My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek!
Nie wytrzymałam, zrobiłam dziś test, i wyszła bladziutka kreseczka, właściwie cień, ale mąż też widział wiec raczej nie mam zwidów.. trzymajacie kciuki.
Dziś zrobię bętę w lab, i muszę do ginki dzwonić co z tą luteiną bo miałam brać 10 dni i sie kończy a ostawic to teraz chyba nie mogę.Biedroneczka83, Anuśka, Pati Belgia, LaRa, Katjaa, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hej Freja aaa jak sie ciesze z Twojego cienia
nio moja @ na księżycu i nich tam zostanie oby tylko sie coś wyjaśniło tempka nadal wysoka cycki dlaej bolą wiec... boje sietrzymam kciuki
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:nio moja @ na księżycu i nich tam zostanie oby tylko sie coś wyjaśniło tempka nadal wysoka cycki dlaej bolą wiec... boje sie
Tescik dyszka zawsze prawdę powieBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Próbowałam to znaleźć na forum, ale nie daje rady, pisałam w ub tygodniu że czuję że sie udało i któraś z Was odpisała, że jak się sprawdzi będę najbardziej świadomą swojego stanu kobietą
nie chcę zapeszać i do porodu będę się martwić - bo już niestety wiem ze same 2 kreski ani skończony I trymestr nie gwarantują niczego ...
-
Biedroneczka83 wrote:Trzymamy trzymamy
ja sie zastanawiam czy dzis na bete nie uderzyćale sie boje i chyba do jutra poczekam
po za tym po poronieniu mi wyszedł test sikany negatywny a na drugi dzień w lab było ponad 40 jeszczeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Freja wrote:Próbowałam to znaleźć na forum, ale nie daje rady, pisałam w ub tygodniu że czuję że sie udało i któraś z Was odpisała, że jak się sprawdzi będę najbardziej świadomą swojego stanu kobietą
nie chcę zapeszać i do porodu będę się martwić - bo już niestety wiem ze same 2 kreski ani skończony I trymestr nie gwarantują niczego ...
WspieramFreja lubi tę wiadomość