My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Może by bardziej docenili, choć ostatnio Wam ulice porobili, bo kilka lat temu to były straszne dziury...
.
Poza tym - większy ruch uliczny (jak w Wawie) = większe zużycie nawierzchni i potrzeba częstszych remontów. Kółko się zamyka. Jest dobrze jak jest.
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:U mnie właśnie wjechała śliwka w czekoladzie a przed chwilą słonecznik prazony i wino...czerwone rzecz jasna
koszt 15 zł za 500 gr. sa warte grzechu!
-
nick nieaktualny
-
Moj W nadal obrażony w garażuMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra ide kobiety spac , jestem tak mega wqurzona ze nawet nie chce mi sie o tym piszac
JEchac do PL ? / Nie jechac i czekac do 12 tc na badanie krwi... a do 20 tc na usg?????? szalenstwo !!!
Ok to jade? / ale jak ja wroce ?? za rano jest lot.. nie mam jak... 360 km ..do lotniska....
Dobra to moze tu jakies badania prytwanie ?/ tylko gdzie i za ile... 1tys.. zaostaiwe ? o ile sa mozliwe ??? za samo usg u gin placi sie 700 zl... rozbój !
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR i sie jeszcze ze swoim pokłóciłamA idz tam pan w pisduuuuuuuuuuuuuuuuuu ide spac:/
ps. przepraszam ze przez to wszystko jestem taka nie obecna tu ale staram sie to jakos wszystko poukladac... Dalej was wspieram i trzymam za was kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:51
-
Marnut sugerujesz ze powinnam isc mu pokazac biała flagę na znak kapitulacji ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
cati wrote:dobra ide kobiety spac , jestem tak mega wqurzona ze nawet nie chce mi sie o tym piszac
JEchac do PL ? / Nie jechac i czekac do 12 tc na badanie krwi... a do 20 tc na usg?????? szalenstwo !!!
Ok to jade? / ale jak ja wroce ?? za rano jest lot.. nie mam jak... 360 km ..do lotniska....
Dobra to moze tu jakies badania prytwanie ?/ tylko gdzie i za ile... 1tys.. zaostaiwe ? o ile sa mozliwe ??? za samo usg u gin placi sie 700 zl... rozbój !
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR i sie jeszcze ze swoim pokłóciłamA idz tam pan w pisduuuuuuuuuuuuuuuuuu ide spac:/
-
Cati ale lot to chyba tez z tysiak wyjdzie w dwie strony ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Isc
Nie isc
Isc
Nie isc
Isc
Nie isc
Isc
Nie isc ...
Nie iscAnia_84, Koniara lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
70 zl + 150 zł
za lot... pozniej po 50+50 zl za busa do domu.
okl. 320 zl kosztuje mnie podróż w obie strony. Nie ma tragedii bo mam znizke clubu wizzair
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:53
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja znajoma rodizła w Norwegii... warunki są super, wspomina to na prawde fajnie. Myslę,że warto zainwestować
Podobno odrazu po porodzie położyli ja w łożu małzeński wraz z dzieckiem, jeszcze nieumytym i lezeli na nim w trojke wraz z mezem jakis czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:55
-
320 lot + 200 wizyta z USG + koszt badań.
Ja na Twoim miejscu zaprzyjaznilabym sie z jakims ginem na miejscu. Przeciez tam bedziesz rodzic.
A tak w ogole to chyba za wczesnie na USG.....
Jeszcze ze 3 tyg bym poczekała.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena - ale tu USG przysługuje tylko w 20 tygodniu ciazy !!!
W moim miescie w PL za USG nie placeno i raczej leciala bym w 7-8 tyg.
Druga sprawaTu nie ma ginekologa ktory prowadzi ciaze tylko lekarz ogolny ginekologa to ja na oczy nie bede widziec
Misi@ bo jesli chodzi o porod to Norwegia jest super !
BArdziej mnie boli to ze nie robia tu nic prócz sikniecia na test co 4 tyg.
Badania krwi w 12 tc....
USG - w 20 tc
i to wszystkie badania jakie sa robione , chyba ze ciaza ma powiklania jakies.
Ania_84 wrote:Cati a czy u was nie ma tam np polskiego lekarza jakiegos ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:58
-
nick nieaktualny