My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Tamka witaj miłego dnia
Krokodylku dziewczyny mają racje
ale zdechły dzień znowu, słońce nieśmiało wychodzi z za chmur, a ja się czuję jakbym miała zejść, ciśnienie 90/60 puls 105 masakra, a jeszcze kawy nawet nie piłam
Wiem, że macie rację, ale on nawet nie przeprosił, tylko jeszcze się upiera przy swoim i robi ze mnie debilkę. No kurde jak teraz od razu po ślubie mu popuszczę to później wylezie mi na głowę.
Także jestem zawzięta. Nie będę się z nim serduszkować bo jestem wściekła i nie mam na to najmniejszej ochoty teraz. Wiem że mogę stracić cykl starań, ale nic na siłę. -
Malenq wrote:hehehe więc jak jak patrzę z ukosa na mojego to ten, "ej Mała Mi a gdzie jest Włóczykij???" i tak mam od samego początku...hehehe
Ale też uwielbiam tą bajkę:D:D
A mój na mnie mówi "Ruda" na co dzień, a czasem "Xena wojownicza księżniczka".Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:a glodny głodnemu zawsze wypomni hihi
nie było mnie dwie godziny a wyscie sie tak rozpisały ze hej....
wszystko było ale o smerfach i gumisiach nikt nie mowiłi czarodziejka z ksiezyca
no chyba ze ja młodsza jestem ale chyba niewiele bo mi juz na karku 29 siedzi...
O to, to. Te same bajki oglądałyśmy.helenkq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra. Powiem wam jak mówi na mnie mój mąż tylko błagam, nie śmiejcie się
Polakiem nie jest, po polsku umie tylko troszeczkę. Mówi na mnie "dupka" i tak zostało. Czasem woła też "skarbs" - od skarbie zrobił sobie skrót no i jak np.mam lenia to mówi "leniwa świnku".
No. To się pochwaliłam
Ale my inni jesteśmy, także nie dziwcie sięMalenq, Nenaaa, justta, Ewik, Tamka lubią tę wiadomość