X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena...hahaha :):):) dobre :)

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze brac ten duphaston?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co :(

Ja mam słaba wyobraznie no ...
    Naprawde nie zakumalam tej karty no .... ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ale na co?
    No chyba ze na wcześniejsze wywołanie @ jak juz po owu jestes i ciazy nie ma zeby cykl nie trwał 60 dni ... Ja bym w tym czasie 2,5 cykla wydusila ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mysle ze do fryzjera pojde ...

Mam długie włosy juz chyba 3 lata i tylko podcinam końcówki. Sięgają juz duzo za zapięcie stanika ...

Moze mi jakas odmiana potrzebna ....

Tylko jak?
    Zawsze robilam terapie szokowa i z takich długich na całkiem krótkie ale juz za stara jestem i jak sobie pomysle o zapyszczaniu znowu .....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena świetny pomysł..ja poszłam w lipcu i powiedziałam fryzjerce, że całkowicie jej się poddaje...wszyscy są zachwyceni i duzo moich znajomych chce sie do niej zapisac. Trafiłam na kreatywną fryzjerkę. Moje włosy to duze wyzwanie..sa bardzo cienkie. Co prawda latwm ogolnie wzielam sie za siebie. Schudłam od wiosny 9 kg, zmienilam fryz no i zlikwidowalam lwia zmarszczke... odrazu wygladam 5 lat młodziej i czuje sie lepiej. A zainspirowała mnie pewna młoda dama, która ustąpiła mi miejsce w autobusie :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:36

Lena83, ara lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia tez tak kiedys zrobiłam. Odzalowalam kase na najlepszy salon we Wrocku.
    Powiedziałam facetowi fryzjerowi rob co chcesz byle to było najbardziej dopasowane do mojego typu urody.
    No i nie zrobił mi nic specjalnego ;)
    Cos takiego miałam tylko farb użył bardziej w tonach brązu:

fryzury-gwiazd-14831353.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Cati, świetne to :D!
    Jak zajdę w ciążę to rzucę Małżowi "ikke, nie - ikke, gravid" i niech se szuka w Google, może do rozwiązanie dowie się o co mi kaman :).
    Idę Was nadrabiać :)

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Powiedziałam facetowi fryzjerowi rob co chcesz byle to było najbardziej dopasowane do mojego typu urody.

Super :)Ja mam przezroczystą cerę, więc nie moge miec ciemnych włosow, choc moze , może :p
    Ja ostatnio stwierdziłam, że kobieta jest wizytówką mężczyzny i powinnam ładnie wyglądać, choć powiem, Wam, że nie umiem wydawać na siebie pieniędzy, jakoś mi tak szkoda:p ale ostatnio miałam takiego doła, że ciągle cos sie za mna ciagnie i jeszcze te guzy w brzuchu :( no i po wyjsciu ze szpitala stwierdziłam dość musze zaczac zyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ja tylko na chwilke. Pozdrawiam z pracy. Dzisiaj nocka :/ bleee

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Bry ja tylko na chwilke. Pozdrawiam z pracy. Dzisiaj nocka :/ bleee
    trzymaj się Czarnulko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Szczytem szczytów u mnie i kolezanki stad Marnut było pojawienie sie objawów z II trymestru ciazy czyli linea negra ;)
    I nie nie ubzdiralam sobie bo widzial ja przez kilka dni także moj Wojtek ;)

Ha! Ja ją dalej mam!
    Ale z tym "okresem-nieokresem" to poszalałaś. Wykrwawienie Ci raczej nie grozi, ale ten lekarz w czwartek to jak znalazł.

Koniara - witamy w Czasie Świra ;). Będziemy Ci towarzyszyć ;D!

Czarnula - pracy? Toż to współczesna forma niewolnictwa :/. Ślij CV gdzie popadnie!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez do "mulatek" nie należę ale mam ciemne włosy z natury do tej bladej zimnej cery. No i tez zaczelam cos z tym robic no bo blady do ciemnych włosów .....
    Kiedys cudowalam z pasemkami czy rozjasnianiem ale potem stwiwrdziłam za jakie grzechy (co M-c odrosty).
    Tak mnie natura stworzyła, ja taka jestem i mi to nie przeszkadza. A jak komus sie nie widzi bladziooch w ciemnych włosach to niech nie patrzy ;).

A co do Twojej odmiany to popieram.
    Ja mam takie zrywy. Ocknie sie zaczynam cos dla siebie robic i robie jakis czas potem mi sie nie chce ... znowu sie zrywam i tak w kolko ;)

A co do wizytówki to ostatnio bylismy z W w budowlanym i pani do niego patrząc na mnie kiedy ja nie moglam sie na kabinę juz z pol godziny "niezdecydowana ta Pana córka".

Ja jestem niska, raczej mam typ urody taki dziewczynski a wtedy jeszcze całkiem na sportowo byłam i bez makijażu. W sklepach mnie o dowód pytaja. W jest 8 lat starszy i mocno sie postarzał w ciagu ostatniego roku. Ja za rok bede spiewac mu na 40 urodziny .... Uwierzycie ???? Moj wujek w tym wieku dziadkiem został a W jeszcze biologicznie ojcem nie ....
    Wracając do tematu wizytówki to ja chyba najlepsza nie jestem ;)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut uwierz mi czekam na czwartek jak na zbawienie i przysięgam ze zamęczeni lekarza opowiadaniem, wykresami i pytaniami ....
    No chyba ze uda mi sie wbić w poniedziałek ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    przysięgam ze zamęczeni lekarza opowiadaniem, wykresami i pytaniami ....

Żeby Ci tam nie zasnął ;)!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciaza.jpg

Misi@, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja zawsze powtarzam, że płynie we mnie niebieska krew i arystokracji nie wypada się opalać :p
    Zawsze lubiłam u siebie swoją przezroczystość i ubieram się do tej pory na czarno :) Uwielbiam czarny kolor i uważam, że jest mi w nim do twarzy :)
    Co do niezdecydowanej córki, to pewnie inni męzczyzni mu zazdroszczą młodszej partnerki :)
    Ja jestem niższa od mojego męża 30 cm, więc sięgam mu do ramion, ale to prawie dwumetrowiec:)
    No i bardzo nie lubi jak ktoś zwraca moja uwagę, nawet na rokowych koncertach jak chciałam poskakać to robił koło mnie przestrzeń, żeby nikt mnie nie trącił...kochany jest :)

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, i ja i Anuśka też się w zeszłym cyklu wpatrywałyśmy w dal jak ten lekarz :) - ale ani gwiazdy, ani Króli, za to @ przyszła :D.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    autentyczne-ogloszenia-parafialne.jpg

Umarłam :D - ostatnie punkty.

marnut, Blondik lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

Lenus ja mam super duper fryzjera we Wro mogę Ci polecić :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2688 2689 2690 2691 2692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ