X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach i temperatura mi nie spada - rano nadal 37. Teraz po 2 godzinach lezenia 37,47. Nie- nie jestem chora.
    Mowia ze za wzrost temperatury w II fazie odpowiada progesteron czyli temp wskazuje ze jest go jeszcze we mnie duzo.
    Plamienia oznaczają podobno niedostateczna produkcje progesteronu czyli jest go we mnie za mało :D

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara - trudno stwierdzić.
    Mnie na I ciaze wysypisko. W ogole zbrzydlam baaaaardzo.
    No ale za objaw ciazy mozna wziac wszystko ;) niektorzy i w okresie sie go doszukują jak bardzo chca ;)

Myszka86 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak a propo studiów...zaszłam na drugim roku, skończyłam terminowo po 3,5 roku, bez dziekanki ;) wiec jest mozliwe studiowanie i rozmnazanie sie ;) i rzeczywiscie ulatwiaja jak moga....

Nieukowa lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Lena dziwne to faktycznie u Ciebie a bralas dongu albo jakieś inne leki -zioła?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Koniara Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena...No ja jak typowa starajaca sie....co miesiac mam prawie wszystkie objawy ciazy ;)

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Castagnusa biore od poczatku wrzesnia (2 cykle) i żelazo, b6, ogólny zestaw witamin, omege3 ... No nic takiego ....

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa nie martw się na zapas bo i tak nie zmienisz podejścia szefostwa do siebie,nie martw się znają Ciebie i wiedzą że pewnie ile się da będziesz pracować a potem szybko zleci. Jest czas teraz na wyszkolenie kogoś także wg mnie luz :) a studia dasz rade zrobić jak nie od razu to chwile później :) także (.)(.) do góry :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara ja tez chociaz juz nie zwracam na nie uwagi ;)
    Szczytem szczytów u mnie i kolezanki stad Marnut było pojawienie sie objawów z II trymestru ciazy czyli linea negra ;)
    I nie nie ubzdiralam sobie bo widzial ja przez kilka dni także moj Wojtek ;)

marnut lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te cykle Ci się rozregulowaly od tego czasu?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. 1,5 miesiąca wczesniej. Czyli 2 cykle powiedzmy.
    Dlatego zaczelam castagnusa brac i b6.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 19:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Castagnusa biore od poczatku wrzesnia (2 cykle) i żelazo, b6, ogólny zestaw witamin, omege3 ... No nic takiego ....
    A mo ze to zelazo..ja po żelazie w tabl. mia lam też kosmos...ogólnie podobno zelazo w tabsach jest kiepsko tolerowane wiec dałąm sobie spokój z tym. I tak anemia mnie nie opuszcza..trudno. A mialam też problemy z wypróżnianiem i wszystko miało czarny kolor

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Maniek ja ja Ci zazdroszczę ze juz po @ jestes ;)
    Kiedy działacie?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Misia - jak długie Ty masz cykle ze Twoj wykres sie tak przewija do 40 któregoś dnia?

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Kurcze Maniek ja ja Ci zazdroszczę ze juz po @ jestes ;)
    Kiedy działacie?
    Juz od wczoraj, ale ja teżam jakieś wahania nastroju becze dużo...

Lena ja poczytałam ze czarny śluz to złuszczona błona macicy normalka przy okresie.

Lena83 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Jejku Misia - jak długie Ty masz cykle ze Twoj wykres sie tak przewija do 40 któregoś dnia?
    U mnie różnie czasem jest 31 a czasem 60...to jedna wielka niespodzianka..ostatni ginekolożka mi powiedziała, że ona nie wie co co ma mi poradzić..i trzyma kciuki za mnie...byłam na początku wrzesnia u innej...ale powiem wam, że nie mam juz sil chodzic i od nowa wszystko opowiadac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:10

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karty rozkoszy na dzis :P
    Dla Niej
    " Jeżeli Twoj partenr myśli ze zabawy z wibratorem są zarezerwowane tylko dla kobiet, to własnie masz okazje przekonac Go jak bardzo sie myli .Poproś go by położył sie i piesc wibratorem jego penis i moszne " :D

Dla Niego

" Co powiesz na erotyczna śliskość?
    Popros Partnerke by położyła sie na brzuchu nawilz jej pośladki usiadz na nich i przesuwaj sie delikatnie do przodu i do tyłu "

Misi@ lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a Ty masz PCO ?

Ania - dla Niego karty nie kumam ...
    Sie bedzie u Was działo dzis ... Fiu fiu ....

Ania_84 lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Karty rozkoszy na dzis :P
    Dla Niej
    " Jeżeli Twoj partenr myśli ze zabawy z wibratorem są zarezerwowane tylko dla kobiet, to własnie masz okazje przekonac Go jak bardzo sie myli .Poproś go by położył sie i piesc wibratorem jego penis i moszne " :D

Dla Niego

" Co powiesz na erotyczna śliskość?
    Popros Partnerke by położyła sie na brzuchu nawilz jej pośladki usiadz na nich i przesuwaj sie delikatnie do przodu i do tyłu "
    Wersja dla niego tooja ulubiona gra wstępna jak mi się nie chce strasznie lub śpię to to właśnie sprawia że budzi się we mnie demon :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Lenus jak nie kumasz -Ty lezysz na brzuszku a malz masuje Ci pośladki a potem siada i w ten sposób piesci :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Misia a Ty masz PCO ?

Ania - dla Niego karty nie kumam ...
    Sie bedzie u Was działo dzis ... Fiu fiu ....
    Chyba tak...gdzies mam te wyniki, ale jakos nie mam ochoty ich czytać :( licze na cud :) Może z dongirm się uda. Mam duphaston, poprzednia gin. mi go zapisala..jak do niej zadzoniłam czy mam brać bo mam przeciez podwyzszona probe watrobowa i wyciety pecherzyk zolciowy a tam jest napisane, ze przeciwskazaniem sa problemy albo z pecherzykiem, albo z watroba, nie pamietam. To zadzwoniła i pyta mi się czy dostałam juz okres. Mówie tak po 47 dniach, a ona a to nie niech pani nie bierze...jakby pani nie miala to wówczas...bzdura totalna..poprostu nie słuchała jak do niej mówiłam o tych problemach i potem sie przestraszyła...przeciez miałam go brac od 14 dc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:20

‹‹ 2687 2688 2689 2690 2691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ