My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja nieśmiało pogratuluje Frei i trzymam mocno kciuki za Dronkę - dajesz kochana!
Blondik - faktycznie ładny wykresik
Ania zemsta jest słodka
Pati trzymam kciuki za dobre wieści..
no i dzień dobry..
ja u rodziców, na śląsku.. piękne słoneczko za oknem..
zaraz idę na obchód rodzinnego miasta
Ania_84, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cati małpa poszla do innych po banany
Twoje jej juz nie smakowały
Biedro - trzymam kciuki
Anuska widze ze Ty tak samo wytrzymałąs bez mierzenia jak i ja
KOnwalijko milych dni w rodzinnymi samego słoneczka
a jak tam sie czujesz ??
Marnut a Ty opitalasz sie z tempka
-
cati wrote:Biedronka boisz sie zielonego kropka ???? nie potrzebnie on nie gryzie !!
hihih
za ile wyniki bety dostaniesz?
A tak wogole to dziendobry kochane !
Dzis powinnam miec @ ... oby na dobre odeszla na 9 miesiecy!!!Freja lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Cati małpa poszla do innych po banany
Twoje jej juz nie smakowały
Biedro - trzymam kciuki
Anuska widze ze Ty tak samo wytrzymałąs bez mierzenia jak i ja
KOnwalijko milych dni w rodzinnymi samego słoneczka
a jak tam sie czujesz ??
Marnut a Ty opitalasz sie z tempkaCiekawska jestem jak cholera
Ania ale Ty masz fajnie opisane dni płodne hi hi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pati trzymam za dawce
Konwalijko kurcze a gdzie ty jesteś??? u mnie w Sosnowcu mgła jak mleko brrrr
Malenqa ja bede jak ty poczekam do 18dpo hehehehehe
a wychodze dziś wczesniej z pracy bo jade do Zuzu wiec bede mogła skoczyć po test do tescobo w rossmanie nie wiem czy 10 mają??
a potem pozałatwiac moje urzedowe sprawy z mieszkaniem dziadków i jak zdąże upuszcze sobie krwiMalenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No miało być jak u Marnut ale jakoś nie mogę przestać
Ciekawska jestem jak cholera
Ania ale Ty masz fajnie opisane dni płodne hi hi
musiałąm cos wymyslec
Anuśka lubi tę wiadomość
-
No to testuj dzis biedroneczko !!
ja ci mowie ze przeciez razem z freja wyslalysmy nasze @ w kosmos pamietasZ?
UJowa rakiete? ?
po inne banany ?
ja ciagle latam sprawdzac czy nie mam @ - to glupie
robie test codziennie by zobaczyc 2 tluste krechy , ale narazie jest blada.
MAm nadzieje ze bedzie oki sie wszystko rozwinie jak trzeba.
Wczoraj mialam spine mocna z mezem , tak ze poplakalam sie .... az przyszedl mnie przeprosic... bo mialam racje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 08:35
Freja lubi tę wiadomość
-
Biedro - trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,trzymam mocno kciuki,za Twoją zieloną kropkę
Ania_84, cati, Malenq, Biedroneczka83, ara, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka - dawaj w Bieszczady
. Tu nie ma Pracy. Żadnej.
Ania84 - ja już dawno pisałam - nie mam zamiaru mierzyć póki nie pojawi się śluz płodny i mam zamiar mierzyć tylko do wyznaczenia "twardej krechy" na OF.
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
kobity kopnijcie mnie w zada..alez mi sie nie chce isc a musze
do zobaczonka pozniejbuzioly
Malenq lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Freja gratulacje
Ale wiecie co normalnie strzelę na Was focha. Wszystkie wysłałyscie małpy Ujową rakietą, a ja prosiłam moją też weźcie i co? Wasze poleciały a moja została. Ehhh na szczęście się juz kończy.
a ja dziś męża odstawiłam do szpitala, a teraz mi pisze że chybaa go wypuszczą, bo nie mogą mu dać narkozy bo jakieś tabletki brał. Yyyy tylko nie wiem czemu nikt nic wcześniej nie powiedział. Ani chirurg u którego miał konsultacje ani anestozjolog. To chyba oczywiste ze osoba z cukrzycą bierze leki.
Właśnie dostalaam SMSa ze go wypisali. Wrrrrrr.**********************Gang 18+***********************
-
Choco - bo ona jakas uparta byla ta @ , ale juz jej zabukowalysmy kolejny bilet tym razem z wyprzedzeniem zeby mogla ze soba wiacej bannanow wziąć
to moze tam zostanie
)))
Freja, choco, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:
No to testuj dzis biedroneczko !!
ja ci mowie ze przeciez razem z freja wyslalysmy nasze @ w kosmos pamietasZ?
UJowa rakiete? ?
po inne banany ?
ja ciagle latam sprawdzac czy nie mam @ - to glupie
robie test codziennie by zobaczyc 2 tluste krechy , ale narazie jest blada.
MAm nadzieje ze bedzie oki sie wszystko rozwinie jak trzeba.
Wczoraj mialam spine mocna z mezem , tak ze poplakalam sie .... az przyszedl mnie przeprosic... bo mialam racje...
wiecie co boje sie ze nawet 10 nie wyjdziea tamtem był fałszywy
gadałm wczora z kuzynkamałża na 40 urodziłą córcie i ona mi mówi ze nie miała okresu testy nic po 2 tyg czyli teoret 6tydzien ciąży wyszła blada na maksa krech po godzinie na tescie a mała Ala ma teraz ponad rokpocieszyła mnie
-
nick nieaktualnychoco wrote:Cześć dziewczynki.
Freja gratulacje
Ale wiecie co normalnie strzelę na Was focha. Wszystkie wysłałyscie małpy Ujową rakietą, a ja prosiłam moją też weźcie i co? Wasze poleciały a moja została. Ehhh na szczęście się juz kończy.
a ja dziś męża odstawiłam do szpitala, a teraz mi pisze że chybaa go wypuszczą, bo nie mogą mu dać narkozy bo jakieś tabletki brał. Yyyy tylko nie wiem czemu nikt nic wcześniej nie powiedział. Ani chirurg u którego miał konsultacje ani anestozjolog. To chyba oczywiste ze osoba z cukrzycą bierze leki.
Właśnie dostalaam SMSa ze go wypisali. Wrrrrrr., ja też tu zostaję. Razem z @, bo ona nie lubi latać i nigdzie się nie wybiera.
No a z Małżem to chamstwo - czy ci lekarze są niepoważni? Obecni nieprzytomni. Na długo mu przełożono przyjęcie do szpitala i zabieg?
Dronka - ja tu na OF czytałam, że dziewczynie nie wychodziły testy a lekarka na USG zobaczyła ciążę 6tydz. Zaraz Ci linka znajdę
-
nick nieaktualny