My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenq nie wiem co mnie tak męczy ale nie mogę spać, za to w dzień śpię, może dlatego potem w nocy się męczę.
Anuśka ja z testowaniem czekam do piątku, nie chcę zobaczyć cienie cienia jak coś, jestem już po ciąży obumarłej (puste jajo) i wtedy ciągle widziałam te cienie na testach, boję się tego, więc czekam do piątku jakby co, no chyba że wcześniej mnie zaleje, dobrze że już lepiej się czujeszMalenq, Katja lubią tę wiadomość
-
to Cie meczy ze w dzień spisz hehe ja tez tak mam
jak w niedzielę się zdrzemnelam popołudniu to potem nie spałam prawie do 3 rano
justta bedzie dobrze czuję w kościach ;d a ty długo juz się starasz? poprzednie wykresy masz podobne? -
Malenq trzymam kciuki kochana
Beszka no to zaszalejecie
Justa kochana trzymam kciki mega mocno a kocica zapuscila pazurki zeby jej sie tez zawinely
Anuska - masz adoptowanego syna ?? w razie co juz wiem gdzie sie zwroce o pomoc jak to wszytsko wyglada bo my bierzemy pod uwage adopcjejustta lubi tę wiadomość
-
A ja stwerdzam ze wczoraj za duzo gadalam o szeksie
nagaalam sie i odlecialam o 21 spac hehehhelenkq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq trzymam kciuki za udaną wizytę u gina. Chyba zobaczysz dziś już serduszko?
Aj dziewczyny, widzę, że wy już macie dzieci i staracie się o kolejne. Chyba tylko ja wciąż bezdzietna No i po co myśmy z mężem odkładali decyzję o dziecku przez tyle lat? Teraz jak już mamy zabezpieczenie finansowe to nie możemy zajść
Justa, mi w poprzednim cyklu dwa testy ciążowe innej marki ukazały cień cienia. Nie widziałam co to jest, bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Okres przyszedł jednak, spóźniony o 2 dni co prawda, ale ja nigdy, przenigdy nie miałam 30 dniowych cykli, a właśnie teraz okres dostałam dopiero po 30 dniach. A moje cienie na teście nadal są widoczne. Nie wiem co to było, ale się podłamałam i mój mąż też, chyba po raz pierwszy, tak na serio myślał, że nam się udało. -
nick nieaktualny
-
Nasturcja tulę mocno
Helenq teraz staramy się drugi cykl po łyżeczkowaniu, a wcześniej od 2012, miałam rok przerwy po cesarce w 37 tc, odkleiło się łożysko i mojej córeczce nie było dane żyć. Mam nadzieję że w końcu nam się uda.
Ania dzięki za kciuki te kociakowe też się przydadząNasturcja, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:To był mój pierwszy cień. Bodajże 25 dc
http://pokazywarka.pl/q3omp5/#zdjecie11639872
A to kolejny cień 26 dc
http://www.tinypic.pl/d73armcydq7n
Widać kreseczki ale takie bardzo cieniutkie, albo wadliwe te testy, albo samoistne poronienie, czasami się tak dzieje -
nick nieaktualny
-
Justta jak przeczytałam o Twojej córeczce to az mi sie łezki zakrecily
Bardzo miprzykro kochana mam nadzieje z eteraz sie uda -
nick nieaktualnyZnajoma lekarka mówiła mi, że takie samoistne poronienia zdarzają się nawet u 50-60% zapłodnionych jajeczek. To bardzo dużo. I te poronienia następują najczęściej dlatego, że płód jest wadliwy, a organizm samoistnie pozbywa się wadliwych płodów. Ciekawe są te nasze organizmy oraz funkcjonowanie.
-
nick nieaktualny
-
noo moj maz mnie zaskoczyl.. u nas z kasa krucho i ciagle sie zastanwialam co onrobi w tej piwnicy a tendzis z rana powiedzial mi ze jedzie i bedzie za okolo pol godziny do godziny .. wlasnie wocil. wiecie co..
pojechal sprzedac złom imiedz i inne.. zarobil 300 zl ..
a siedzial w piwnicy bo wydowbywal miedz z kabli i uzwojen.. <wow> -
Nasturcja wrote:Aniu, szklanka zimnego mleka mi zawsze pomagała, ale i tak zazwyczaj sięgałam po apteczne środki na zgagę.
własnie chcialam uniknac srodkow z apteki.. chyba to wina ryby bo zjadlam rybke w ssie pomidorowym i teraz mnie meczy ;/