My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Tamka witaj miłego dnia
Krokodylku dziewczyny mają racje
ale zdechły dzień znowu, słońce nieśmiało wychodzi z za chmur, a ja się czuję jakbym miała zejść, ciśnienie 90/60 puls 105 masakra, a jeszcze kawy nawet nie piłam
Wiem, że macie rację, ale on nawet nie przeprosił, tylko jeszcze się upiera przy swoim i robi ze mnie debilkę. No kurde jak teraz od razu po ślubie mu popuszczę to później wylezie mi na głowę.
Także jestem zawzięta. Nie będę się z nim serduszkować bo jestem wściekła i nie mam na to najmniejszej ochoty teraz. Wiem że mogę stracić cykl starań, ale nic na siłę. -
Malenq wrote:hehehe więc jak jak patrzę z ukosa na mojego to ten, "ej Mała Mi a gdzie jest Włóczykij???" i tak mam od samego początku...hehehe
Ale też uwielbiam tą bajkę
:D:D
A mój na mnie mówi "Ruda" na co dzień, a czasem "Xena wojownicza księżniczka".
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:a glodny głodnemu zawsze wypomni hihi

nie było mnie dwie godziny a wyscie sie tak rozpisały ze hej....
wszystko było ale o smerfach i gumisiach nikt nie mowił
i czarodziejka z ksiezyca
no chyba ze ja młodsza jestem ale chyba niewiele bo mi juz na karku 29 siedzi...
O to, to. Te same bajki oglądałyśmy.
helenkq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra. Powiem wam jak mówi na mnie mój mąż tylko błagam, nie śmiejcie się

Polakiem nie jest, po polsku umie tylko troszeczkę. Mówi na mnie "dupka" i tak zostało. Czasem woła też "skarbs" - od skarbie zrobił sobie skrót no i jak np.mam lenia to mówi "leniwa świnku".
No. To się pochwaliłam
Ale my inni jesteśmy, także nie dziwcie się
Malenq, Nenaaa, justta, Ewik, Tamka lubią tę wiadomość

na swoim chyba też miałam ale nie pamiętam