My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj oj Misia współczuję.... I testu i uzębieniaMisi@ wrote:Hej kobietki

Znów wyszedł mi negatyw, spadek temp do 37,00, więc prawdopodobnie nic z tego...żeby się nie załamywac umówiłam sobie wizytę do ortodonty, ponieważ muszę zrobić tomograf a wczasie ciąży nie można to wizyte umówiłam na 10.11.wówczas już bede wiedzieć czy mogę sie naświetlać...a co tam czas wziac sie za swoje uzzebienie ;p
Ja tak o zębach pisałam jakieś 3-4tyg temu, też robiłam tą coś tam tomografię
i teraz jestem bankrutem
Ale implant już siedzi zagojony a za ok 2 tyg będę miała mój piękny hollywood smile
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale nie poddawaj się i ćwiczcati wrote:PRzepraszam ze kiepska ze mnie czarownica
(( ide połamać moja rózge ;((((
:****** Odpocznij... tulam
JA tez czuje ze @ sie zbliza ... sama siebie nie umiem zaczarowac ;(((
Kiedyś się uda 
Lenka trzymam kciuki za Ciebie... Jeśli potrzebujesz to odpocznij ale jak tylko zatęsknisz to zaglądaj do nas śmiało
-
nick nieaktualny
-
wróciłam...koniec pracy potem zakupy w Lidlu, pies do veta i narszcie mogę sobie usiąść w spokoju.
Ania Ty się nie możesz poddawać ja Ciebie mam za autorytet optymizmu i wiary w to że się uda...widzisz teoretycznie u nas badania wszystko mówią że ok a tu groszka jak nie było tak nie ma...także nigdy nic nie wiadomo równie dobrze może się okazać że Tobie uda się szybciej niż myślisz...
Wiecie tak sobie myślałam jak moja gin powiedziała że w jednym cyklu jest tylko 20% szans na zapłodnienie u ludzi taki mało płodny gatunek jesteśmy to sobie tak kminie że te wszystkie "wpadki" to są cuda a nie wpadki...
Ania_84, Lucy7 lubią tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Oj oj Misia współczuję.... I testu i uzębienia
Ja tak o zębach pisałam jakieś 3-4tyg temu, też robiłam tą coś tam tomografię
i teraz jestem bankrutem
Ale implant już siedzi zagojony a za ok 2 tyg będę miała mój piękny hollywood smile 
Też zastanawialam się nad implantem, ae jeden to podobno 6 tys. Tak mi powiedzieli w tej klinice..no to chyba łatwiej wyjąćź z podniebienia moją trójkę...i czas pozbyć sie moich melczków :(Ech ale będziemy wszystkie piekne
Do ciaży trzeba sie przygotować, by wszyscy mówili, że fasolina dodała nam uroku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale dziś wcinam...już kolejną paczkę ciastek zajadam i myslę, jeszcze o ptasim mleczku i truflach. no w sumie trufle też trochę podjadłam

Robię na jutro faszerowane papryki. Ech nieziemsko pachną i boje się, że zjem je dziś i na jutro nie będzie objadu ;p -
ewa81 wrote:wiem zrryty beret mamAnia_84 wrote:albo pod prysznicem.. zeby maz podal mi na swoim"wieszaczku" reczniczek
[/QUOTE
Ale się uśmiałam

mowie wam jakis dzis mialam z rana wyobrazenia .. łojjj dawno takich nie mialam 
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu w sumie mam koleżankę, która ma również poważne problemy z zajsciem i wiesz w jaki sposób zaszła? Mąż spełnił swoje marzenia i pobawił się Greya...związal ją i takie tam...i zaskoczyłoAnia_84 wrote:albo pod prysznicem.. zeby maz podal mi na swoim"wieszaczku" reczniczek

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marnut - obiecuje zrobie jak sie ogarne.
Trzymajcie sie cieplo :*********Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
własnie o tym dzis myslalam mamy 4 pary kajdanekMisi@ wrote:Aniu w sumie mam koleżankę, która ma również poważne problemy z zajsciem i wiesz w jaki sposób zaszła? Mąż spełnił swoje marzenia i pobawił się Greya...związal ją i takie tam...i zaskoczyło

i tak sobie pomyslalam jadna nowzka druga raczki
pioreczko
wibratorek
-
nick nieaktualny
-
trzymam kicukiLena83 wrote:Marnut - obiecuje zrobie jak sie ogarne.
Trzymajcie sie cieplo :*********
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH