My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
shit,pływać umieAnuśka wrote:LaRa nie gniewaj się ale jakby mi ktoś coś takiego powiedział to bym go opluła tak bym parsknęła śmiechem.... A nie mówiła Ci żebyś nie robiła sobie zdjęć bo aparat może Ci zabrać duszę, albo że czarny kot to wcielenie diabła i kompan wiedźmy? (Aniu_84 pozdrawiam
) Albo, że nie wolno się często myć bo zmywa się jaką ochronna warstwę i choroby maja, poprzez pory lepszy dostęp do ciała. 
A skoro tak dobrze zna się na zabobonach to może zrób jej test na czarownicę, bo może nią jest
Jeśli nie wiesz na czym test polegał to już spieszę z podpowiedzią :
Wrzucało się delikwentkę do rzeki i się patrzyło czy tonie. Jak szła szybko pod wodę znaczyło to, ze jednak czarownica nie była - no cóż, shit happens ale jeśli nie tonie szybko to trzeba ją utopić bo jest czarownicą

spacer dobrze mi zrobił, przewietrzyłam mózg i doszłam do wniosku, ze chyba rzeczywiscie palneła cos, czego nadal chyba nie jest swiadoma
fakt, ze doprowadzila mnie tym do łez, a ze ostatnio jestem strasznie płaczliwa to to jeszcze spotegowało
no nic, małż zaraz przyjedzie, wezmie synka i pojedzie do veta, jestem pełna pozytywnych mysli, a tesciowa mam w doooopie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Tulam mocno Maniusia, Lene i Angeilke :*
No wąłśnie reklamację chciałam u Ciebie złożyć.
Druk poproszę
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
choco wrote:Cześć Laseczki.
Lara było trzeba powiedzieć: a to teściowa planuje w kalendarz kopnąć?
hah w tym moim szoku pamietam ze odpowiedziałam cos na zasadzie, "hmmm to ciekawe czyja teraz pora"
ale potem tak mi sie smutno zrobilo, po tym co uslyszalam ze sie poryczałam i poszłyyyyy emocje w ruch
choco lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:No wąłśnie reklamację chciałam u Ciebie złożyć.
Druk poproszę
Jeszcze nie ma na co składać mi tu reklamacji !!
twoj cykl jeszcze sie nie skonczyl wiec mi tu nie szlochaj 
Lena83 lubi tę wiadomość
-
aaa ja sie popłakałam bo mi sie laptop popsół nie da sie go w żadnym trybie właczyć
buuu a tam cała mała Zuza i tyle rzeczy 
Agawera cudna beta ja miałam 148 to było 4-5 ze wskazaniem na 4 wiec ty jak nic 5ydzien
GRATULACJEEEEE
Maniek tulam
padłam z tego rasizmu, czarnych i rudych kotów
ja chce czarnego takiego węgielka a co miałam takiego ale w schronisku załatwili i zdechł w moje urodziny po tygodniu u nas to było w 2005 był mega zarobaczony i po lekach dostał skretu kiszek
agawera lubi tę wiadomość
-
Biedronka sprobuj uruchomc go w trybie awaryjnym i zgraj zdj

ps zdj mialas na C czy na innym dyskuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:35
-
cati, ja odczytałam identycznie, więc jesteśmy dwie!
ja dołączam do Was w kwestii złego nastroju.. też poryczałam się rozmawiając z mamą i źle mi okropnie.. nic takiego się nie wydarzyło..ale znowu okazało się, że najwięcej straciłam wyjeżdżając z domu (co z tego, że za pracą, co z tego, że teraz jestem zadłużona do 60-siątki), co po raz kolejny "wyszło" w rozmowie
przykro mi okropnie..
-
ale wlacza sie ogolnie..jest rozruch dysku ??Biedroneczka83 wrote:Ania ale on nawet w awaryjnym ani w trybie poprzednio działący sie nie właca na innym na E
-
konwalijko nie martw sie.. zmiany byly potrzebne i to zrobilas.. i trzeba wierzyc ze wyjdzie to wam na dobre
-
masz plyte wind ?? jak masz to wgrajcie na nowo .. dane z innych partycji nie znikna ..Biedroneczka83 wrote:Ania coś tam słychac pojawia sie ekran startu windowsa i za chwile sie restartuje i znowu to samo nie da sie go zastartować z jakiegoś trybu daje który kolwiek znowu windows bach i tak wkółko moge
druga sprawa ze moze sie wylaczac dlatego ze ma za goraco .. moze prcesor sie przegrzeawa
albo zes sprosne filmy ogladala i zawiruskowalas sie ;P
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
jelsi jest rozruch systemu -czyli dysk chodzi to masz farta jakby dysk padl to by nawte niebeknalBiedroneczka83 wrote:o to powiem małżowi to wgra na nowo widowsa
kurcze czemu mam cie tak daleko
tak to przeinstalujcie system tylko to co na C zniknie .. reszta partycji zostanie nie tknieta
-
aaa ja mam zarcia na kilka dnicati wrote:ide robic papu dla mojego
leczo ...
Konwalinko :**

salatki 3 , wedliny masa .. udka, sledziki , rybe .. galarety
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH