My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:znajac żyie zsne w połowie ale co tam wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy dzis zaliczyłam drzemke popołudniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:45
-
ale sie najadlam pamelo ;/ zjadlam kawalek.. i mowie cos mi jakies dziwne.. ja patrze a tam caly srodek plesnia.. ;/
-
Hej dziewczyny wieczorne
Bylismy na imieninach - obiadlam sue za trzech. Siostrzenica piec razy Dziekowala za prezent
Potem pojechaliśmy "tylko zobaczy" do budowlanego a ja kupiłam 5 nowych doniczek. Mam juz 12 kwiatów w pokoju i trzeba mi znoszenie następnych zabronić!!!!
A po za tym wlasnie zaplanowaliśmy Sylwestra- kolezanka z jej partnerem organizują impreze zamknięta
Juz sie ciesze.
Tydzien zwariowany bedzie - jutro ja do gina, wtorek W do okulisty, środa cora do okulisty, czwartek cora do dermatologa a piatek ja do dentysty....
I gdzie tu ta Zumbę wcisnąć?Asiula86 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A jeszcze apropo dentysty to siora mojego W jest dentystka, mieszka niedaleko a my do innych dentystów chodzimy ..... Bo ona droga .... I mnie to wkurza bo moj W jej za free księgowość prowadzi .... Buuuuuuuuu!!!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
E tam ona ząłza taka ze niech se to wiertło w D..... włoży
Ja jej strasznie nie cierpię. Pancia taka....
Mieszka z mama chociaz wyszla za maz bo jej tak wygodnie. Maz mieszka ze swoimi rodzicami bo ona by mu obiadu nawet nie ugotowała. Jej posiłki woza z restauracji 5 razy dziennie - dieta ułożona specjalnie dla niej przez dietetyka. Koszt - 2,5 tys zł na miesiac. 3 razy w tygodniu przychodzi do niej do domu fryzjerka układać jej włosy. Itd itp
A w pokoju ma taki syf ze robaki sie zalęgną jak jej mama nie posprząta i majtek nie wypierze.
Szkoda slow
Działa na mnie jak ..... Ze swoim zachowaniem do innych ludzi i swoich rodzicow i o tym wie.
A W robi zeby jak potrzebuje ćwiczyć jak nowe egzaminy zdaje. Zaimplsntowala mu szczękę ze hooo hoooo ... ze go boli ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:01
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Matko ja tylko poszłam synka wykąpać a wy już tyle naklikalyscie
Ja sie właśnie psychicznie zaczynam nadstawiać na szpital od jutra. Zaraz skoczę sobie pod prysznic. Weszlabym do wanny do mojego T ale boje sie, ze jeśli coś wyszło z tymi pięknymi pecherzykami to wole nie kusić złego losu i ciepła kąpiel sobie odpuszcze. Pociesze sie prysznicem
-
Lena83 wrote:Hej dziewczyny wieczorne
Bylismy na imieninach - obiadlam sue za trzech. Siostrzenica piec razy Dziekowala za prezent
Potem pojechaliśmy "tylko zobaczy" do budowlanego a ja kupiłam 5 nowych doniczek. Mam juz 12 kwiatów w pokoju i trzeba mi znoszenie następnych zabronić!!!!
A po za tym wlasnie zaplanowaliśmy Sylwestra- kolezanka z jej partnerem organizują impreze zamknięta
Juz sie ciesze.
Tydzien zwariowany bedzie - jutro ja do gina, wtorek W do okulisty, środa cora do okulisty, czwartek cora do dermatologa a piatek ja do dentysty....
I gdzie tu ta Zumbę wcisnąć?
Lenka, ja np. chodzę na Zumbę w czwartki o 21, a następnego dnia na 7 do pracy - da sięSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Koniara wrote:No Asiula ja mialam takiego cykora ze moge byc w ciazy, ze odpuscilam sobie moje ulubione swieto...hubertusa , zbyt trzesie w siodle i zbyt wiele....piersioweczek
ale mam nadzieje ze za rok nadrobie.
Nadrobisz, nadrobisz
Ja nie chcę się dać zwariować i żyć od okresu do owulacji, od owulacji do testu i tak w kółko. Co ma być to będzie, a Zumba nie jest aż taka straszna
Konsultowałam to z moim ginekologiem, więc jest ok. Jedynie stwierdził, żebym sobie odpuściła Zumbę w dniu, kiedy dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzykówKoniara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Tez tak kiedys chodziłam ale to były inne czasy
No dobra sprobuje w czwartek
Zumba !!!!!
http://m.youtube.com/watch?v=n2en8t0KF4UAsiula86 lubi tę wiadomość
Misi@ wrote:Lena co to za małżenstwo...czy oni wogóle się widują czy tylko na skaype się spotykają...Dla mnie nie do przejścia...to po co małżenstwo?
Misia szkoda slow na te dziewczynea wlasciwie kobietę bo 30 na karku
Ostatnio obwieściło ze dziecko chce miec w przyszłym roku. To myslalam ze moze to oznacza przeprowadzkę do meza czy meza do niej. Ale gdzie tam. Stwierdziła ze zostaje u mamy bo ta przeciez sie bedzie dzieckiem zajmowac.
Lena i co na owulacje bedzie skakac do meza
albo moze pojdzie na farta na IUI albo in vitro
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzisz carnula tak sie ucieszylam ze jestes ze az 2 razy polubilam
Czarnula87 lubi tę wiadomość