My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
mi też chce się sexyAnia_84 wrote:Mi sie chce sexu .. pracy niet

i co.... I du*a.
Do wieczora pewnie okresu dostane, zanim się skończy maz do szpitala idzie w poniedziałek, pozniej pewnie ze 2 tygodnie też mu się nie będzie chciało bo będzie miał szwy na brzuchu.
Ok ogłaszam się dziś najwieksza marudą dnia.
Hmmmm a może w szpitalu .... przebiore sie za pielęgniarkę i wezwe go na pilne badania w pokoju zabiegowym
marnut lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hehehe ja pamietam jak byłam w liceum i mój wtedy chłopak był w szpitalu wyciągali mu sruby z nogi oj co to był za napmietny petting w małe kuchni na oddziale chirurgii hehehechoco wrote:mi też chce się sexy
i co.... I du*a.
Do wieczora pewnie okresu dostane, zanim się skończy maz do szpitala idzie w poniedziałek, pozniej pewnie ze 2 tygodnie też mu się nie będzie chciało bo będzie miał szwy na brzuchu.
Ok ogłaszam się dziś najwieksza marudą dnia.
Hmmmm a może w szpitalu .... przebiore sie za pielęgniarkę i wezwe go na pilne badania w pokoju zabiegowym
a jak mąż mój był po zapaleniu opn i wrócił po tygodniu ze szpitala to juz nie dalismy rady był słaby miał sie ie przemęczać ale daliśmy czadu wtedy hehehehe
choco, angeika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe Asiula no zapiernicza ten czas.
Biedroneczka też pamiętam jak by to było wczoraj.
I jak się okazało że na weselu sobie nie popiję. 
Czarnula jak wystawisz ciuszki to może daj link do swojego konta na allegro, może się naszym ciężarówkom coś przyda.
Asiula86, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez dlatego wpierdzielam sledziaCzarnula87 wrote:A ja własnie siedze i się zastanawiam czemu mi tak niedobrze... śniadania jeszcze nie jadłam!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i zrob krokietyCzarnula87 wrote:Miałam robić pierogi z kapusta i grzybami ale chyba porobie naleśniki jkakoś nie mam ochoty babrać isę w lepieniu pierogów dzisiaj
-
Jestes dla mnie takim przykładem że sie da płakac mi sie jakos chce wczoraj płakałam na Prawie Agaty mam dość chyba nie dam rady już dłuzej jak teraz sie nie uda ja wiem ze dziewczyny sie tu latami starają o pierwsze ale chyba mi psychika siadaKrokodylica wrote:Hehe Asiula no zapiernicza ten czas.
Biedroneczka też pamiętam jak by to było wczoraj.
I jak się okazało że na weselu sobie nie popiję. 
Czarnula jak wystawisz ciuszki to może daj link do swojego konta na allegro, może się naszym ciężarówkom coś przyda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH