Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra u mnie: bimbołki bolały "niemiłosiernie" od początku owulacji i tego bólu nie było końca, odpuściły około 3 miesiąca ciąży.....to były moje objawy....reszta jak bóle na @, uczucie "zalania" itp. to normalka.....

Freja, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    Pati trzymam kciuki za dobrą decyzję dawcy!

Biedra kciuki za test/betę ;)

Freja gratki!

Misi@, Ty pytałaś o HSG? Bez obaw, dasz radę! Pisałam o tym parę (naście/dziesiąt/set?) stron temu ;)

choco niefajnie się zachowali, weź tu sama myśl za lekarzy wrrr

Freja, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Freja - nieśmiało gratuluję.
    U mnie pogoda piękna zero mgły za to spory mróz i trzeba było szyby skrobać :/
    Biedronka ja bym nie wytrzymała tyle bez testu kolejnego :)

• cati Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka :D ja caly czas mam bóle jak bym miala okresu dosac , a sluzu mam tyle ze czasem czuje jak bym miala plywac ;D
    raz jeden jajcor mi dokucza raz drugi i te rozciaganie w srodku specyficzne przynajmniej u mnie.
    Dodatkowo rycze na zawolanie ... cos obejrze i juz ...
    wczoraj jak zaczelam plakac bo maz mnie zdenerowwal to sie uspokoic nie moglam.
    Cycki mnie nie bola - ale to indytiwdualna sprawa ;D
    Zawsze mnie poobolewaly przed okresem tak 1-2 dni ... a teraz sa tylko ciezkie.
    No i mam mdlosci ale nie poranne tylko takie ze jak cos zjem to mnie muli i muli...
    Nie przestawaj brac foliku ! :)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/potrzebuje-rady,4546,1.html

Dla Cebie, Biedroneczko ;).
    szok szok faktycznie mnie teoret wychodzi ok 4tyg4 dni aaaa boje sie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 27 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Hej dziewczyny.
    Freja - nieśmiało gratuluję.
    U mnie pogoda piękna zero mgły za to spory mróz i trzeba było szyby skrobać :/
    Biedronka ja bym nie wytrzymała tyle bez testu kolejnego :)
    Ból rozczarowania chłodzi moje zapały.....

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 27 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Biedronka :D ja caly czas mam bóle jak bym miala okresu dosac , a sluzu mam tyle ze czasem czuje jak bym miala plywac ;D
    raz jeden jajcor mi dokucza raz drugi i te rozciaganie w srodku specyficzne przynajmniej u mnie.
    Dodatkowo rycze na zawolanie ... cos obejrze i juz ...
    wczoraj jak zaczelam plakac bo maz mnie zdenerowwal to sie uspokoic nie moglam.
    Cycki mnie nie bola - ale to indytiwdualna sprawa ;D
    Zawsze mnie poobolewaly przed okresem tak 1-2 dni ... a teraz sa tylko ciezkie.
    No i mam mdlosci ale nie poranne tylko takie ze jak cos zjem to mnie muli i muli...
    Nie przestawaj brac foliku ! :)
    nie nie ja biore nadal ten stężony folik 5mg x2 wiec spokojnie mnie tez tak włąsnie zjadła i tez coś zamuliło naciągło cycki jak balony w staniku ledwo je upycham

Freja lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Freja Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nie nie ja biore nadal ten stężony folik 5mg x2 wiec spokojnie mnie tez tak włąsnie zjadła i tez coś zamuliło naciągło cycki jak balony w staniku ledwo je upycham
    Do moich cycków jeszcze info ciąży nie dotarło :)i nie dają żadnych znaków

ara, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Spoco, choco ;), ja też tu zostaję. Razem z @, bo ona nie lubi latać i nigdzie się nie wybiera.
    No a z Małżem to chamstwo - czy ci lekarze są niepoważni? Obecni nieprzytomni :/. Na długo mu przełożono przyjęcie do szpitala i zabieg?
    zaraz ma do mnie do pracy przyjść to się wszystko dowiem.

**********************Gang 18+***********************

Wysłany: 27 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nio moje cycki tak jakby stwardły lekko a bolą pod spodem jak dotykam a jak je uwolniłam wczoraj to szybko sportowy zakładałam heheheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    bylam w podrozy poslubnej :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ara, Biedroneczka83, LaRa, Blondik, justta, Asiula86 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no opwieść dziewczyny niesamowita :) To by tłumaczyło dlaczego mój gin mówił żebym nie robiła tych głupich testów :D
    Kotka gdzie byliście? Jak było? Opowiadaj :)
    A ja nie pojechałam do pracy. Nadal mnie muli :( Czuję się.... hmmmm..... wiecie co.... ciążowo się czuję... o.O

nick nieaktualny, cati, PsotkaKotka, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja tylko na chwilke bo zaraz zaczybam 11 godzin mordegi.

Dzisiaj rano po przytulanku mezu i ja zasnelismy. Ja zaraz wstalam bo Michas sie obudzil. A mezu dalej spal.
    Poszlam go obudzic a on do mnie ze snilo mu sie ze mielismy coreczke i miala na imie Ania i ze Michas mial tak 3-4 lata a corka pojawila sie jak cieplo bylo :)

A wiecie co jest najlepsze ze mi dla dziewczynki chodzi po glowie imie Ania :)

Zrobilismy sobie tez ta wrozbe dla jaj po tym snie z obraczka i jemu i mi yszlo najpierw chlopak potem dziewczynka a potem nic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:55

nick nieaktualny, Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra współczuje bolących cycków. Mnie po owulce bolą od kilku miesięcy. No ale dla fasola ten ból bym zniosła :-D

Już wszystko wiem, czyli nie wiem nic.
    Mąż powinien odstawić tabletki na 48h przed przyjęciem do szpitala. Lekarz twierdzi że mówił. Ale nie mówił na pewno, bo ja z mężem byłam na tej wizycie i ani chirurg ani anestozjolog nic nie mówili o tym.
    Teraz mają terminy na 2 tygodnie zajęte. Jutro mamy iść do tego lekarza chirurga na wizytę i zobaczymy co powie, kiedy przyjmą do szpitala.
    Dodatkowo wkurza to, że mąż ma własną działalność i zlecenia przekazał komu innemu. I teraz nie bardzo wiadomo co robić. Ja też wzięłam urlop na dwa tygodnie od jutra. I co jak w szpitalu powiedzą ze ma przyjść za dwa tygodnie? Mi akurat urlop się skończy. W dodatku w listopadzie mam dwa szkolenie.
    Ehhhh no wnerw mam na 102.

Jutro idziemy rano do tego doktorka i wtedy będziemy myśleć i obmyśląć plany. Maż powiedział że jak mu tej operacji nie zrobią teraz to on z niej rezygnuje i sam schudnie.
    A może los właśnie chciał mu dać takiego kopniaka żeby się zmobilizował. Juz raz schudl prawie 30 kilo, ale ja nie zareagowalam w momencie jak spowrotem zaczął tyć więc wrócił do wagi wyjściowej.

• choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kotka jak było w podróży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wymusiłam na mamie wykonanie "wróżby" i po chłopaku wyszła mi dziewczyna :) i koniec. A niech jej się spełni :)
    Anuśka - :) ciążowo powiadasz :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej hej ja tylko na chwilke bo zaraz zaczybam 11 godzin mordegi.

Dzisiaj rano po przytulanku mezu i ja zasnelismy. Ja zaraz wstalam bo Michas sie obudzil. A mezu dalej spal.
    Poszlam go obudzic a on do mnie ze snilo mu sie ze mielismy coreczke i miala na imie Ania i ze Michas mial tak 3-4 lata a corka pojawila sie jak cieplo bylo :)

A wiecie co jest najlepsze ze mi dla dziewczynki chodzi po glowie imie Ania :)

Zrobilismy sobie tez ta wrozbe dla jaj po tym snie z obraczka i jemu i mi yszlo najpierw chlopak potem dziewczynka a potem nic :)
    Ha ha nieźle...Będzie jednak wpadka niebawem :) Ania to bardzo ładne imię polecam bo Anie to świetne dziewczyny :P

Choco lekarze się nie popisali :/ Ale może to i dobrze... Bo jeśli raz już zrzucił i mu się udało bez operacji to może i teraz mu się uda :) A operacja zawsze niesie ryzyko jakichś powikłań, więc ja bym spróbowała bez :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Czuję się.... hmmmm..... wiecie co.... ciążowo się czuję... o.O

Nie, no niemożliwe :D...
    A tak serio - niewiele nas tu, które w Czasie Świra nie czują się ciążowo. A sprawdza się jak zwykle w 50% - albo jesteś w ciąży albo nie ;D.

Choco - oby zabieg przełożyli na jutro i wsio ;).

Biedronka - no bywa, także historia ku pokrzepieniu serc ;).

Psotka- i jak :D?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie, no niemożliwe :D...
    A tak serio - niewiele nas tu, które w Czasie Świra nie czują się ciążowo. A sprawdza się jak zwykle w 50% - albo jesteś w ciąży albo nie ;D.

Choco - oby zabieg przełożyli na jutro i wsio ;).

Biedronka - no bywa, także historia ku pokrzepieniu serc ;).

Psotka- i jak :D?
    Jak dla mnie z PCO i wiekiem i tym co mówili lekarze to 50% to całkiem sporo :P
    A swoją drogą Czas Świra jest straszny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:08

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podroz byla spontaniczna, pojechalismy za pogoda :D. Bylismy na moment nad jeziorem Garda, potem Bolonia i sliczne wloskie wioseczki, potem pojechalismy do Rzymu i spalismy 3 noce u kolezanki pod stolica, polezelismy troche nawet na plazy a w drodze powrotnej zobaczylismy Siene i Florencje i zatrzymalismy w przecudnej starej (z XVw) willi toskanskiej. Jeszcze jak wyjezdzalismy z Florencji to bylo ponad 20stopni a jak wjechalismy do Austrii to 5°C i snieg!

chocko a na co ta operacja?

nick nieaktualny, ara, beszka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2706 2707 2708 2709 2710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ