My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNic co ludzkie nie jest mi obceCzarnula87 wrote:aż takich hardcorów nie czytam

. Pamiętam, że na studiach moja ukochana profesor w ramach zadania domowego wysłała nas...do sexshopów
stwierdzając, że w życiu nie będziemy w stanie pomóc małżeństwom, jeśli tematy seksu będą w nas wywoływać rumieniec
. To mądra kobieta była!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę też, ale nie z mężem tylko z Łukim...i razem wybieramy prezenty dla męża. A Twoja profesor miała rację..kurcze a może spróbujmy BSM może to sposób na fasoline...skoro mojej zniewolonej kolezance się w ten sposób udało po kilku latach prob to moze nam teżmarnut wrote:Nic co ludzkie nie jest mi obce
. Pamiętam, że na studiach moja ukochana profesor w ramach zadania domowego wysłała nas...do sexshopów
stwierdzając, że w życiu nie będziemy w stanie pomóc małżeństwom, jeśli tematy seksu będą w nas wywoływać rumieniec
. To mądra kobieta była!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie pamiętam, ale któraś z formum ma zdolnosci informatyczne..ja jestem niestety noga w tym a chciałam prosić o pomoc w wyborze tableta do 400 zł...są takie? Wiecej nie chciałabym wydawać, ale jeśli lepiej kupic droższy to proszę o pomoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynawet nie wiesz jak..zwłaszcza dietetyka i liczenie kaloryczności oraz ustalanie bilansów żywieniowychCzarnula87 wrote:Ooo ciekawy kierunek. Ja żebym miała kasę to bym poszła jeszcze na jakieś studia - pedagogika, psychologia lub dietetyka :] - jakie te kierunki bliskie administracji i rachunkowości i podatkom

Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żelki mam, ale za krążki mogę pracować, jako nadworny przytulacz..cati wrote:Niech ktos przytuli kropka
(( ( czytać mnie )
mam krązki cebulowe jak by ktos chcial .
i jutro mam zamiar kupic duzą paczke żelkow haribo ...
tulęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ooo ciekawy kierunek.
Ciekawy, ciekawy, żeby tylko po tym jakaś praca ciekawa była... Poszłam za głosem mojego Ojca Chrzestnego, który powiedział prorocze słowa "studiuj co Ci się podoba i tak życie zweryfikuje gdzie będziesz pracować.."
Cati - tulę pomimo że śmierdzisz krążkami cebulowymi
. A co jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:53
-
ja opierdzielam salatke grecka.. mam nadzieje ze nie przegoni mnie bo to z weselea
ale w smaku dobra
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH