My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:Agawera gratulacje!
ja mam dzis pozytywny test owu;) bierzemy się do dzieła. nie zamierzam czekac do grudnia;)
No to serduszkowac duzo

Ania - wrrrr
dawaj sledziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
choco ladny spadek
trzymam kciuki ! 
a mnie cycki ani troche nie bola, za to zauwazylam dziwne rozstepy jak by.
ja mam male cycki miedzy A - B , nigdy wczesniej tego nie widzialam . Ale moze mialam wczesniej , i sobie wgrywam...
-
nick nieaktualnyNie uwierzycie...w Przemyślu kino jest ZAMKNIĘTE w poniedziałki
. Nawet mi do głowy nie przyszło sprawdzać, bo takie rzeczy to ja pamiętam za komuny... No nic, Bogowie będą sobie musieli poczekać. Za to poszliśmy na spacer i do cukierni - no i wyrobiliśmy sobie gremialnie paszporty.
Lara - gratuluję dziewuszki a moją Szklaną Kulę trzeba będzie serwisować
.
Kroko - wiem, co teraz przeżywasz i bardzo współczuję. Nie, Anuśka, to nie były przesadzone historie z tymi wymiotami.
A ja po drugim Dongu, działa na mnie maniakalno-depresyjnie
.
Przyszły testy ciążowe (Allegro) i pierwsze co, to miałam ochotę zatestować
.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
no i małż wrocił od veta ;(nie jest dobrze
;( rano musze leciec z psiakiem do Veta na pobranie krwi zeby wykluczyc ze stalo sie to od tarczycy czy cukrzycy
najgorsze jest to ze nie mozna tego lekami wyleczyc tylko operacyjnie u jakiegos profesora w Krakowie za 2-3 tyś.
na razie mam mu zakrapiac oczko 3X dziennie i obserwowac czy to zamglenie nie znika.
w kazdym razie źle na to oko widzi - wg veta - kontury ;(
ja sie Qrwa pochlastam!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:05
-
nick nieaktualnyLara - jeśli dobrze rozumiem, to vet na razie ma tylko PODEJRZENIA, skoro chce robić badania i przepisał kropelki, mając nadzieję, że sprawa się cofnie. To, że pies widzi źle na zaćmione oko wcale mnie nie dziwi - mało kto widziałby dobrze w takich warunkach. Trzeba być dobrej myśli, ale na wszelki wypadek zastanawiać się skąd wytrzasnąć 3 koła na operację
. Życzę, żeby obyło się bez tego!
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Marnut - wrozyłas mi chłopca? bo chyba cos przeoczyłam ;(
Łooo, już dawno, z miesiąc temu
- Tobie chłopca (bo się dobrze czułaś) a Kroko dziewczynkę (bo czuje się źle). I nie przeoczyłaś, bo pytałaś czy może być na odwrót
.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Czy ktoś mnie przytulić może?
Smoczyca1, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMoże to i dobrze w takim razie, że mnie film ominął, jeszcze bym Małża z łóżka wygoniła, żeby mi w marzeniu po nocach nie przeszkadzałSmoczyca1 wrote:A marnut mnie "Bogowie" zaje...ście się podobał, a w Kocisku to się na nowo zakochałam
Jako Profesor Religa jest naprawdę boski 
.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmmm..no mi wygonienie Małża z łoża raczej nie pomogłoby w zajściu w ciążęSmoczyca1 wrote:hahaha może i tak ja mam szlaban na sex więc co mi szkodziło

. Bogów zostawię sobie jako nagrodę za dwie kreski. Los może jest przewrotny, ale wie co robi
.
No, a Tobie podniesienia szlabanu życzę
!
-
Ooooo to to przydałoby sięmarnut wrote:Hmmm..no mi wygonienie Małża z łoża raczej nie pomogłoby w zajściu w ciążę
. Bogów zostawię sobie jako nagrodę za dwie kreski. Los może jest przewrotny, ale wie co robi
.
No, a Tobie podniesienia szlabanu życzę
!
ale do 20 tc muszę poczekać
cociaż jak trzeba to sama też sobie poradzę
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, witam się z Wami po pracy. Nie dam rady pewnie nadrobić, bo muszę się powoli szykować do pracy domowej
Żelik zakupiony, test owulacyjny pozytywny. Ech, będzie się działo 
Oby tylko skutecznie
Lena, ja Cię tulę :*
LaRa, będzie dobrze, musi być dobrze :*
Lena83, LaRa, choco, konwalianka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0