My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cati to był horror...
Nigdy nie zapomne tego uczucia palenia całej skory ...
Taaaa wszystko w porzadku za tydzien było bo jeszcze potem kroste zejść misialy.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena to miałąs przejscia ;/
ja z wyszczuplajacych to mialam z avonu..taki dla mezczyznzarabisty byl niestety teraz juz go nigdzie nie ma ..
a tak to na mnie super działął taki zółty z garniera..a raczej po nim mialam taka ladna skore..on byl bardziej ujedrniajacy
-
Cati - świetna reakcja męża!
Ania - ciekawy ten sprzęt, może i ja o nim pomyśle..
Lena - może faktycznie trzeba zrobić badania, aby wiedzieć co wywołuje plamienia..ale raków sobie nie wmawiaj!
Anuśka my po prostu idziemy do pokoju, Tymek odmawia swoje "modlitwy" i szybko zamykamy drzwi:P
ja tam nie wierzę w żadne kremy ujędrniające.. mnie piersi się podniosły i ujędrniły po ćwiczeniach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:25
-
A no trzeba ....
Tylko ze to juz 3 gin w tym roku.
A jak sobie pomysle o kasie na wizyty i badania to mi słabo tez ...
Ten do ktorego jestem umówiona bierze 200 za wizytę sama. Ale podobno wizyta u niego to min 45 minut i jest konkretny i działa szybko.Misi@ lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
cati wrote:Kurcze co z ta biedronka : (
Mam test kolezanki , wgl mnie pozytyw ja widze tam cien,rozowy a wy ?
http://zapodaj.net/images/b583963e3032a.jpg -
Ja tez tak mam ....
Ja juz w pracy - zaczelam od kawy.
Nie wiem w co mam rece włożyć... Wiec najpierw kawa.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:A no trzeba ....
Tylko ze to juz 3 gin w tym roku.
A jak sobie pomysle o kasie na wizyty i badania to mi słabo tez ...
Ten do ktorego jestem umówiona bierze 200 za wizytę sama. Ale podobno wizyta u niego to min 45 minut i jest konkretny i działa szybko.Sporo jak za takie rady
-
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:No właśnie
A mnie to się marzy Termomix...
Moja mama też marzyła, i ciagle o tym gadala. Aż pewnego dnia szwagier przyniusł na przetestowanie z firmy. i co? Raz miała robić w tym zupę ale ja się napatoczylam wiec mi przekazała pałeczkę dowodzenia i od tamtej pory stoi nie duszony.
Wiecie tak na prawdę to jest urządzenie dla ludzi z małą kuchnią. Ja mam w domu robot kuchenny, maszynę do pieczenia chleba i garnek do gotowania na parze czyli to co jest w termomixie tylko oddzielnie.
Asia ja też kocham piec i też zawsze robię zdjęcia moim ciastom. Ostatnio zrobiłam ciasto "lesny mech" było hitem w domu.
A tak w ogóle to dziendobry.Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Malenq wrote:nie no odkrywcze te słowa....
nie myślałaś nad zmianą????
No i pomyślałam (w całej swej naiwności) że skoro ma Dr.n.med to da sobie ze mną radęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 11:06
-
Anuśka
http://www.znanylekarz.pl/maciej-antczak/ginekolog/leszno2
Ogolnie mowia na niego dr House
Głownie dlatego ze nie owija w bawełnę
choco wrote:Moja mama też marzyła, i ciagle o tym gadala. Aż pewnego dnia szwagier przyniusł na przetestowanie z firmy. i co? Raz miała robić w tym zupę ale ja się napatoczylam wiec mi przekazała pałeczkę dowodzenia i od tamtej pory stoi nie duszony.
Wiecie tak na prawdę to jest urządzenie dla ludzi z małą kuchnią. Ja mam w domu robot kuchenny, maszynę do pieczenia chleba i garnek do gotowania na parze czyli to co jest w termomixie tylko oddzielnie.
Asia ja też kocham piec i też zawsze robię zdjęcia moim ciastom. Ostatnio zrobiłam ciasto "lesny mech" było hitem w domu.
A tak w ogóle to dziendobry.Mi się marzy maszyna do robienia makaronu
Ale nie znalazłam takiej która by mi cenowo pasowała
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaa tam, mnie kiedyś prowadził ordynator i co ??? jedno wielkie gófffno...spędziłam u niego ponad 6misięcy, straconych......... gdy trafiłam "w ręce" obecnego lekarza, sama nie byłam przekonana, bo młody, bo robi karierę (w dziedzinie niepołodności), pisze książki, jeździ na konferencje, gdzie On mi tam pomoże .... a jednak:)
więc nie ważne jaki stopień i czy nam się wydaje autorytetem.... jeżeli nie jesteś zadowolona, jeżeli czujesz, że coś jest nie tak, ZWIEWAJ i nie trać czasu....
choco ja również mam oddzielnie, maszynę do chleba, robot kuchenny, parowar, urządzenie do gotowania jajek, jogurtownicę, blender, stary mikser też jest i wiele, wiele innych........ale taki wolnowar by mi się chyba jednak przydał...heheh -
nick nieaktualnyDzien dobry! Miłego dnia! Dzis testuje nowy przepis na sernik . mam nadzieje ze sie uda..
byłam wczoraj u teściowej i sie zalamalam kupiła sobie kurtkę na codzienne za 500 zł taka do biegania po chleb i jeszcze jedna (drugie 500 zl) :0 może jestem skanera ale w życiu nie wydalabym tyle kasy na kurtki 1 tys. Masakra a mi robiła wyrzuty ze poszlam do kosmetyczki zrobić na paznokcie hybrydę (znalazłam kosmetyczne kt.bierze tylko 40 zl) i wystarczy nawet na 3 tyg. Juz nie wspomne o tym jak dowiedziała sie ze mam anemię...zawsze miałam! Taka ma uroda. Ona oczywiście martwi sie o wnuczkę bo marzy o niej od dawna...a nie o mnie. Żeby nie było złudzeń :p ide zarobić ciasto na bezglutowa pizze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 11:40
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychoco wrote:Moja mama też marzyła, i ciagle o tym gadala. Aż pewnego dnia szwagier przyniusł na przetestowanie z firmy. i co? Raz miała robić w tym zupę ale ja się napatoczylam wiec mi przekazała pałeczkę dowodzenia i od tamtej pory stoi nie duszony.
A tak w ogóle to dziendobry.