My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie zartuj
ps sprowokowalas mnie tym napisem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 12:48
-
helenkq wrote:poczekaj az sie dzidzia urodzi... raczej bedziesz w biegu bielizne zakładac jak w trakcie słychac juz małe stopki na korytarzu
helenkq, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:a glodny głodnemu zawsze wypomni hihi
nie było mnie dwie godziny a wyscie sie tak rozpisały ze hej....
wszystko było ale o smerfach i gumisiach nikt nie mowiłi czarodziejka z ksiezyca
no chyba ze ja młodsza jestem ale chyba niewiele bo mi juz na karku 29 siedzi...
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:37
Ania_84, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenkq wrote:a glodny głodnemu zawsze wypomni hihi
nie było mnie dwie godziny a wyscie sie tak rozpisały ze hej....
wszystko było ale o smerfach i gumisiach nikt nie mowiłi czarodziejka z ksiezyca
no chyba ze ja młodsza jestem ale chyba niewiele bo mi juz na karku 29 siedzi...
Ja swiezo ukonczone 28.
Juz zostalam okrzyknieta smarkula tego watku i sie troche ucieszylam, bo staro sie czulam. Ale nigdzie stad nie ide, bo was lubie. O!
Tamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nie no ale tak serio serio to zauwazylam ze u meza zwiekszy sie poped..co mnie bardzo cieszy bo moze cos sie poprawilo.. jak mial wysokie FSH i maly testosteron to trudno go bylo wyciagnac do łozka..wiedz łudze sie ze moze cos tam wrocilo troche do normy
Nasturcja, helenkq, Tamka lubią tę wiadomość
-
oo nie gumisie i sok z gumi jagod to ulubiona baja mojego M
a jak robie zupe jaogodowa to zawsze mowi ooo sk z gumi jagodTamka, justta lubią tę wiadomość
-
oo nie gumisie i sok z gumi jagod to ulubiona baja mojego M
a jak robie zupe jaogodowa to zawsze mowi ooo sk z gumi jagod -
nick nieaktualnyNena dzisia szaleje!
Aniu, u nas troszke podobne problemy jak do Twoich wczesniejszych. Maz nie zawsze ma checi. Nie jest juz tak jak kiedys. Dochodza czasem problemy z impotencja, ale tylko czasami i przewaznie wtedy, jesli robimy to dwa, trzy dni pod rzad. I zauwazylam tez, ze podczas staran w dni plodne, im czesciej sie kochamy tym mniej nasienia we mnie. Tak czuje po ilosci. Nie wiem czy to normalne. Wszystkiego dowiemy sie w tym tygodniu.
Jesli jest nam pisane zaadoptowac dziecko, to tak zrobimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 12:59
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcjo a robiliscie moze u meza poziom testosteronu, FSH,LH, PRL, ?? bo walsnie one odpowiadaja za to
-
U nas wlasnie FSH jest podwyzszone, PRL a testosteron obnizony - i lekarz odrazu nam powiedzial ze to wlasnie moze wplywac na "ochote" na sex oraz na potencje ogolna
-
Ania_84 wrote:U nas wlasnie FSH jest podwyzszone, PRL a testosteron obnizony - i lekarz odrazu nam powiedzial ze to wlasnie moze wplywac na "ochote" na sex oraz na potencje ogolna
Aniu, a czy robić te hormony jeśli wyniki nasienia są ok i potencja też ok?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:a teraz pytanie quizowe - jak się nazywała koleżanka Chipa i Dale'a? bo mnie zżera niepamięć, mam na końcu języka!
Tamka, helenkq, Malenq lubią tę wiadomość