My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:ja chyba osobiście pojade cie wycałowac jak bedzie +
ok jade za 40 min po test pewnie kupie dwa hehehe zatestuje jak dojade do domku pewnie po 15
czekam my LOf
Blondik - wyglada to ttroche tak jak wszystko zaczelo sie regulowaca to dobry znak !moze hormony sie pogodzily
Freja - ty 1 tez zaczelas @
A suwaczek jeszcze nei wybralam jakiegos ladnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:00
-
nick nieaktualnyCoś mi sie popaprało z wykresem w statystykach przewidywany termin owulacji mi przeskoczył na początek cyklu. Kurde nie wiem co kliknęłam
Blondik - u mnie zupa pomidorowa i sałatka Cezar. Mąż chyba chce się zrehabilitować za weekend bo wie, że Cezara uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:12
-
Ja robie łososia ze szpinakiem i smietana plus makaron brązowy.
to samo co bylo wczoraj bo tez nie mam pomyslu
ej jak mozna upiec łososia?potrzebuje folie do tego ??
Mona bo wyszedl ci dodatni test owulacyjny i temp wysokie utrzymuja sie od minimum 3-4 dnito tak wyznaczylo ci owulacje.
Ja tez miewalam bardzo wczesne ovulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:22
-
PsotkaKotka wrote:LaRa a ty dalej na silownei zasuwasz? Ja sie wlasnie nad jakims psortem zastanawiam. Moze joga albo pilates dla ciezarowek. Basen niby dobry ale mi zimno na sama mysl.
Ja? na siłowni?? na siłowni nie bylam od kwietnia, bo uraz barku, pozniej skrecona (peknieta) kostka no i ciaza. Mialam chodzic na basen, ale jestem ciagle zasmarkana i zakichana i sie boje zachorowac.
Jedyne co mi zostalo z ruchu to codzienne spacery z psiakiem -
nick nieaktualnyBlondik ja robiłam: pieczona dynia z kaszą jaglaną i piersiami z kurczaka nadziewanymi suszonymi pomidorami, zawiniętymi w szynkę parmeńską
do tego upiekłam pierniczki heheh ciasto leżakowało ponad miesiąc:) a jutro w opakowania i siup do zamrażarki.....
to chyba zgredka latała na siłownię....cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:wy takie wymyslne dania gotujecie,a ja nic nie potrafie;(
Blondik, cati lubią tę wiadomość
-
Malenq - dokladnie tak samo by bylo ze mna
A propo przepisow to szukam przepisu na dyniowa zupe krem !
tanio teraz dynie mozna dostac taka 4kg to i ciasto i zupa wyjdziea moze nawet na halloween jakas straszna dynia mi wyjdzie
Blondik, Malenq lubią tę wiadomość