My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nawet czasu nie mam zeby zrobic ;/
wiecie wkurza mnie znowu ta praca z lekarzami ;/
co rusz cos chca.. chcialabym isc do pracy na 8 h zrobic i miec wsio gdzies ;/
-
Biedroneczka83 wrote:Jestes dla mnie takim przykładem że sie da płakac mi sie jakos chce wczoraj płakałam na Prawie Agaty mam dość chyba nie dam rady już dłuzej jak teraz sie nie uda ja wiem ze dziewczyny sie tu latami starają o pierwsze ale chyba mi psychika siada

Kochana nie łam się.
Ja wiem, że ja tego tak nie czuję, bo mi szybko poszło, ale ja miałam inne podejście, że jak się uda to się uda a jak się nie uda to się uda tylko że później i najwyżej dłużej pojeżdżę na moto.
Ja wiem jak to wkur*wia jak Ci ktoś mówi "wyluzuj", ale to chyba faktycznie działa.
Poza tym ja byłam świeżo po ślubie i czasem jak się z nim ostro pokłóciłam, a zdarzało się to często
to myślałam sobie że wcale nie chcę teraz dziecka bo jeszcze trochę i się spakuję i pójdę od niego a z brzuchem to już nie bardzo. A tu BACH, zaskoczyło.
PS. Też wczoraj ryczałam na Prawie Agaty.
PS2. U mnie dziś gołąbki ze wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:54
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja pije herbatk z soczkiem malinowym
haa zamiast kawy bo tamta wylalalam pozniej przegryzlam sledziem.. i jakos nie bardzo chyba ta nieszanka byla trafna
Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ejjjkurde dziewczyny wezcie no.. to co ja mam powiedziec... 31 mi stuknie w czerwcu ;/ przy dobrych wiatrach moze wtedy sie doczekam 1 dziecka. a gdzie jescze nastepne.. bo wcale nikt mi nie da gwarancji ze i IVF sie uda ;/
zdazycie i zajdziecie
-
wiecie co chyba musimy sie zalać w trupa zrestartować (mówie tu o tych niezaciążonych jeszcze)
Kroko nio ja mam plan działania od listopada już bedzie lepiej o ile moje TSH spadnie
Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
oo tam mam cale wino w lodowce ;PBiedroneczka83 wrote:wiecie co chyba musimy sie zalać w trupa zrestartować (mówie tu o tych niezaciążonych jeszcze)
Kroko nio ja mam plan działania od listopada już bedzie lepiej o ile moje TSH spadnie
5 flaszek wodki
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
wiecie co chyba jednak sie urwe z pracy cały czas mnie muli i znowu byłam w wc ale tylko ślina .... powiedzcie czy przed @ gin jest wstanie podczas zwykłego badnia cos wyczuć tzn zmiany macicy albo cuś???? bo jak bede z wynikami to moze do razu by mnie zbadał
-
Hej Kochane
Mnie to chyba można skreślić z jutrzejszego testowania, tempka już leci w dół, czekam na @. Poza tym mam tak ogromne PMS ze wszystkimi jego dobrodziejstwami jak jeszcze nigdy. Wszystko mnie drażni i dołuje
PS. Agatę oglądam wczoraj kątem oka i też ryczałam********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
napenwo moze zauwazyc czy macica jest rozpulchnionaBiedroneczka83 wrote:wiecie co chyba jednak sie urwe z pracy cały czas mnie muli i znowu byłam w wc ale tylko ślina .... powiedzcie czy przed @ gin jest wstanie podczas zwykłego badnia cos wyczuć tzn zmiany macicy albo cuś???? bo jak bede z wynikami to moze do razu by mnie zbadał
ale nie wiem czy ak tez nie jest przed @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

35odc.