My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Tez lubie kopytka ...
Chyba zrobie jutro na obiad.
Moj "okres" z brązowego zrobił sie .... Czarny ....
Mam ochote jechac na pogotowie..... -
Anuśka a jak sie na to bada?
No nigdy nic takiego mi nie stwierdzili ani nie sugerowali.
Miesiączki mam regularne. Plamic zaczelam 3 cykle temu.
Miałam USG niedawno.
Owulację tez mam regularnie - i testy owu ok i monitoring.
Ale tak w sumie to za duzo nie wiem o tym PCO i nie wiem do konca jakie sa jeszcze objawy.
No ide do tego lekarza. Tylko do czwartku daleko a ze mna sie takie cuda wianki dzieją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 16:06
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyJa zjadłam pizze i przygotowałam kurczaka po hawajsku na poniedziałkowy obiad
Jestem tak potwornie zmęczona, że najchętniej poszłabym się położyć, ale mam serniczek w piekarniku, potem muszę wsadzić do niego moje hawajskie kotleciki i na 18 pójde do kościoła...jutro leniuchuje...taki mam plan...na obiad tradycyjnie jedziemy do teściów, wiec nie musze jutro nic robić
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Anuśka a jak sie na to bada?
No nigdy nic takiego mi nie stwierdzili ani nie sugerowali.
Miesiączki mam regularne. Plamic zaczelam 3 cykle temu.
Miałam USG niedawno.
Owulację tez mam regularnie - i testy owu ok i monitoring.
Ale tak w sumie to za duzo nie wiem o tym PCO i nie wiem do konca jakie sa jeszcze objawy.
No ide do tego lekarza. Tylko do czwartku daleko a ze mna sie takie cuda wianki dzieją.
bo pewnie na pogotowiiu tez beda ci kazac zrobic sikacza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 16:39
-
Lena czarny ?? a ty nie masz mzoe klopotow z krzepilowscia czy czyms >?
moze lepiej faktycznie pojedz na pogotowei bo taki kolor krwi to raczej nie jest normalny ;/ -
Nie mam problemow z krzepliwiscia. Miałam badania krwi w medycynie pracy robione niedawno - wyniki książkowe.
Siklam - negatyw.
Czarna krew w konsystencji mocno gęstej jak kremowy bardzo sluz ...
No pojechalabym bo mam stracha i juz panikuje ale co ja mam .... jak ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedra trzymam kciuki.
Jeszcze fuklam na W - nie wie o co chodzi .... Poszedł w dluuuuuga .....
Poryczałam sie .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Biedra trzymam kciuki.
Jeszcze fuklam na W - nie wie o co chodzi .... Poszedł w dluuuuuga .....
Poryczałam sie ..... -
Biedroneczka83 wrote:macham narazie @ nie ma temp wysoka jak na zwykły eniwy dzien
Lenka co to sie dzieje ??? moze faktycznie jedz???? -
wiecie co poryczałam sie ze tak sie o mnie matwi łyscie a potem jak kropka Niukawej zobaczyłam
Nie mam żadnych objawów już @ bolą mnie nada cycki hmm ten dzisiejszy był 25 wiec sama nie wiemwywaliłam juz te testy bo co chwile na nie patrzyłam na ten z kreską i na ten bez
mam nadzieje ze bedzie jak z Zuzawe wtorek gin zobaczymy
mam wszystko takie rozpylchnione ciasne szyjka twarda zamknięta i wysoko -
Dronek czyli rozumiem ze nie testowalas dzis? Czemu tak przycichlas?
Pamietam ze tez ryczalam non stoper w szczesliwym cyklu...
Lena ale masz jakies bole czy tylko te skrzepy? Ja miewalam takie okresy jak opisujesz bralam tabsy, smoliste jak sluz.
Moze to faktycznie jakies problemy hormonalne? Do gina na pon sprobuj sie umowic moze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:56