X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja tak wyglądać bede czekająć na wynik testu albo bety

Ania_84 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dziewczyny ..wiecie co stresuje sie na maxa ..;/

plisssss niech cos sie ruszy ...

wielkie-oczy-kota-ze-shreka1.jpg
    Aniu będzie dobrze :) Musi być :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dziewczyny ..wiecie co stresuje sie na maxa ..;/

plisssss niech cos sie ruszy ...

Oho, to jest nowa odmiana Czasu Świra ;). Choroba mutuje i się rozprzestrzenia :D.

Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Zaczęło się od koszmarnego bólu głowy, a teraz bolą mnie jeszcze barki, szyja, plecy i krzyż. Normalnie wstaję rano, bo budzę się z bólu i sama z sobą nie potrafię wytrzymać.
    A u lekarza byłaś??? Może Cię przewiało? Nie latałaś po górach i lasach z gołymi cycami czasem ;) ?????

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A u lekarza byłaś??? Może Cię przewiało? Nie latałaś po górach i lasach z gołymi cycami czasem ;) ?????
    Ja myślę, że to od wystawiania doopki na wiatr i spryskiwania się Briesem :)
    Ale łączę się w bólu, bo tak mnie napiernicza kark, głową nie mogę ruszać.
    Ania będzie dobrze.
    Słuchajcie, a mi sie klepki w mózgu poprzestawiały, robię małżowi awantury bez powodu, oberwał nawet za to że 2 dni sexu nie było i że niby jak ja mam w ciążę zajść... zaczynam mu współczuć żony....

marnut, Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Ania będzie dobrze.
    Słuchajcie, a mi sie klepki w mózgu poprzestawiały, robię małżowi awantury bez powodu, oberwał nawet za to że 2 dni sexu nie było i że niby jak ja mam w ciążę zajść... zaczynam mu współczuć żony....
    a mój mi ostatnio powiedział ze hyba mi libido spadło bo jakoś sie do niego nie dobieram hehehe potem jakos taki niepełny w sobote i wczoraj zaczelismy a potem mówi ty mi jakiegos bromu dosypałas ja mówie że chyba sobie jaja robi i spisał sie chłopak na medal :) za to ja miałam jakiś wewnętrzny strach

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie byłam i się nie wybieram. Z lekarzami tutaj wolę nie mieć do czynienia, uważam ich za niedouczonych tłuków z Ukrainy i wyrzutków zachodniej Polski w ząbek czesanych :/.
    Nie przypominam sobie nagusieńkiego latania na miotle (do sabatowej pełni jeszcze trochę), czas udawania wodzących na pokuszenie rusałek i nimf wodnych minął bezpowrotnie wraz z urodzeniem pierwszego dziecka, wilkołaki są owłosione...nie, no nic co by usprawiedliwiało latanie nago i przewianie ;)...

Anuśka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Oho, to jest nowa odmiana Czasu Świra ;). Choroba mutuje i się rozprzestrzenia :D.
    oo tak czas swira napedza i mutuje sie z kazdym dniem :D

Anuśka, marnut lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie byłam i się nie wybieram. Z lekarzami tutaj wolę nie mieć do czynienia, uważam ich za niedouczonych tłuków z Ukrainy i wyrzutków zachodniej Polski w ząbek czesanych :/.
    Nie przypominam sobie nagusieńkiego latania na miotle (do sabatowej pełni jeszcze trochę), czas udawania wodzących na pokuszenie rusałek i nimf wodnych minął bezpowrotnie wraz z urodzeniem pierwszego dziecka, wilkołaki są owłosione...nie, no nic co by usprawiedliwiało latanie nago i przewianie ;)...
    U mnie też ten czas przeminął z urodzeniem pierworodnej :) Wiem że coś powinnam Ci w tym miejscu doradzić ale za cholerę nie wiem co :) Mam tylko nadzieję że bóle szybko miną :) Lecę do tej mojej dentystki.
    Miłego dzionka laseczki :)

Wysłany: 27 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze wiecie co mam nadzieje ze dostane ten euthyrox jutro od gina bo do endo to juz w tym roku na NFZ nie ma szans a w kompie sie partyce posypały i cała naprawa zgarnie 150zł z kolejnej wypłaty wiec nie mam kasy na prywatnego endo :/

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Ania będzie dobrze.
    hehehe skad ja to znam tez tak mialam w czasie owulacji i zielonych kwadracikow na owu :P

teskt mojego meza zawsze byl.. z tej wscieklosci mi odgryziesz pytona :p

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Freja Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam badanko - teraz czekać do wieczora na wyniki trzeba, ale to jakoś zleci, ze spotkania na spotkanie a potem z młodym do sklepu po spodnie bo jakoś wygląda jakby woda w piwnicy była...w ciagu 2tygodnie wyrósł ze wszystkich spodni ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:41

Ania_84, Biedroneczka83, Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek dziewczęta :)
    Komuś gratulować? Coś się wydarzyło jak mnie nie było? bo ja nigdy w życiu Was nie nadrobię :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati gratuluję!!!!!!! :) dopiero zauważyłam na fb :D
    Super bardzo się cieszę <3

cati lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 27 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Smoczyca :) gdzie byłaś jak cie nie było :) jak sie czujesz

Frej zaciskam kciuki

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    U mnie też ten czas przeminął z urodzeniem pierworodnej :) Wiem że coś powinnam Ci w tym miejscu doradzić ale za cholerę nie wiem co :) Mam tylko nadzieję że bóle szybko miną :) Lecę do tej mojej dentystki.
    Miłego dzionka laseczki :)

Nie musisz nic doradzać, ja doskonale wiem co powinnam zrobić - od wczoraj się do tego przygotowuję psychicznie: iść na basen, albo porozciągać się z Sindi :D.

Mona - te poprzestawiane klepki są mi skądinąd znajome ;).

Biedroneczko - nie znam się kompletnie na tym, mam jednak nadzieję, że wystawianie recepty pójdzie po Twojej myśli :).

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hej Smoczyca :) gdzie byłaś jak cie nie było :) jak sie czujesz

Frej zaciskam kciuki
    A Freja testuje? testowała? coś jest na rzeczy? :)
    AAA ja rosnę ;) a bo ciągle coś a to majstry od dachu, a to dziś okna montują, w sumie ciągle coś, a zdrówko całkiem nieźle tylko szybciej się męczę i marudna się robię ;) ale moje otoczenie musi to przeżyć :)
    a 6 listopada poznam płeć mam nadzieję i już z niecierpliwością przebieram nóżkami :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie da się :D Ja tylko dzisiaj przyjaźniłam się z kibelkiem i już wie że się nie da :)

Hehehe da się. Się nie ma wyjścia to się da. ;)

Lena a ta siostra dentystka to jakiś dramat. Dlaczego Twój mąż się nie wymiksuje z darmowych usług księgowych?

Maniek dzięki. Ja proszę to moje dziecię, straszę, grożę, macham palcem i błagam o litość. Nic nie działa.

Do mnie może budowlańcy jutro przyjadą (mieli być 15 października, teraz to już niby obiecują że jutro będą...), u mnie na podwórku są dwa stare budyneczki malutkie gospodarcze, mają to wyburzać a jak wyburzą to może wyleją już fundament. Nie cierpię remontów i budów ale trzeba ścierpieć.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja wrote:
    Do moich cycków jeszcze info ciąży nie dotarło :)i nie dają żadnych znaków

Luuudzieee gdzież ja przegapiłam tą wiadomość?????

Freja gratuluję!

Wysłany: 27 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koroko a co tam bedziecie stawic jak wylewke zrobicie??

kurcze nio odpuściła by juz ta Twoja dzidzia :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 2708 2709 2710 2711 2712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ