My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Co u mnie? Po staremu, wciąż remont trwa.... Mam już dość, okna juz wstawione, teraz jedziemy z drzwiami pokojowymi, później frontowe i balkonowe a na koniec kuchnia.... Jeszcze z pół roku roboty, eh....
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Margo84 wrote:Dzięki za ciepłe przyjęcie!!
Mój syn ma dokładnie 8,5 miesiąca Kawał chłopa z niego już, teraz czas na rodzeństwoAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
V A u mnie jeszcze nie padało i na razie niebo czysciutkie. Ja to z moim to się z libido zgrać nie możemy - najpierw on marudzil że mi się nie chce a teraz to jego trzeba zmuszać. Nawet mu ostatnio powiedziałam że jak tak będzie zasypiać zamiast bzykać to w życiu tego dzieciaka nie będzie. Ale dziś mu nie przepuszcze mimo że jesteśmy na działce i tesciowie śpią pod nami
******************************GANG18+***************************** -
ja jestem...w pracy juz nawet, bo od jutra tygodniowy urlop (do PL na wesele lecimy), to trzeba wszystkie spr. pozalatwiac. a dzis dzien w pracy zapowiada sie koszmarnie!! od 8 do 15 non stop spotkania i konferencje. nawet przerwy na lunch dzis nei mam.
dzis tescie biora dzieciaki na noc, a my w koncu bedziemy mieli chwile dla siebie
Ania, dwa lata roznicy miedzy dzieciakami super....teraz jak jeden am 5 a drugi 3...ale dla mnie, bo kazdy ma inne doswiadczenia, peirwsze dwa lata z 2 samej w domu, bez zadnej pomocy byly bardzo trudne....dlatego z 3 odczekalismy trocheAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochana trudno jest ja tez chciałam dwa lata ale byłam naiwna i mysłałam ze jak raz sie udało to i drugi się uda nie wyszło odrazu więc mam 3 lata roznicy ale dziekuje Bogu ze jest
a gdybym miała cofnąc czas poszłabym za ciosem i byłoby jedno za drugim tylko pewnie i tak nie udałoby sie wczesniej bo ja nalezałam do tych matek ktore okresu nie maja jak karmią
ale powiem wam jedno dziewczyny nie bojcie sie tego bo ciezko jest owszem ale moze dwa trzy lata, teraz jak dziewczynki większe czasem do tego tęsknie
Malena Trzymamy kciuki i czekamy na relacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 07:34
-
Witajcie kochane z rana
Smarta działaj działaj
Malenq powodzenia i trzymam kciuki za was
Helenq ja też nie mogę spać coś
Anuśka mam nadzieję że dzisiaj lepsze samopoczucie
beszka to sobie odpocznienie teraz, i sami w domu będzie się działo