My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Marnut znalazlam wyjdscie co zaczac robic zeby nie myslec .. powroce do fotografowania takiego amatorskiego
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Anuska przepraszam
Marmut juz mnie doprowadzil do lez 
Manut
oki tylko iwes z te tescowe moga troche byc ciensze wiec nastaw na jakies 30C 
Jakby co to wypożyczymy prasę drukarską i z tej wypranej zbitej kulki coś tam wymodzimy
.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no napewno beda mialy nautralny klej superr gluutmarnut wrote:Jakby co to wypożyczymy prasę drukarską i z tej wypranej zbitej kulki coś tam wymodzimy
.
-
nick nieaktualnyA widzisz! Myślę, że zawsze możesz liczyć na Blondika, który wspomoże Cię dobrą radąAnia_84 wrote:Marnut znalazlam wyjdscie co zaczac robic zeby nie myslec .. powroce do fotografowania takiego amatorskiego

. W necie możesz znaleźć wiele informacji co do sprzętu i techniki fotografowania, a reszta - zależy tylko i wyłącznie od Twojej wyobraźni
.
-
sprzecik mam moze nie mega profesja ale Nikonik D5100

ostatnio chcialm do niego dokupic obiektyw i lampe ale cena mnie powalila -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:sprzecik mam moze nie mega profesja ale Nikonik D5100

ostatnio chcialm do niego dokupic obiektyw i lampe ale cena mnie powalila
Dla mnie to kompletna enigma, ale pamiętam że kiedyś robiłam zdjęcia starym Zenitem i też wychodziły przyzwoicie
. Potem tylko nauczyć się to ładnie obrabiać, sklecić ramki i można ozdabiać mieszkania (sobie i innym). Albo porobić rodzince i znajomym kalendarze
.
-
nick nieaktualny
-
aa musze pochwalic mojego meza

dzis zostal wyrozniony w pracy
wi w czwartek jedzie na montaze z szefem 
no i ma dodtac wlasny stol do montazu
chodzi dumny jak paw
konwalianka, MANIEK, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
Wlasnie zaczela mi sie @.
Tak wiec kolejny cykl pogrzebany.
Dziewczyny,
Jestescie wspaniale i wyjątkowe babki.
Za kazda z Was owulantki i zafasolkowane trzymam kciuki i cieplo o Was mysle.
Ja jednak musze odpuścić forum i starania na jakis czas bo zwariuje i oszaleje.
Zajrze do Was kiedys .... za jakis czas. :*************Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Marnut ależ mamy router i 3 kompy w domu (mąż programista, ma własny serwer i coś tam), ale w jednym z nich nie ma po prostu neta, coś wysiadło i nie widzi sieci..a ja nie wiem już co jeszcze moge zrobić i muszę czekać aż przyjdzie z pracy.. a Tymek ma swój telewizorek, ale on tak niedeterministycznie zmienia zainteresowania, że nigdy nie nadązysz ;/
marnut lubi tę wiadomość
-
Lenka tulam.. jelsi jest ci taki czas potrzebny to odpocznij ..Lena83 wrote:Wlasnie zaczela mi sie @.
Dziewczyny,
Zajrze do Was kiedys .... za jakis czas. :*************
ja probowalam odpoczac.. ale po 1,5 dnia wrocilam
marnut lubi tę wiadomość
-
konwalijko a sprawdz czy czasem w lapie nie jest wlaczony tryb samolotowy - wtedy nie widzi siecikonwalianka wrote:Marnut ależ mamy router i 3 kompy w domu (mąż programista, ma własny serwer i coś tam), ale w jednym z nich nie ma po prostu neta, coś wysiadło i nie widzi sieci..a ja nie wiem już co jeszcze moge zrobić i muszę czekać aż przyjdzie z pracy.. a Tymek ma swój telewizorek, ale on tak niedeterministycznie zmienia zainteresowania, że nigdy nie nadązysz ;/
-
nick nieaktualnyHej kobietki

Znów wyszedł mi negatyw, spadek temp do 37,00, więc prawdopodobnie nic z tego...żeby się nie załamywac umówiłam sobie wizytę do ortodonty, ponieważ muszę zrobić tomograf a wczasie ciąży nie można to wizyte umówiłam na 10.11.wówczas już bede wiedzieć czy mogę sie naświetlać...a co tam czas wziac sie za swoje uzzebienie ;p
Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia - skoro Małż chodzi zadowolony i dumny, to może Cię optymizmem zarazi
.
Lena - mam nadzieję, że szybko wrócisz
. Ale mam prośbę - zrób sobie ten marker, o którym pisałyśmy sobie wczoraj. 20zł nie majątek a będziesz miała pewność, że to nie endometrioza. Nie wiem czemu, ale od wczoraj ta myśl nie daje mi spokoju. Szczególnie, że to może powodować kłopoty z zajściem w ciążę. Czekamy na Ciebie
.
-
nick nieaktualny
-
PRzepraszam ze kiepska ze mnie czarownicaLena83 wrote:Wlasnie zaczela mi sie @.
Dziewczyny,
Zajrze do Was kiedys .... za jakis czas. :*************
(( ide połamać moja rózge ;((((
:****** Odpocznij... tulam
JA tez czuje ze @ sie zbliza ... sama siebie nie umiem zaczarowac ;((( -
zarazil mnie poki co przeziebieniem ;Pmarnut wrote:Ania - skoro Małż chodzi zadowolony i dumny, to może Cię optymizmem zarazi
.
mam nadzieje ze ten jego dobry humor zakonczy sie sexiorem
mam ostatnio zboczenia
i ochote na jakis sex na biurku w biurze
w samych szpilkach
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH