My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet bardzo ważna, wiesz że próchnica ma negatywny wpływ na płodność? Ja nie miałam pojęciaMisi@ wrote:Ja też mam białe ząbki, tylko nie wyrosła mi 3, i mam 5 dwójek :p A co tam od nadmiaru głowa nie boli :)Podobno nikt nie zauważa moich niedoskonałości, ale ja widzę a zeby to ważna sprawa

Ale już mam naprawione wszystkie, więc liczę na ten cud wreszcie.... Halllooooo!!! Słyszy mnie siła wyższa, opatrzność czy jak to się tam nazywa? Jestem gotowa
Czarnula87, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jak dobrze że Cię tu mamy, sprowadzasz nas trochę na ziemię
Bo wiesz Anki takie są że musi być wszystko natychmiast 
Myślę, że nie tylko Anki... bo JoAnki też
i w ogóle kobiety chcą wszystko tu i teraz
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ale ja mam 3 lata spłacania teraz....
Porażka...
Polecam MEDIRATY
Kredytują wszystkie usługi medyczne 
Ja uzbieralam sobie na ten aparat. Już dawno o nim myślałam, ale powiem Wam, że mimo to strasznie boli...mogłabym na przykład dokończyć remont w mieszkaniu, które remontujemy nieustannie od trzech lat :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:20
-
nick nieaktualny
-
haaa ruszony temat sexu a/la Gray i Czarnula od razu nas wyniuchalaCzarnula87 wrote:mi też takie rzeczy po głowie chodzą
ale lepsze od kajdanek są krawaty :d nie zostawiają tak śladów 
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
seseseCzarnula87 wrote:czy coś sugerujesz?

u nas w pracy dziewczyny się już skrzykują na babski wypad na greya w lutym do kina
no ba 
-
nick nieaktualnyHehe...poruszyłyśmy temat rzekę
No cóż jednego sobie możemy życzyć...PRZYJEMNOŚCI
A czytała któraś z Was Graya?
Ja powiem szczerze, że trochę się rozczarowałam. Niby erotyk, ale moim zdaniem romansidło. Na ekranizację jednak i tak pójdę w lutym w dzień łapki..czyli święto złapania się za łapkę z mym ukochanym
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mojego wezme na grayaMisi@ wrote:Hehe...poruszyłyśmy temat rzekę
Ja powiem szczerze, że trochę się rozczarowałam. Niby erotyk, ale moim zdaniem romansidło. Na ekranizację jednak i tak pójdę w lutym w dzień łapki..czyli święto złapania się za łapkę z mym ukochanym
tylko mu nie pwoeim na co idziemy bo sie nie zgodzi
to mzoe w drodze powrotnej w jakijes kawiearni albo gdzie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Hehe...poruszyłyśmy temat rzekę
Ja czytałam ze 3-4 razy :] bardoz lubię i podoba mi się
I nie patrze na to jako erotyk itp. bo sceny seksu to zlewam jeśli idzie o całośc. W tej ksiażce treba umieć znaleźć drugie dno - relacje głównych bohaterów, ich wzajemny wplyw na siebie, to jak na siebie oddziaływują i jak się pod swoim wpływem zmieniają. I kto tu tak naprawdę kontroluje kogo
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa swoje też pożyczyłam, a notabene dostałam je od przyjaciela..jak się dowiedział ostatnio, że pożyczyłam to mi powiedział...Czarnula87 wrote:Wróciła od mnie trzecia książka Greya i mąż zabiera jutro do pracy więc pewnie na dniach będzie się działo

"Miśka, popełniłaś największy błąd w życiu. Czytałem ostatnio, ze zrobili badania w bibliotece i podobno książki Graya miały najwięcej bakterii, kiły i takich tam...chyba wiesz dlaczego...ech trudno już ich lepiej nie odbieraj, zdrowie jest ważniejsze".
I mam dylemat, bo nigdy nie wiem kiedy mnie wkręca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrugie dno to one mają...mnie podobała się najbardziej II cześć bo były tam kriminalne wątkiCzarnula87 wrote:Ja czytałam ze 3-4 razy :] bardoz lubię i podoba mi się
I nie patrze na to jako erotyk itp. bo sceny seksu to zlewam jeśli idzie o całośc. W tej ksiażce treba umieć znaleźć drugie dno - relacje głównych bohaterów, ich wzajemny wplyw na siebie, to jak na siebie oddziaływują i jak się pod swoim wpływem zmieniają. I kto tu tak naprawdę kontroluje kogo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH