My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staaaaać, proszę beze mnie nie odlatywać. Moja małpa zapowiada się na dzisiaj wiec trzeba ją jak najszybciej na ten księżyc wywieźć.
A tak w ogóle to dzień dobry Paniom.
Katjaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Wsiadaj kochanachoco wrote:Staaaaać, proszę beze mnie nie odlatywać. Moja małpa zapowiada się na dzisiaj wiec trzeba ją jak najszybciej na ten księżyc wywieźć.
A tak w ogóle to dzień dobry Paniom.
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiedz dziewczynom zeby przed startem rakiety twoja wywalily malpeKatjaa wrote:moje cykle wogóle powariowały... ehhh wywolam ja.......
Katjaa lubi tę wiadomość
-
tak, taaką rakieta to wszystkie @ wywieziemy, może nie na nasz ksieżyc a gdzieś dalej ? Saturn chyba ma niezłe księżyce, co wy na to ?
Lena83, choco, Biedroneczka83, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Tak jak sie czyta forum "pobocznie" w czasie PAS to wiecie co?
Nudne jestescie jak flaki z olejeeeeeeeeem z tymi @ testami i owulacjami
Eeee - wybaczcie ..... Głupie poczucie humoru mi sie włącza
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
dlatgeo trzeba wiecej sexuLena83 wrote:Tak jak sie czyta forum "pobocznie" w czasie PAS to wiecie co?
Nudne jestescie jak flaki z olejeeeeeeeeem z tymi @ testami i owulacjami
Eeee - wybaczcie ..... Głupie poczucie humoru mi sie włącza
i wyobrazni tu zapodac
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka, Cati - jeśli ma to Wam w czymś pomóc, to też mogę dziś zrobić testa
. Kto tam jeszcze? Momo, Czarnula? Wszystkie będziemy POD (jedną) KRESKĄ
.
Kurczę, ale u mnie szaro, buro i ponuro
. Ta mniej przyjemna część jesieni przyszła z zaskoczenia i rozpanoszyła się niepodzielnie. Nie wiadomo co z sobą zrobić - zakopać się w koc do wiosny, lecieć na księżyc czy jechać na Bali
?
-
nick nieaktualny
-
Marnut dodatkowego Donga sobie zapisać
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja też w właśnie dostałam lutkę na nie-dostanie okresu, ale jak ją odstawię to @ może się pojawić - dlatego chcę testować przed 10 dpo bo lutkę mam na 10 dnichoco wrote:Biedronka super rakieta

A jak to jest że wy chcecie lutką okres wywoływać, a ja dostałam lutke na nie dostanie okresu i zafasolkowanie?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH