X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra u mnie: bimbołki bolały "niemiłosiernie" od początku owulacji i tego bólu nie było końca, odpuściły około 3 miesiąca ciąży.....to były moje objawy....reszta jak bóle na @, uczucie "zalania" itp. to normalka.....

Freja, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    Pati trzymam kciuki za dobrą decyzję dawcy!

Biedra kciuki za test/betę ;)

Freja gratki!

Misi@, Ty pytałaś o HSG? Bez obaw, dasz radę! Pisałam o tym parę (naście/dziesiąt/set?) stron temu ;)

choco niefajnie się zachowali, weź tu sama myśl za lekarzy wrrr

Freja, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Freja - nieśmiało gratuluję.
    U mnie pogoda piękna zero mgły za to spory mróz i trzeba było szyby skrobać :/
    Biedronka ja bym nie wytrzymała tyle bez testu kolejnego :)

• cati Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka :D ja caly czas mam bóle jak bym miala okresu dosac , a sluzu mam tyle ze czasem czuje jak bym miala plywac ;D
    raz jeden jajcor mi dokucza raz drugi i te rozciaganie w srodku specyficzne przynajmniej u mnie.
    Dodatkowo rycze na zawolanie ... cos obejrze i juz ...
    wczoraj jak zaczelam plakac bo maz mnie zdenerowwal to sie uspokoic nie moglam.
    Cycki mnie nie bola - ale to indytiwdualna sprawa ;D
    Zawsze mnie poobolewaly przed okresem tak 1-2 dni ... a teraz sa tylko ciezkie.
    No i mam mdlosci ale nie poranne tylko takie ze jak cos zjem to mnie muli i muli...
    Nie przestawaj brac foliku ! :)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/potrzebuje-rady,4546,1.html

Dla Cebie, Biedroneczko ;).
    szok szok faktycznie mnie teoret wychodzi ok 4tyg4 dni aaaa boje sie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 27 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Hej dziewczyny.
    Freja - nieśmiało gratuluję.
    U mnie pogoda piękna zero mgły za to spory mróz i trzeba było szyby skrobać :/
    Biedronka ja bym nie wytrzymała tyle bez testu kolejnego :)
    Ból rozczarowania chłodzi moje zapały.....

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 27 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Biedronka :D ja caly czas mam bóle jak bym miala okresu dosac , a sluzu mam tyle ze czasem czuje jak bym miala plywac ;D
    raz jeden jajcor mi dokucza raz drugi i te rozciaganie w srodku specyficzne przynajmniej u mnie.
    Dodatkowo rycze na zawolanie ... cos obejrze i juz ...
    wczoraj jak zaczelam plakac bo maz mnie zdenerowwal to sie uspokoic nie moglam.
    Cycki mnie nie bola - ale to indytiwdualna sprawa ;D
    Zawsze mnie poobolewaly przed okresem tak 1-2 dni ... a teraz sa tylko ciezkie.
    No i mam mdlosci ale nie poranne tylko takie ze jak cos zjem to mnie muli i muli...
    Nie przestawaj brac foliku ! :)
    nie nie ja biore nadal ten stężony folik 5mg x2 wiec spokojnie mnie tez tak włąsnie zjadła i tez coś zamuliło naciągło cycki jak balony w staniku ledwo je upycham

Freja lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Freja Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nie nie ja biore nadal ten stężony folik 5mg x2 wiec spokojnie mnie tez tak włąsnie zjadła i tez coś zamuliło naciągło cycki jak balony w staniku ledwo je upycham
    Do moich cycków jeszcze info ciąży nie dotarło :)i nie dają żadnych znaków

ara, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Spoco, choco ;), ja też tu zostaję. Razem z @, bo ona nie lubi latać i nigdzie się nie wybiera.
    No a z Małżem to chamstwo - czy ci lekarze są niepoważni? Obecni nieprzytomni :/. Na długo mu przełożono przyjęcie do szpitala i zabieg?
    zaraz ma do mnie do pracy przyjść to się wszystko dowiem.

**********************Gang 18+***********************

Wysłany: 27 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nio moje cycki tak jakby stwardły lekko a bolą pod spodem jak dotykam a jak je uwolniłam wczoraj to szybko sportowy zakładałam heheheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    bylam w podrozy poslubnej :D

marissith, Malenq, ara, Biedroneczka83, LaRa, Blondik, justta, Asiula86 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no opwieść dziewczyny niesamowita :) To by tłumaczyło dlaczego mój gin mówił żebym nie robiła tych głupich testów :D
    Kotka gdzie byliście? Jak było? Opowiadaj :)
    A ja nie pojechałam do pracy. Nadal mnie muli :( Czuję się.... hmmmm..... wiecie co.... ciążowo się czuję... o.O

marnut, cati, PsotkaKotka, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja tylko na chwilke bo zaraz zaczybam 11 godzin mordegi.

Dzisiaj rano po przytulanku mezu i ja zasnelismy. Ja zaraz wstalam bo Michas sie obudzil. A mezu dalej spal.
    Poszlam go obudzic a on do mnie ze snilo mu sie ze mielismy coreczke i miala na imie Ania i ze Michas mial tak 3-4 lata a corka pojawila sie jak cieplo bylo :)

A wiecie co jest najlepsze ze mi dla dziewczynki chodzi po glowie imie Ania :)

Zrobilismy sobie tez ta wrozbe dla jaj po tym snie z obraczka i jemu i mi yszlo najpierw chlopak potem dziewczynka a potem nic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:55

Mona_M, Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra współczuje bolących cycków. Mnie po owulce bolą od kilku miesięcy. No ale dla fasola ten ból bym zniosła :-D

Już wszystko wiem, czyli nie wiem nic.
    Mąż powinien odstawić tabletki na 48h przed przyjęciem do szpitala. Lekarz twierdzi że mówił. Ale nie mówił na pewno, bo ja z mężem byłam na tej wizycie i ani chirurg ani anestozjolog nic nie mówili o tym.
    Teraz mają terminy na 2 tygodnie zajęte. Jutro mamy iść do tego lekarza chirurga na wizytę i zobaczymy co powie, kiedy przyjmą do szpitala.
    Dodatkowo wkurza to, że mąż ma własną działalność i zlecenia przekazał komu innemu. I teraz nie bardzo wiadomo co robić. Ja też wzięłam urlop na dwa tygodnie od jutra. I co jak w szpitalu powiedzą ze ma przyjść za dwa tygodnie? Mi akurat urlop się skończy. W dodatku w listopadzie mam dwa szkolenie.
    Ehhhh no wnerw mam na 102.

Jutro idziemy rano do tego doktorka i wtedy będziemy myśleć i obmyśląć plany. Maż powiedział że jak mu tej operacji nie zrobią teraz to on z niej rezygnuje i sam schudnie.
    A może los właśnie chciał mu dać takiego kopniaka żeby się zmobilizował. Juz raz schudl prawie 30 kilo, ale ja nie zareagowalam w momencie jak spowrotem zaczął tyć więc wrócił do wagi wyjściowej.

• choco Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kotka jak było w podróży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wymusiłam na mamie wykonanie "wróżby" i po chłopaku wyszła mi dziewczyna :) i koniec. A niech jej się spełni :)
    Anuśka - :) ciążowo powiadasz :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej hej ja tylko na chwilke bo zaraz zaczybam 11 godzin mordegi.

Dzisiaj rano po przytulanku mezu i ja zasnelismy. Ja zaraz wstalam bo Michas sie obudzil. A mezu dalej spal.
    Poszlam go obudzic a on do mnie ze snilo mu sie ze mielismy coreczke i miala na imie Ania i ze Michas mial tak 3-4 lata a corka pojawila sie jak cieplo bylo :)

A wiecie co jest najlepsze ze mi dla dziewczynki chodzi po glowie imie Ania :)

Zrobilismy sobie tez ta wrozbe dla jaj po tym snie z obraczka i jemu i mi yszlo najpierw chlopak potem dziewczynka a potem nic :)
    Ha ha nieźle...Będzie jednak wpadka niebawem :) Ania to bardzo ładne imię polecam bo Anie to świetne dziewczyny :P

Choco lekarze się nie popisali :/ Ale może to i dobrze... Bo jeśli raz już zrzucił i mu się udało bez operacji to może i teraz mu się uda :) A operacja zawsze niesie ryzyko jakichś powikłań, więc ja bym spróbowała bez :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Czuję się.... hmmmm..... wiecie co.... ciążowo się czuję... o.O

Nie, no niemożliwe :D...
    A tak serio - niewiele nas tu, które w Czasie Świra nie czują się ciążowo. A sprawdza się jak zwykle w 50% - albo jesteś w ciąży albo nie ;D.

Choco - oby zabieg przełożyli na jutro i wsio ;).

Biedronka - no bywa, także historia ku pokrzepieniu serc ;).

Psotka- i jak :D?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie, no niemożliwe :D...
    A tak serio - niewiele nas tu, które w Czasie Świra nie czują się ciążowo. A sprawdza się jak zwykle w 50% - albo jesteś w ciąży albo nie ;D.

Choco - oby zabieg przełożyli na jutro i wsio ;).

Biedronka - no bywa, także historia ku pokrzepieniu serc ;).

Psotka- i jak :D?
    Jak dla mnie z PCO i wiekiem i tym co mówili lekarze to 50% to całkiem sporo :P
    A swoją drogą Czas Świra jest straszny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:08

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podroz byla spontaniczna, pojechalismy za pogoda :D. Bylismy na moment nad jeziorem Garda, potem Bolonia i sliczne wloskie wioseczki, potem pojechalismy do Rzymu i spalismy 3 noce u kolezanki pod stolica, polezelismy troche nawet na plazy a w drodze powrotnej zobaczylismy Siene i Florencje i zatrzymalismy w przecudnej starej (z XVw) willi toskanskiej. Jeszcze jak wyjezdzalismy z Florencji to bylo ponad 20stopni a jak wjechalismy do Austrii to 5°C i snieg!

chocko a na co ta operacja?

Malenq, ara, beszka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2706 2707 2708 2709 2710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ