X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily83 wrote:
    ja siedzę z masłem czekoladowym i zajadam nerwy.... jakaś wkurzona jestem tym wszystkim, tym że ciągle mi się nie udaje zajść w ciążę.. już nie mam siły, całe moje życie teraz kręci się wokół tego, można zwariować :(
    Też niestety tak mam...smileys-hugs-321431.gif i niestety nie umiem wyluzować całkowicie, chwilami tylko :/

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze jest to, że założyłam coś sobie, miałam pewien plan na swoje życie, a życie pisze mi inny scenariusz... :( ech...

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Margo84.
    Ile lat ma Twoje pierwsze maleństwo?

A Ty Nenaaa co takie zmienne nastroje masz? Raz wesolutka a teraz dołek leci? Ja, jak czuję, że mnie łapie dół to ukrywam mój wykres i nie wchodzę na ovufriend. Czasem potrzeba wytchnienia. Ale i tak zawsze wracam i co zrobić? Człek się chyba uzależnił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 17:16

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Witaj Margo84.
    Ile lat ma Twoje pierwsze maleństwo?

A Ty Nenaaa co takie zmienne nastroje masz? Raz wesolutka a teraz dołek leci? Ja, jak czuję, że mnie łapie dół to ukrywam mój wykres i nie wchodzę na ovufriend. Czasem potrzeba wytchnienia. Ale i tak zawsze wracam i co zrobić? Człek się chyba uzależnił.
    Bo ja jestem osobą zmienną emocjonalnie, zawsze przed @ cierpię na borderline :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Margo ;) Cześć Anastazja ;) co u Ciebie;) tak dawno Cie tu nie widziałysmy, i nie wiem jak reszta ale mnie się juz steskniło ;)

Malenq, justta, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-welcome-811481.gif Anastazja ;)

Alfetka, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś, Ty jak już coś wrzucisz -to z wielkim hukiem ;) ślicznie ;) po takim powitaniu Anastazja nie zrobi sobie juz wiecej przerw od OF ;)

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Margo i Anastazja w końcu wróciła huraa ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny ;) zagladam poczytam i ide truskawki skonczyc pielic ;)

troche pracy fizycznej sie przyda bo za duzo mysle... Nenaaa doszłam do wniosku ze albo się udało albo tez sobie uroiłam... ;)
    wiec nie jestes sama ;)

Alfetka, Nasturcja lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:

Nenaaa doszłam do wniosku ze albo się udało albo tez sobie uroiłam... ;)
    wiec nie jestes sama ;)

Ja też się dołaczam to was z moimi odczuciami ;-)

helenkq, Malenq, Alfetka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Ja też się dołaczam to was z moimi odczuciami ;-)
    To ja jestem trzecia w naszym gronie ;)

helenkq lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy niedlugo kazda z nas pod koniec cyklu ;) ja zwykle 29* dni wiec za dwa dni zobaczymy ;)

Alfetka, justta lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja koło 27-28 więc 3-4 dni i też będę coś więcej mogła powiedzieć:)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ale z tą moją urojoną ciążą to taki dżołk był. W żadnej nie jestem ;) Niestety idzie @. Nie mam żadnych przeczuć.
    Ale Wy! Helenka, Justta, Alfetka...skoro macie takie przeczucia to coś jest na rzeczy ;) Alfik, jakie masz objawy, przyznaj się! Bo tempka szybuje w górę :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide bo sie warzywa same pielic nie beda jak bede siedziec na ovu

buziaki ;*

Alfetka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzisiejsze objawy to tylko ból piersi - nie wiem czy o czymś to świadczy, ale mąż po ostatnim serduszkowaniu powiedział, ze jest troszkę inaczej więc zobaczymy ;) a jak nie to znając mój optymizm za miesiac sie uda! ;) no nic, a ostatnie weszłam na facebooka nie zebym świadomie go unikała przez prawie 3 tygodnie, wchodzę i pierwszy post na górze, koleżanka wrzuciła zdjecie swojego maleństwa urodzonego parę dni temu ;| wszyscy w okół ;) ale spoko, w końcu sie uda ;) a tak w ogóle to skąd mam pewność, że też się długo nie starała ;) looozik ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mnie zastanawia ze ja nigdy mdlosci nie mam i w poprzednich tez nie mialam...
    ale to chyba wlasnie urojone bo kazdy objaw ciazy przypisujemy ;D

dzis mnie strasznie głowa bołala ze mnie az mdliło i szyjka ciagle wysoko...
    a co tam jak spadac to z wysoka ;D

tylko tempka mi zaczyna isc w doł i jak jutro bedzie nizej to i z mojej urojonej ciazy nic nie zostanie

Alfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą, Nenuś Ty daleko ale wczoraj na śląsku tak potrzepało, dzisiaj od rana szukałam czy nie było jakiegoś trzęsienia ziemi, tak jak ostatnio w grecji, ale no tak jak na śląsku to bywa, to tylko tąpnięcia kopalniane, ale jak żyje to tak duzego nie było ;) a jak u Ciebie ;) pewnie pogodnie, słonecznie, a u mnie/nas znowu leje ;|

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    to mnie zastanawia ze ja nigdy mdlosci nie mam i w poprzednich tez nie mialam...

tylko tempka mi zaczyna isc w doł i jak jutro bedzie nizej to i z mojej urojonej ciazy nic nie zostanie
    ja sobie byle "mrugniecie oka" przypisuje ciąży i od razu wertuje internet ;) ja głuuupia ;) ale ten mój śluz to mam wątpliwości dzisiaj czy oby na pewno kremowy ;| wiec u mnie też pieron wie ;) spoko Kochana, jeszcze 3 dni i bedziemy wiecej wiedziały ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:

ja sobie byle "mrugniecie oka" przypisuje ciąży i od razu wertuje internet ;) ja głuuupia ;) ale ten mój śluz to mam wątpliwości dzisiaj czy oby na pewno kremowy ;| wiec u mnie też pieron wie ;) spoko Kochana, jeszcze 3 dni i bedziemy wiecej wiedziały ;)

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ