My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja moge tylko ci polecic prace w Angli jako pokojowka w hotelu. Wiem caly czas z tam ciagle kogos potrzebują .
tylko odrazu mowie to ciezka ... i nie wdzieczna praca.
zarabia sie tyle ile pokoi sie zrobi w ciagu dnia , czesto zabieraja je i oddaja innym . Bo np. sie nie wyrabia czlowiek albo robi cos na odwal... itd. ja srednio wyciagalam 850 F. na miesiac - oysterka tygodniowa -35f
Hotel nazywa sie Tower Hotel ***** ( sieć Guoman Hotels ) jest wielki ! , jezyk wystarczy na poziomie komunikatywnym . Co nie ktore to ni wzab po angl.
a jakos tam pracują ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:43
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A widzisz myślałam o tym żeby nie pić ale robiłam wszystkie ok południa w tym cyklu...

No to pewnie gdybys ten wczorajszy zrobiła pozniej byłby ciemniejszy
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czesc Czarnulku! Dawno cie nid widzialam!
Maniek- tulam, pamietaj ze nowy cykl-nowa szansa!
Arienka to super ze juz ci lepiej. Jak tam formalnosci w szpitalu? bylas juz na kontroli i masz od przyszlego cyklu zielone swiatlo czy musisz poczekac?
pozdrawiam
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-

Czy tylko ja mam takie odczucie , ze w trakcie prania ciezko mi by bylo skupić sie na posiedzeniu xD ew. przy wirowaniu mozna by bylo dostac ataku serca !
Lena83, ara, agawera, Katjaa, angeika, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - wiem ze marudzę ale jak sie pozale to mi lepiej.
Tak mnie brzuch na @ boli ze sie poszłam wyrzy....
Niech juz przydzie @ bo mnie bedzie męczyć i męczyć ( mnie zawsze meczy bardziej przed niz w trakcie) a z tym endo ktore mi gin stwiwrdzil to czuje ze to łatwa @ nie bedzie.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cati

No to chyba cos dla tych ze zatwardzeniem - wirowanie pewnie wywołuje sraczkę ...
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu on w ogole nie mial jeszcze badan nasienia, bo staramy sie od roku i dotat wierzylam, ze wszystko jest ok, ale zaczynam sie martwic i musimy sie jego badaniami zajac.Ania_84 wrote:Angelika a po tej operacji mial ponowne badania nasienia ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
angeika wrote:Aniu on w ogole nie mial jeszcze badan nasienia, bo staramy sie od roku i dotat wierzylam, ze wszystko jest ok, ale zaczynam sie martwic i musimy sie jego badaniami zajac.
Ja przed staraniem sie o dziecko zrobilam badania i swoje i meza . By wiedziec w ktorym kierunku w razie co isc
musicie zobaczyc co jest nie tak :* czasami to tylko stres , a czasami coś . Ale da sie wszystko doprowadzic do ładu tak wiec wiara czyni cuda ! :*
Lena83, angeika lubią tę wiadomość
-
to niech zrobi jak najszybciej..angeika wrote:Aniu on w ogole nie mial jeszcze badan nasienia, bo staramy sie od roku i dotat wierzylam, ze wszystko jest ok, ale zaczynam sie martwic i musimy sie jego badaniami zajac.
po pierwsze jelsi zylaki byly spore nie wiemjakiego stopnia mial.. to juz cje wtedy wplywaly na produkje nasienia negatywnie po operacji zazwuczaj po 3 miesiacach robi sie badanie zeby spr czy wszytsko jest ok.. i czy np nasienie nie cofa sie do cewki mocozwej i nie ma plemnikow w moczu
angeika lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

mam nadzieje ze jakoś sie poukłada