My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfetka wrote:Tak to podobno bywa, ze w pewnym momencie nastepuje synchronizacja, tak miałam kiedyś z moja przyjaciółką a teraz z mamą
Nenuś jesteś tego pewna? a to dzisiejsze plamienie to cio?
Pewnie progesteron leży i kwiczy. Zmartwiło mnie to trochę, byle do sierpnia, zrobię badania i się okaże czy zepsutam bardzo
Poza tym samopoczucie i bóle piersi identyczne jak w każdym cyklu, zwiastujące @.
W podbrzuszu cisza, też jak zwykle -
Wiesz, ja w zeszłym tygodniu miałam ból podbrzusza, prawie cały dzień, co u mnie raczej sie nie zdarza, szczególnie tydzień ponad przed okresem, ale z drugiej strony same do końca nie wiemy jeszcze jakie sa objawy ciaży
u każdej z nas co innego, a to jeszcze przed nami więc...
czas pokaże, ja właśnie jak zobaczyłam to plamienie to zerknełam na długość Twoich cykli, bo sobie pomyslałam, że może to te implantacyjne
-
Wiesz co, na datę tej mojej owulki to nie patrz, stawiam, że nie była w 11stym tylko 12stym lub 13stym dniu cyklu. Więc mogę być dzisiaj dopiero 10, 11 dni po owulce. Ten cykl będzie 25 lub 26-dniowy. Z tym plamieniem to faktycznie za wcześnie jak na @. Ale już nic mnie nie zdziwi bo 2 cykle wstecz miałam plamienia, tylko że po owulce, które minęły 6 dni przed okresem. Meksyk...
-
Alfetka tego spadku nie musi być zawsze, więc nadzieja jest
ja jaki masz ten śluz teraz, że nie jest kremowy do końca? Ja @ mam mieć na dniach cykle 27 dniowe ale przedostatni był 30 dniowy to czekam tym razem dłużej, ale u mnie na wykresie widać tendencje spadkową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:59
-
Alfetka wrote:A poza tym u mnie nie widać na wykresie spadku tempki jak u Justy, wiec dziwnie a i to ze ja mam samą faze wysokich temperatur - nie kumam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:54
-
co do spadkow to nie ma co sie tym sugerowac jedne maja drugie nie .. ja mam zawsze i w ciaze nie zahodze
wiec chyba bede ta ktora spadku nie odnotuje
juz jestem.. ehh jak mi ma nie chodzic non stops szeksz po glowie jak moj maz cigle mnie obmacuje , w sklepie kupil mi loda no i co.. ja sobie go wpierdzielam a ten sie patrzy pytamsie co jets umazalam sie a ten do mnie nie ale tak namietnie piescicsz tego loda ze az mnie juz poniosla wyobrazna ;p no i nie mysl tu czlowieku o szeksie
Anastazja Witaj
Margo witamy witamyAlfetka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oki, czyli spadek tempki mi juz wyjasniłyście, a z tym śluzem to nie suchy bo tego nie ma wcale, nie rozciągliwy nie wodnisty i nie lepki wiec zostaje kremowy, a skąd te wątpliwości bo jest go super mało... i dlatego sie zastanawiam, a dzisiaj to nawet jak już jest to raczej suchy więc stad te wątpliwości.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wychędożę go tak ze nie bedzie mogl spac
jutro mam wolne wiec odplace mu za te teksciki
co do sluzu ..to ja np po owulce nie raz go nie mam nie raz jest n taki lepki ale kremowy.. a w tym cyklu mam go mega duzo mleczno-bialego rozciagliwego..nie raz lepkiego ..;/
sluz wydziela sie chyba przy nadmiare progesteronu tez ..Nasturcja, helenkq lubią tę wiadomość
-
Mi sie wydaje ze maz mi cos dodaje ;P
bo robi mi sniadania .wczoraj na wieczor kisielek..io dziwo spac mi sie nie chcialo -
ps przynajmenij z tego moge poki co korzystac
no i patrzcie wlasnie mi przyniosl winkojustta, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny