My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily83 wrote:ja siedzę z masłem czekoladowym i zajadam nerwy.... jakaś wkurzona jestem tym wszystkim, tym że ciągle mi się nie udaje zajść w ciążę.. już nie mam siły, całe moje życie teraz kręci się wokół tego, można zwariować
i niestety nie umiem wyluzować całkowicie, chwilami tylko
-
nick nieaktualnyWitaj Margo84.
Ile lat ma Twoje pierwsze maleństwo?
A Ty Nenaaa co takie zmienne nastroje masz? Raz wesolutka a teraz dołek leci? Ja, jak czuję, że mnie łapie dół to ukrywam mój wykres i nie wchodzę na ovufriend. Czasem potrzeba wytchnienia. Ale i tak zawsze wracam i co zrobić? Człek się chyba uzależnił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 17:16
-
Nasturcja wrote:Witaj Margo84.
Ile lat ma Twoje pierwsze maleństwo?
A Ty Nenaaa co takie zmienne nastroje masz? Raz wesolutka a teraz dołek leci? Ja, jak czuję, że mnie łapie dół to ukrywam mój wykres i nie wchodzę na ovufriend. Czasem potrzeba wytchnienia. Ale i tak zawsze wracam i co zrobić? Człek się chyba uzależnił. -
witam dziewczyny
zagladam poczytam i ide truskawki skonczyc pielic
troche pracy fizycznej sie przyda bo za duzo mysle... Nenaaa doszłam do wniosku ze albo się udało albo tez sobie uroiłam...
wiec nie jestes samaAlfetka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Hehe, ale z tą moją urojoną ciążą to taki dżołk był. W żadnej nie jestem
Niestety idzie @. Nie mam żadnych przeczuć.
Ale Wy! Helenka, Justta, Alfetka...skoro macie takie przeczucia to coś jest na rzeczyAlfik, jakie masz objawy, przyznaj się! Bo tempka szybuje w górę
-
Moje dzisiejsze objawy to tylko ból piersi - nie wiem czy o czymś to świadczy, ale mąż po ostatnim serduszkowaniu powiedział, ze jest troszkę inaczej więc zobaczymy
a jak nie to znając mój optymizm za miesiac sie uda!
no nic, a ostatnie weszłam na facebooka nie zebym świadomie go unikała przez prawie 3 tygodnie, wchodzę i pierwszy post na górze, koleżanka wrzuciła zdjecie swojego maleństwa urodzonego parę dni temu ;| wszyscy w okół
ale spoko, w końcu sie uda
a tak w ogóle to skąd mam pewność, że też się długo nie starała
looozik
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
to mnie zastanawia ze ja nigdy mdlosci nie mam i w poprzednich tez nie mialam...
ale to chyba wlasnie urojone bo kazdy objaw ciazy przypisujemy
dzis mnie strasznie głowa bołala ze mnie az mdliło i szyjka ciagle wysoko...
a co tam jak spadac to z wysoka
tylko tempka mi zaczyna isc w doł i jak jutro bedzie nizej to i z mojej urojonej ciazy nic nie zostanieAlfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
A tak swoją drogą, Nenuś Ty daleko ale wczoraj na śląsku tak potrzepało, dzisiaj od rana szukałam czy nie było jakiegoś trzęsienia ziemi, tak jak ostatnio w grecji, ale no tak jak na śląsku to bywa, to tylko tąpnięcia kopalniane, ale jak żyje to tak duzego nie było
a jak u Ciebie
pewnie pogodnie, słonecznie, a u mnie/nas znowu leje ;|
-
helenkq wrote:to mnie zastanawia ze ja nigdy mdlosci nie mam i w poprzednich tez nie mialam...
tylko tempka mi zaczyna isc w doł i jak jutro bedzie nizej to i z mojej urojonej ciazy nic nie zostanieja głuuupia
ale ten mój śluz to mam wątpliwości dzisiaj czy oby na pewno kremowy ;| wiec u mnie też pieron wie
spoko Kochana, jeszcze 3 dni i bedziemy wiecej wiedziały
-
helenkq wrote:to mnie zastanawia ze ja nigdy mdlosci nie mam i w poprzednich tez nie mialam...
tylko tempka mi zaczyna isc w doł i jak jutro bedzie nizej to i z mojej urojonej ciazy nic nie zostanieja głuuupia
ale ten mój śluz to mam wątpliwości dzisiaj czy oby na pewno kremowy ;| wiec u mnie też pieron wie
spoko Kochana, jeszcze 3 dni i bedziemy wiecej wiedziały