My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula86 wrote:Ja nie zapomnę speszenia pani w aptece jak poprosiłam o pojemniczek na mocz na badanie nasienia dla męża:
- Poproszę sterylny pojemnik na mocz.
- Czy na badanie ogólne, czy ze specjalnym preparatem?
- Nie wiem, taki zwykły, bo to na badanie nasienia.
- (szeptem i rozglądając się dookoła) Na badanie nasienia?!
- Tak, na badanie nasienia.
Oczywiście pani nie dość, że szeptem mówiła i rozglądając się dookoła, to jeszcze cała czerwona się zrobiła, a mnie się śmiać z tego chciałono nie .. niezle sa
tak jak ja pytalam sie o Mace
czy jest maca
yyy ze co
no maca
a na co to
na plodnosc faceta
burak
aaa to o make chodzi
a ja zwał jak zwał pisze sie maca
to jest ale na zamowienie ..Asiula86 lubi tę wiadomość
-
hahahaha pani w aptece to mi tylko pogratulowala
a w przychodni bylam , tu lekarzem prowadzącym jest albo lekarz ogolny albo położna. Narazie nie wybralam jeszcze do kogo bede chodzic bo dla nich jeszcze nie jestem w ciazy dopiero jak minie 12 tyg.
Nie robili mi badania z krwi bo to dopiero w 20 tyg.
Chore to wszystko tutaj , ale przynajmniej jestem spokojniejsza tylko zapomnialam sie zważyć
Asiulka no to trzymam mocno kciuki za 2.11
ja obmyslam plan jak mu to przekazac , bo juz mu powiedzialam ze w tym miesiacu nic nie zaskoczylo wiec kolejny przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:55
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a moj termin @ przypada na 19 listopada..i ni chu chu ... nie mam do czego tego przypasowac
9 listopad ur taty
28 listopad- imieniny mamy M a
29 listopad urodziny szwagra
30 listopad imieniny mojego taty i szwagra
wiec jak cos poczekam do 6 grudnia
jak to nie ma do czego przypasować?! przecie to oktawa+1dzień od rocznicy odzyskania niepodległości! helloł!!!Asiula86, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzisz, zawsze się da dopasować
ara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
ara wrote:jak to nie ma do czego przypasować?! przecie to oktawa+1dzień od rocznicy odzyskania niepodległości! helloł!!!
o zesz w morde o tym nie pomyslalam
ara, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:
ja obmyslam plan jak mu to przekazac , bo juz mu powiedzialam ze w tym miesiacu nic nie zaskoczylo wiec kolejny przed nami
juz wiem.. pokaz mu test i powiedz wiesz ni cholery nie wiem jakone sie tampojawily..bylam pewna ze II kreski to brak ciazy
a tu mi dziewczyny z OF mowia ze to ciaza.. wezno poczytaj czy tak jest serio ??Asiula86, cati lubią tę wiadomość
-
a wiecie co moj wczoraj wymyslil
mówi ze jak otworzy zaklad stolarski to przekaze go dziecku. pytam sie a jak bedzie dziewczynka ??
chwila powagi
a moj maz mowi to bede musial wybrac jej dobrego meza ktory bedzie stolarzem a ona bedzie rzadzic kasa ;P
wiec dziewczyny rodzcie slodkich chlopacowi uczcie ich fachu
toc moja panna odziedziczy zaklad stolarskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 16:05
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:chciałam zapisać męża na badanie nasienia ale nie ma już terminów i muszę zadzwonić we wtorek żeby zapisać go na listopad...
jesczze tylko 7 dni
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:ahahah Ania - jeszcze pomysli ze ja jakas opozniona
progesteron zatkal ci komorki myslotworcze -
marissith wrote:noooo wiem
kurde boje się tego strasznie, no i nie wiem jak przetransportujemy pojemniczek, żeby temperatura była 36,6 st
ale to już takie techniczne zagwozdki
marissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:noooo wiem
kurde boje się tego strasznie, no i nie wiem jak przetransportujemy pojemniczek, żeby temperatura była 36,6 st
ale to już takie techniczne zagwozdki
My opatulilismy w kocyki wystarczylo.
Chodz teraz troche zimno na dwórku to mozna zawsze w termiczną reklamowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 16:18
marissith lubi tę wiadomość
-
Marissith tylko prosze nie stosuj sie do naszej zasady ze trzeba schladzac jajka..
i nie jedz z wystawionym pojemniczkiem przez oknomarissith, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny