My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A ja zaraz do pracy lecę, dziś rowerem bo auto w warsztacie, rety ależ mi się nie chce... 7 km w jedna stronę bleeee
-
Anastazjaaa wrote:U nas na szczęście w miarę ładnie i ciepło
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Ana nio jak zdąże to pojade dziś na bete
aaaaa aleeee sie bojeeeeee
a po test skocze do tescko hehehehehihih
za ile wyniki bety dostaniesz?
A tak wogole to dziendobry kochane !
Dzis powinnam miec @ ... oby na dobre odeszla na 9 miesiecy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 08:08
-
Czesc dziewczyny
Biedra pedz na bete- trzymam kciuki
Ale my sny oboje dzis mielismy. Mi sie śniło ze byłam na weselu. Kuzynka znalazła i oddała mi czyjeś dziecko - tak na zawsze. Był to noworodek - chłopczyk, blondynke. W sie z kolei śniło ze jest październik 2015 i wraca do domu do mnie, A i trojaczki z pracy. Był lekko zmieszany rankiem jak sie obudził.
Ja do gina dzis nie pojde- zaczekam do czwartku bo sie ze mnie tak leje ze zaleje pol gabinetu.
Mgły u nas nie maBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hej z rana. Wpadłem sie przywitać i lecę dziecię zawieźć na świetlice bo przez ten tydzień w Belgii ferie jesienne a potem do szpitala z bratem. Trzymajcie kciuki za wiadomości czy sie dawca zgodził. Dziś powinno być wiadomo. Postaram sie odezwać ze szpitala. Buziaki łaski i miłego dnia.
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z kawka
Blondik współczuje moja psina kiedys sie wytarzala w odpadach ze sklepu rybnego..matkow jak sobie przypomne to az mnie cofa
mój maz sie nademna zneca
wie ze nie mozemyi mnie pobudza
ale ja mu sie odwdziecze we wtorekseseses
justta lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej z rana. Wpadłem sie przywitać i lecę dziecię zawieźć na świetlice bo przez ten tydzień w Belgii ferie jesienne a potem do szpitala z bratem. Trzymajcie kciuki za wiadomości czy sie dawca zgodził. Dziś powinno być wiadomo. Postaram sie odezwać ze szpitala. Buziaki łaski i miłego dnia.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Anuśka, u mnie niczego nie zalało. Jest przymrozek i piękne słońce.
Biedra - leć po test, skoro bety nie dasz rady. Jak nic nie pokaże, to poczekamy aż zrobisz betę.
Lena - no, ale przynajmniej nie masz wątpliwości, że @ to teraz.
Pati - kciukam za dawcę.
Pati Belgia lubi tę wiadomość