My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Misia ty też jesteś bezgluteniak?
Na medytujemy jest przepis na ciasto na pizze z mąki gryczanej
uwielbiam gryczana make i kasze
ale dzis mialm w domu kukurydziana .ryżowa i zwykła bezglutkowa wiec robię eksperyment;) zobaczymy jakie ciasto na pizze wyjdzie
na biedę w sumie mogłam zmielic kasze ale zrobimy cos nowego by nie było nudno w kuchni...hehe adrenanina rośnie...uda sie czy sie nie uda;p
-
Malenq wrote:Konwalia ano masz raję, i jeszcze coś pisała, że komp jej padł...
z dobrymi nowinami
)) ja mocno za nia trzymam kciuki !! bo jestem pewna ze zielono bedzie u niej !!!
Asiula86, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Misia ty też jesteś bezgluteniak?
Na medytujemy jest przepis na ciasto na pizze z mąki gryczanej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 13:21
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja właśnie ukleiłam całą masę kopytek uffffff..... Tyle mi tego wyszło że cały garnizon mogłabym wykarmić
Jak któraś głodna to zapraszam
Mogę zabrać ze sobą serniczek..przyjmniesz?
-
Z sosem grzybowym
A właśnie mama moja wróciła z pracy i pyzy przywiozła. Pytam ją: a kopytem mi nie kupiłaś? hehe, mówi ze nawet o tym myślała ale się rozmyśliłano wiec na obiad barszcz ukraiński dziś u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:26
**********************Gang 18+***********************
-
Misia obowiązkowo serniczek zabierz
Uwielbiam
Choco wpadaj Misia przywiezie serniczek to nażremy się jak prosięta
Cati ja mam kopytka dzisiaj z sosem z grzybów suszonych, ale lubię też z sosem mięsnym albo ze skwarkami z boczusiachoco, Misi@ lubią tę wiadomość
-
O ze skwarkami i z jajkiem sadzonym jadłam w Angli jak byłam. Kupowałam w Aldim takie niemieckie kopytka, do tego boczuś w kosteczce i jajeczko. Zawsze to lepsze niż andżelski chleb.
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Ja dzisiaj też na obiad miałam kopytka
z kotletem z ryby i pomidorami i rzodkiewką. Pycha!
W ogóle uwielbiam kluchy - kopytka, pyzy, pierogi itp... dlatego pewnie wyglądam jak klucha
Byłam w sklepie i chciałam kupić to serum do biustu i coś wyszczuplającego. Ale oczywiście Eveline nie było... kupiłam Perfecta - wypróbuję i dam Wam znać, jakie są efekty
A jak wróciłam do domu czekała mnie niespodzianka - mój mąż od dzisiaj zaczął stosować Desmoxan (czekał od jego urodzin, czyli od 01.04)... czyli moje gadanie ma jakieś rezultaty
Oby tylko nie zaprzepaścił tego i jednak oby mu się udało rzucić palenie!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:Ja dzisiaj też na obiad miałam kopytka
z kotletem z ryby i pomidorami i rzodkiewką. Pycha!
W ogóle uwielbiam kluchy - kopytka, pyzy, pierogi itp... dlatego pewnie wyglądam jak klucha
Byłam w sklepie i chciałam kupić to serum do biustu i coś wyszczuplającego. Ale oczywiście Eveline nie było... kupiłam Perfecta - wypróbuję i dam Wam znać, jakie są efekty
A jak wróciłam do domu czekała mnie niespodzianka - mój mąż od dzisiaj zaczął stosować Desmoxan (czekał od jego urodzin, czyli od 01.04)... czyli moje gadanie ma jakieś rezultaty
Oby tylko nie zaprzepaścił tego i jednak oby mu się udało rzucić palenie!Coś wiem na ten temat
A Perfectę też stosowałam i na mnie nie działa. Jedyne co miałam to mikro pryszczyki na (*)(*)
-
Anuśka wrote:No nie łatwo rzucić
Coś wiem na ten temat
A Perfectę też stosowałam i na mnie nie działa. Jedyne co miałam to mikro pryszczyki na (*)(*)
Hmmm... oby na mnie zadziałałaa jak nie to kupię coś innego
Miłego popołudnia/wieczoru Wam życzę!
Trzymajcie kciuki za męża, aby wytrwał w postanowieniu
Pa!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Mmm kopytka... ja mialam przedwczoraj, moja ulubiona wersja jest z maslem, prazona bulka tarta i cukrem. Tak jadala moja babcia i mam z ta potrawa same dobre wsspomnienia.
Normalnie spalam dzis do 14:30 ;( bejbik jakby nabral pewnosci siebie po tym usg bo wszystkie objawy czuje 10x mocniej dzisiam i zaliczam zgon ;(
-
Nieukowa wrote:Mmm kopytka... ja mialam przedwczoraj, moja ulubiona wersja jest z maslem, prazona bulka tarta i cukrem. Tak jadala moja babcia i mam z ta potrawa same dobre wsspomnienia.
Normalnie spalam dzis do 14:30 ;( bejbik jakby nabral pewnosci siebie po tym usg bo wszystkie objawy czuje 10x mocniej dzisiam i zaliczam zgon ;(Nie no, żartuję
Mam nadzieję że jednak będzie grzeczny
-
Asiula, mój mąż dzisiaj 3 dzień na desmoxanie - widzi już różnicę, bo mniej wypala tych śmierdziuchów, a żeby nie przytyć (bo to skutek uboczny) chodzi na siłownię
. Nareszcie coś do niego dotarło
A ja właśnie zjadłam kuskus z leczo ... pychotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:19
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Tez lubie kopytka ...
Chyba zrobie jutro na obiad.
Moj "okres" z brązowego zrobił sie .... Czarny ....
Mam ochote jechac na pogotowie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:43
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Przepraszam ze tak temat kopytek mieszam z okresem no ale takie forum ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.