X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Może by bardziej docenili, choć ostatnio Wam ulice porobili, bo kilka lat temu to były straszne dziury...
    Nie mieszkam tam od 4 lat, ale dziur przeraźliwych nie pamiętam :).
    Poza tym - większy ruch uliczny (jak w Wawie) = większe zużycie nawierzchni i potrzeba częstszych remontów. Kółko się zamyka. Jest dobrze jak jest :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    U mnie właśnie wjechała śliwka w czekoladzie a przed chwilą słonecznik prazony i wino...czerwone rzecz jasna :)
    A wiesz jakie są najlepszejsze na świecie śliwki w czekoladzie? Firma nazywa sie glutenex i produkuje produkty bezglutkowe...a ślwiki sa tak cudowne, tak pyszne, że mam ich cały zaps w domu. Na szczęscie dla mnie specjalnie pobliski sklepik ze zdrowa zywnoscia je sciaga :) koszt 15 zł za 500 gr. sa warte grzechu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Lecę dziewczynki do męża :) dobranoc
    kolorowych snów :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moj W nadal obrażony w garażu :(

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ciocie we wrocku i w Namysłowie. No i z myym obecnym mężem Wrocław to było miasto gdzie spędziliśmy pierwsze wakacje...mam sentyment do tego miasta

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A co się stało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - dziwisz mu się? Gość walczy o przetrwanie, nie wie co go czeka po powrocie: wałek, strzał zza węgła, nóż w plecach ;D?

Lena83 lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide kobiety spac , jestem tak mega wqurzona ze nawet nie chce mi sie o tym piszac :/
    JEchac do PL ? / Nie jechac i czekac do 12 tc na badanie krwi... a do 20 tc na usg?????? szalenstwo !!!
    Ok to jade? / ale jak ja wroce ?? za rano jest lot.. nie mam jak... 360 km ..do lotniska....
    Dobra to moze tu jakies badania prytwanie ?/ tylko gdzie i za ile... 1tys.. zaostaiwe ? o ile sa mozliwe ??? za samo usg u gin placi sie 700 zl... rozbój !
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR i sie jeszcze ze swoim pokłóciłam :/ A idz tam pan w pisduuuuuuuuuuuuuuuuuu ide spac:/

ps. przepraszam ze przez to wszystko jestem taka nie obecna tu ale staram sie to jakos wszystko poukladac... Dalej was wspieram i trzymam za was kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:51

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut sugerujesz ze powinnam isc mu pokazac biała flagę na znak kapitulacji ? :D

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    przyjdzie odbrazony :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    dobra ide kobiety spac , jestem tak mega wqurzona ze nawet nie chce mi sie o tym piszac :/
    JEchac do PL ? / Nie jechac i czekac do 12 tc na badanie krwi... a do 20 tc na usg?????? szalenstwo !!!
    Ok to jade? / ale jak ja wroce ?? za rano jest lot.. nie mam jak... 360 km ..do lotniska....
    Dobra to moze tu jakies badania prytwanie ?/ tylko gdzie i za ile... 1tys.. zaostaiwe ? o ile sa mozliwe ??? za samo usg u gin placi sie 700 zl... rozbój !
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR i sie jeszcze ze swoim pokłóciłam :/ A idz tam pan w pisduuuuuuuuuuuuuuuuuu ide spac:/
    za usg 700 zl ?? gdzie

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati ale lot to chyba tez z tysiak wyjdzie w dwie strony ?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isc
    Nie isc
    Isc
    Nie isc
    Isc
    Nie isc
    Isc
    Nie isc ...

Nie isc :D

Ania_84, Koniara lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    70 zl + 150 zł ;) za lot... pozniej po 50+50 zl za busa do domu.
    okl. 320 zl kosztuje mnie podróż w obie strony. Nie ma tragedii bo mam znizke clubu wizzair

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:53

Ania_84 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poszlam zadbac o gniazdo :D co by ptaszek mial milusio :D

ara lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma rodizła w Norwegii... warunki są super, wspomina to na prawde fajnie. Myslę,że warto zainwestować:)
    Podobno odrazu po porodzie położyli ja w łożu małzeński wraz z dzieckiem, jeszcze nieumytym i lezeli na nim w trojke wraz z mezem jakis czas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:55

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    320 lot + 200 wizyta z USG + koszt badań.

Ja na Twoim miejscu zaprzyjaznilabym sie z jakims ginem na miejscu. Przeciez tam bedziesz rodzic.
    A tak w ogole to chyba za wczesnie na USG.....
    Jeszcze ze 3 tyg bym poczekała.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati a czy u was nie ma tam np polskiego lekarza jakiegos ??

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - ale tu USG przysługuje tylko w 20 tygodniu ciazy !!!

W moim miescie w PL za USG nie place ;) no i raczej leciala bym w 7-8 tyg.

Druga sprawa ;) Tu nie ma ginekologa ktory prowadzi ciaze tylko lekarz ogolny ginekologa to ja na oczy nie bede widziec ;D

Misi@ bo jesli chodzi o porod to Norwegia jest super !
    BArdziej mnie boli to ze nie robia tu nic prócz sikniecia na test co 4 tyg.

Badania krwi w 12 tc....
    USG - w 20 tc

i to wszystkie badania jakie sa robione , chyba ze ciaza ma powiklania jakies.
    Ania_84 wrote:
    Cati a czy u was nie ma tam np polskiego lekarza jakiegos ??
    niestety nie ma ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:58

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam wszyscy znają angielski, wiec chyba nie powinno byc problemu z komunikacja.

‹‹ 2690 2691 2692 2693 2694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: