My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:za to właśnie wypiłam sobie inofoliczek
Biedroneczka83, Blondik lubią tę wiadomość
-
a w ramach profilaktyki polecam codziennie rano miodek z cytryną - wieczorem wyciskamy do szklanki cytrynę, wrzucamy łyżeczkę miodu, zalewamy wodą, do rana wszystko ładnie się rozpuści - pijemy i chorobom mówimy zdecydowanie "nie"
Biedroneczka83, Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość
-
ara wrote:freja, bardzo współczuję przeżyć
nieukowa, powodzenia dziś, 3mam kciuki!
mona, dziewczyny nie rozkładać się, weekend idzie!Ania_84, ara, Katjaa, Asiula86, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To ja dodam coś od siebie jeszcze. Dziewczyny zamiast rozkładać się to proszę rozkładać nogi ( to do owulantek i wszelkiej maści staraczek) Bo jak trafnie Ara stwierdziła weekend idzie a w sobotę mamy dodatkową godzinę na hulanki
to was tak rozgrzeje ze az po 3 tyg bedziecie zygaly jak koty
Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:tak cicho wam powiem objawy @ ustały za to zaczeły mnie cycki szczypac .........
ara lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki,
Co do rozkladania nóg to ja dziś jestem po pregnylu wiec mam rozkładać dziś jutro i w niedziele. Ale dziwne bo dostałam w brzuch a zawsze dostawałem w dupsko... Dziwne.
Cati czekam niecierpliwie na wiadomości po wizycie....
Ja spadam na rozdanie raportów do mojego Marcela. Będę pózniej.Ania_84, Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej dziewuszki,
Co do rozkladania nóg to ja dziś jestem po pregnylu wiec mam rozkładać dziś jutro i w niedziele. Ale dziwne bo dostałam w brzuch a zawsze dostawałem w dupsko... Dziwne.
Cati czekam niecierpliwie na wiadomości po wizycie....
Ja spadam na rozdanie raportów do mojego Marcela. Będę pózniej.Pati Belgia lubi tę wiadomość