My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy u Ciebie dziś też taka mgła jak u mnie? Nie widać nic pow. 50m.Anastazjaaa wrote:A ja zaraz do pracy lecę, dziś rowerem bo auto w warsztacie, rety ależ mi się nie chce... 7 km w jedna stronę bleeee
-
TO Ci zazdroszę, u nas od wczoraj nie widać słońca i zapowiada sie ze przez następne 3 dni też nie będzie...Anastazjaaa wrote:U nas na szczęście w miarę ładnie i ciepło
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Biedronka boisz sie zielonego kropka ???? nie potrzebnie on nie gryzie !!Biedroneczka83 wrote:Ana nio jak zdąże to pojade dziś na bete
aaaaa aleeee sie bojeeeeee
a po test skocze do tescko hehehehe
hihih
za ile wyniki bety dostaniesz?
A tak wogole to dziendobry kochane !
Dzis powinnam miec @ ... oby na dobre odeszla na 9 miesiecy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 08:08
-
Czesc dziewczyny

Biedra pedz na bete- trzymam kciuki
Ale my sny oboje dzis mielismy. Mi sie śniło ze byłam na weselu. Kuzynka znalazła i oddała mi czyjeś dziecko - tak na zawsze. Był to noworodek - chłopczyk, blondynke. W sie z kolei śniło ze jest październik 2015 i wraca do domu do mnie, A i trojaczki z pracy. Był lekko zmieszany rankiem jak sie obudził.
Ja do gina dzis nie pojde- zaczekam do czwartku bo sie ze mnie tak leje ze zaleje pol gabinetu.
Mgły u nas nie ma
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hej z rana. Wpadłem sie przywitać i lecę dziecię zawieźć na świetlice bo przez ten tydzień w Belgii ferie jesienne a potem do szpitala z bratem. Trzymajcie kciuki za wiadomości czy sie dawca zgodził. Dziś powinno być wiadomo. Postaram sie odezwać ze szpitala. Buziaki łaski i miłego dnia.
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z kawka

Blondik współczuje moja psina kiedys sie wytarzala w odpadach ze sklepu rybnego..matkow jak sobie przypomne to az mnie cofa
mój maz sie nademna zneca
wie ze nie mozemy
i mnie pobudza 
ale ja mu sie odwdziecze we wtorek
seseses
justta lubi tę wiadomość
-
TRzymam kciukiPati Belgia wrote:Hej z rana. Wpadłem sie przywitać i lecę dziecię zawieźć na świetlice bo przez ten tydzień w Belgii ferie jesienne a potem do szpitala z bratem. Trzymajcie kciuki za wiadomości czy sie dawca zgodził. Dziś powinno być wiadomo. Postaram sie odezwać ze szpitala. Buziaki łaski i miłego dnia.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Anuśka, u mnie niczego nie zalało
. Jest przymrozek i piękne słońce.
Biedra - leć po test, skoro bety nie dasz rady. Jak nic nie pokaże, to poczekamy aż zrobisz betę
.
Lena - no, ale przynajmniej nie masz wątpliwości, że @ to teraz
.
Pati - kciukam za dawcę
.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]