziąć bo się nakręciłam dzisiejszą tempką.
Ania_84, agawera lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Maniek kufa wystawiaj zadaMANIEK wrote:niech mnie ktoś kopnie lub przytuli bo czarne myśli mam...ja się chyba nigdy nie doczekam:(
bedzie dobrze 
uda sie Wam i innym dziewczynom
Pamiętaj: potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się...
cati lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maniek kufa wystawiaj zada
bedzie dobrze 
uda sie Wam i innym dziewczynom
Pamiętaj: potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się...
hahahah
Ania ja przeczytalam :" Połykajac mozna zajsc daleko ....
WTF????
dobra juz wiecej nie czytam dzis forum xD
Tak wiem GuPia jestem
Ania tak slicznie napisała, a ja robie tu za zamkowego błazna.
Może chociaż was rozweselilam ?
Tulam mocno Maniusia, Lene i Angeilke :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:06
Ania_84, Lena83, MANIEK lubią tę wiadomość
-
hehehe dobre odbrecati wrote:hahahah
Ania ja przeczytalam :" Połykajac mozna zajsc daleko ....
WTF????
dobra juz wiecej nie czytam dzis forum xD
połykajac daleko nie zajdziemy jesli hodzi o ciaze
no chyba ze polykamy tam na dole
cati lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.