My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Koroko a co tam bedziecie stawic jak wylewke zrobicie??
kurcze nio odpuściła by juz ta Twoja dzidzia
Chcemy "powiększyć" sobie dom.W tej chwili mamy 2 pokoje, kuchnię i łazienkę. Pozostała część domu jest przeznaczona na naszą działalność gospodarczą. Chcemy powiększyć sklep, bo już nam się towar nie mieści a przy okazji dobudować sobie parę pokoi. Chciałabym osobny pokój dla dzieciaka jak już podrośnie.
Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ja sie łącze ze szpitala. Narazie lekarza jeszcze na oczy nie widziałam, dalej czekamy, ale brat już pod nawadniaczami leży, krew pobrali wiec czekamy na wyniki i na lekarza, który zleci podłączenie chemii. A na marginesie, tak kombinowałem z łóżkiem, ze mało go co nie popsułam. Chociaż zabawnie było
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Chcemy "powiększyć" sobie dom.
W tej chwili mamy 2 pokoje, kuchnię i łazienkę. Pozostała część domu jest przeznaczona na naszą działalność gospodarczą. Chcemy powiększyć sklep, bo już nam się towar nie mieści a przy okazji dobudować sobie parę pokoi. Chciałabym osobny pokój dla dzieciaka jak już podrośnie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Gdzie sie podziałyście wiecie co przekonałam sie że chyba faktycznie pozostane przy tym ginie moim co mi ciąże prowadził z Zuzą on przynajmniej sie przejął tym TSH dzwoniłąm teraz do tego co ma usg bez wydruku
i on to olał ee to nieznacznie ponad norme prosze za 3 dni zrobic test jak bedzie ok to do internisty iść a potem do niego za ok tydzien heheh dobry nie ma co wrrr
-
ale oni tak wszedze traktuja
Biedronka zatestuj noooooo !!! wrazie czego jak cos to ja ci wysylam kosz pelen cuksow jesli sie myle !!! OK ???
ale ja wiem ze bedzie zielony groszek on juz tam buszujeeeeeeeee
smoczycano wiec sczesliwe liczby to
Cati , Freja i Biedronka
do tej ostatniej jeszcze nie dootarło ze ma pozytywa( jeszczenie zrobila testu ) no ale spojrz... na jej wykres.. toc to oczywiste jak to ze czarne to biale a biale to czarne ..yyyy cos pokrecilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:53
Biedroneczka83, Freja lubią tę wiadomość
-
cati wrote:
ale oni tak wszedze traktuja
Biedronka zatestuj noooooo !!! wrazie czego jak cos to ja ci wysylam kosz pelen cuksow jesli sie myle !!! OK ???
ale ja wiem ze bedzie zielony groszek on juz tam buszujeeeeeeeee
smoczycano wiec sczesliwe liczby to
Cati , Freja i Biedronka
do tej ostatniej jeszcze nie dootarło ze ma pozytywa( jeszczenie zrobila testu ) no ale spojrz... na jej wykres.. toc to oczywiste jak to ze czarne to biale a biale to czarne ..yyyy cos pokrecilam
ok jade za 40 min po test pewnie kupie dwa hehehe zatestuje jak dojade do domku pewnie po 15cati lubi tę wiadomość
-
Październik jak widać wyjątkowo na bogato
Jakoś to tak falami idzie, najpierw udany lipiec/sierpnień, potem posucha we wrześniu, a teraz znowu obrodziło w piździerniku!
Czyli rozumiem że listopad nie bardzo, za to będzie dużo prezentów pod choinkęMona_M, Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Październik jak widać wyjątkowo na bogato
Jakoś to tak falami idzie, najpierw udany lipiec/sierpnień, potem posucha we wrześniu, a teraz znowu obrodziło w piździerniku!
Czyli rozumiem że listopad nie bardzo, za to będzie dużo prezentów pod choinkębo podobno owuluje co drugi miesiac
Nieukowa, marnut, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo tu marnut sie pisal na grudzen
bo podobno owuluje co drugi miesiac
.
Poza tym - ja cały czas mam plamienia. Nie takie, żeby trzeba było wkładkę nosić, ale jak sprawdzam śluz, to za każdym razem jest podbarwiony na brązowo. Więc ja nie wiem co się z tym cyklem dzieje, ale nic dobrego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 14:04