My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenqa, nam w tym roku stuknie 7 lat razem, a po slubie 3 lata. Tez zakochani jestesmy jak smarkacze
Ale przyznam sie, ze to raczej ja jestem osoba dominujaca w zwiazku, ze wzgledu na moj uparty charakter maz mi czesto ustepuje.Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
mnie też humor dopisuje, złożyłam rano wniosek o pozwolenie na budowę! także trzymajcie teraz kciuki żeby wszystko było dla urzędu jasne i łaskawie wydali mi papierek!
co do charakterków, to my już tutaj z Neną nie raz pisałyśmy, że mężczyźni kochają zołzymądre zołzy
i fakt - ja też mam wrażenie, że z każdym rokiem kocham małża coraz bardziej
i smutno mi, bo szwagierka rozwodzi się po zaledwie roku od ślubu... ale to długa historia, którą już wspominałam chyba pokrótce , myślę, że akurat w jej wypadku to jedyna droga do szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:47
Ania_84, Malenq, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamuś 3mam mocno:)
to cieszę się, że MY tutaj zołzowate kobietki mamy szczęście (mój na mnie woła "Mała Mi - bo podobno mam jej charakter hehehe)
edit: *Mała Mi z bajki o Muminkach:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:50
Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
my 5 lat sie znamy, a 2 lata po slubie stukna 29.09
chc dla nas slub byl tylko formalnosciaI rocznice spedzilismy sobie w restauracji
w tym roku chcemy jechac do restauracji w ktorej mielismy sesje zdjeciowa
noo chhyba ze akurat na ten dzien wypadnie nam np transfer malenstwa
hehehe
Nasturcja, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Moj mi zawsze mowil.. ze jest glowa rodziny
a ja szyja ktora ja utrzymuje i kieruje nia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:52
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustta wrote:też uwielbiam muminki
zwłaszcza Małą Mi
Pamietacie ta scene?
http://www.youtube.com/watch?v=QeRodAoZLGk
W ogole teraz bajki dla dzieci to jeden wielki chlam. Nie to co my mialysmy jako dzieciaki. Muminki, Krecik, Rumcajns, Przygody Baltazara Gabki, Bolek i Lolek...
To byly baje. No i oczywiscie zapomnialam o moim kochanym Misiu Uszatku. Jak juz na sam koniec spiewal swoja piosenke w lozku na dobranoc to plakalam glosno, az sasiedzi slyszeli. I tak bylo za kazdym razem. Pamietam, ze az cala sie trzaslam i lkalam, ze ja chce Misia Uszatka jeszcze raz. A wtedy dvd nie bylo, zeby mama mi mogla nagrac i odtworzycMalenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My najpierw zamieszkalismy razem a dopeiro potem zostalismy para
. Poznalismy sie w wynajmowanym mieszkaniu:)
Mamy zamiar pobrac sie w tym roku. Ale nie mamy jezszce nic zalatwione.
Ja to tez jestem zolza. Okropna. Moj czasem na mnie Hexe mowi czyli wiedzma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny